on Czech about Het begrip van tandprocedures
Czech

on German about Het begrip van tandprocedures
German

on English about Het begrip van tandprocedures
English

on Spanish about Het begrip van tandprocedures
Spanish

on French about Het begrip van tandprocedures
French

on Greek about Het begrip van tandprocedures
Greek

on Italian about Het begrip van tandprocedures
Italian

on Dutch about Het begrip van tandprocedures
Dutch

on Portuguese about Het begrip van tandprocedures
Portuguese

on Swedish about Het begrip van tandprocedures
SwedishHet begrip van tandprocedures home page

 

 

 Het begrip van tandprocedures

 

 

 Dental care. Het begrip van tandprocedures.

Tanden als fonkeling uw glimlach

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

De uitstekende kronen en de bruggen werden gemaakt door Etruscans in de 7de cent. B.C. In ongeveer die tijd, werden de tanden gehaald in Klein-Azië als behandeling voor lichamelijke tegenslagen en ziekten. De vaardigheden bereikte door Etruscans, Phoenicians, de Egyptenaren, de Grieken, en de Romeinen werden grotendeels verloren tijdens de MiddenLeeftijden, toen de kappers en de het zwervenbanden van charlatans ongeschoolde tandheelkunde bij markten en markten uitoefenden. Abulcasis, een Spaans legt vast, was één van weinigen in zijn tijd die tandchirurgie bestudeerde.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.
De gebittenprocedure van tanden

Als u, hebt verloren of verloren, elk van uw tanden een Volledig Gebit iets is met uw kosmetische tandarts te bespreken. Als sommige van uw tanden blijven en gezond zijn, kan een gedeeltelijk gebit uw manier zijn aan een grote glimlach.

Deze procedure zou grondig met uw tandarts moeten worden besproken aangezien er verscheidene persoonlijke en medische factoren zijn in overweging te nemen. U kunt in plaats daarvan een kandidaat voor tandbruggen en tandimplants zijn als facultatieve procedures.

De procedure van vestigingsgebitten begint met een indruk van de wasbeet van uw mond die uw tandarts veeleisende metingen zal geven. Een benoeming zal poging- wijsjeskleur, vorm, en douane-pasvorm zuiveren. Nadat uw definitieve gebitten worden vervaardigd, zullen zij over hun vereiste zorg worden geplaatst en worden geïnformeerdn.
Wat zijn tandimplants?

Als u een kleine tandbrug of gedeeltelijke gebitten (verwijderbaar type) hebt, zullen implants een welkom alternatief zijn. Implants zijn een alternatief aan een vaste brug. Implant zal een leven duren, maar de kroon bovenop het zal tien tot vijftien jaar duren.

Implants worden chirurgisch geplaatst in uw kaakbeen terwijl onder anesthesie. Het is een zeer tijdrovende procedure wanneer het hebben van vele geplaatst implants. Aangezien deze procedure chirurgisch is, is het zeer belangrijk voor onderzoek en vindt een goed gecrediteerde kosmetische tandarts dat u met comfortabel bent. Voor sommige mensen zijn er variërende gradenongemak of pijn, dat in een paar dagen zakken. Zoals met gelijkaardige types van chirurgie, zouden kneuzen en de minderjarige die zich ook kort na de procedure kunnen ontwikkelen zwellen.

Wanneer missend één tand, uw kosmetische tandarts Flipper kan gebruiken om de ruimte te vullen. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente kroon op implant wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente kroon dat op uw implant moet worden geplaatst.
Het tand een nieuwe vorm geven

, Of tand die, is één van weinig onmiddellijke behandelingen nu beschikbaar in kosmetische tandheelkunde een nieuwe vorm geeft de de contouren aangeeft van. Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren.

De tand het de contouren aangeven van procedure kan zelfs een substituut voor steunen zijn in bepaalde omstandigheden. Het is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd laminaat kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren. Deze procedure is zelfs een substituut voor steunen in bepaalde omstandigheden. Dit is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

De kosmetische tandarts zal uw tanden met een potlood voorafgaand aan het uitvoeren van de procedure merken. Dit helpt de kosmetische tandarts in hun sculpting proces. Als uw kosmetische tandarts sculpts elimineert de tand, onvolmaaktheden artfully of geminimaliseerd. Een schurende boor of een laser kan worden gebruikt om kleine hoeveelheden oppervlakteemail geleidelijk aan te verwijderen. De schurende stroken worden dan bewogen afwisselend tussen uw tanden om de daadwerkelijke kanten van uw tanden gestalte te geven. Dan worden de tanden gladgemaakt en opgepoetst. Gewoonlijk is het verdovingsmiddel niet nodig. En tanden die gewoonlijk van neemt één tot drie bezoeken de contouren aangeven de een nieuwe vorm geven.
Het plakken van tanden

De tandprocedure plakkend gebruikt een samengestelde hars en voor een verscheidenheid van structurele evenals kosmetische doeleinden gebruikt. Men kan een parallel tussen tandmaterialen plakkend en sculptor de klei trekken. Door tandsamenstelling te gebruiken kan de hars die uw tandarts plakken afgebroken of gebroken tanden herstellen, hiaten en of recolor invullen uw glimlach een nieuwe vorm geven.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.
Tand vernisjes

Deze sectie van onze kosmetische plaats van de tandheelkundeinformatie voorziet u van wat achtergrond in tandvernisjes, zowel samengestelde vernisjes als porseleinvernisjes. De tand vernisjes, soms genoemd tandvernisjes, kunnen worden gebruikt om zowel kleur als vormproblemen te verbeteren.

De tand vernisjes (soms genoemd porseleinvernisjes of tandporseleinlaminaten) zijn wafeldunne, naar maat gemaakte shells van tand-gekleurde materialen die worden ontworpen om de vooroppervlakte van tanden te behandelen. Deze shells worden op de voorzijde van de tanden geplakt die hun kleur, vorm, grootte of lengte en het resulteren in een betere verschijning veranderen.

De het emailverkleuring van tanden kan door het bevlekken, het verouderen, of chemische schade aan tanden worden veroorzaakt. Enkele gemeenschappelijkere oorzaken van tandenverkleuring zijn medicijnen, koffie, thee of sigaretten. De mensen die significante hoeveelheden kolafrisdranken drinken kunnen het gelijkaardige bevlekken ervaren.

Terwijl geen alternatief voor vernisjes tot het nauwkeurige zelfde effect zal leiden, zijn er sommige populaire procedures die lonend kunnen schijnen. De kronen, terwijl duurder, handelen ook om de tand met een beschermende deklaag te behandelen. Voor individuen die eenvoudig hun tanden willen ophelderen, bieden vele klinieken nu tandbleken aan, hoewel dit een veel minder permanente procedure is.
De kronen van de tand

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

In sommige gevallen kan uw kosmetische tandarts verkiezen om Flipper in plaats van een tijdelijke kroon te gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente kroon wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente kroon.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.
Soorten tanden het witten

Terwijl er geen medische behoefte is om tanden te witten, is het een procedure die een grote invloed op het zelfrespect van een persoon kan hebben. Kunnen de streng vergeelde of verkleurde tanden een persoon self-conscious en aarzelend maken te glimlachen.

Er zijn vele verschillende oorzaken die tot bevlekte of verkleurde tanden leiden. Een aantal van de gemeenschappelijkste oorzaken zijn dagelijkse voedsel en dranken– koffie, thee, soda, en de rode wijn allen heeft een het bevlekken effect op tandemail. Het roken zal ook tanden verdonkeren. Sommige medicijnen, indien genomen tijdens vroege kinderjaren, kunnen in tanden resulteren die verkleurd zijn.

Sommige soorten tandverkleuring zijn moeilijk te witten en te behandelen. De tanden die aan trauma zijn onderworpen kunnen zich beduidend, tegen om het even welke blekenprocedure verdonkeren en verzetten. Sommige medicijnen beïnvloeden jonge kinderen wanneer hun tanden zich eerst vormen en ook bijna onmogelijk kunnen zijn te behandelen. De tandartsen zullen kunnen vertellen welke situaties in bleekmiddel-bestand verkleuring kunnen resulteren, en advies op geven hoe efficiënte diverse behandelingen kunnen zijn. In gevallen van extreme verkleuring die aan gemeenschappelijke tanden niet kan worden onderworpen die procedures witten, kunnen de porseleinvernisjes die op de tanden worden toegepast een alternatieve oplossing zijn.

De milde bijwerkingen moeten met om het even welke tanden worden verwacht die procedure witten, en kunnen zich van licht ongemak aan gevoeligheid aan heet en koud uitstrekken. Terwijl de ernstige bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn, zouden om het even welke uitgebreide sensaties van pijn onmiddellijk aan een tandarts moeten worden gemeld. De irritatie aan de gommen en de mondweefsels ook worden gemeld moeten zou worden gelet op voor en als blijvend.
Het begrip van tandprocedures. Dental care.


Termijnen en definities

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Promote and offer your work for largest auditory exactly now!


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Het begrip van tandprocedures is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Service Ring, Dental care area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)