Dental care. Stomatology och tand- vård-. Czech dental clinic help your teeth


on Czech about Stomatology och tand- vård-

on German about Stomatology och tand- vård-

on English about Stomatology och tand- vård-

on Spanish about Stomatology och tand- vård-

on French about Stomatology och tand- vård-

on Greek about Stomatology och tand- vård-

on Italian about Stomatology och tand- vård-

on Dutch about Stomatology och tand- vård-

on Portuguese about Stomatology och tand- vård-

on Swedish about Stomatology och tand- vård-Stomatology och tand- vård- home page

Ӏr den mest stora rikedomen v̴rd-."

Virgil
Stomatology och tand- vård-

 

 

 

 

 

 

Dental care. Stomatology och tand- vård-.

Den synliga delen av en tand, annorlunda bekant som kröna, är endast ett litet portionr av det bosatt systemet. Kröna göras upp av emalj, den mest hårda vikten som finnas inom förkroppsliga. Det är ben som har berikats med stora procentsatser av calcium. Den ’ s, varför folket, som dricker raddor mjölkar eller takecalciumtillägg har starka ben och tänder. Emaljen är mest tjock på kröna och nära rotar thinnest av tänderna.

De permanent tänderna är understödjabettet som ska sist vila av ditt liv. De ansar för att vara mer guling (och inte rättvisa på grund av kaffe) och är extremt hårda. Finalbettet göras upp av 32 tänder eller 16 på varje käke. Det finns två centralframtänder för att bita, två sidoframtänder för att bita, två hörntänder för avrivning och bita, fyra premolars för att tugga och sex kindtänder för att tugga.

Dina tänder är vid avlägsen av de mest viktig sak som du använder dagligt. Många folk avslutar upp att försumma deras tänder med felaktig muntlig hygien. Du bör ta omsorg av dem, genom att borsta åtminstone två gånger en dag, att flossing en gång per dag och att gå för tand- checkups för stamgäst åtminstone två gånger per år.

Invisalign är en av de nyaste metoderna av tänder som rätar ut och, är extremt populär med vuxen människa. Att bestå av en klar form, som är nästan osynlig, när det är slitet, Invisalign, använder, en serie av formar, som skjuter gradvist, tänderna in i önskad formar. Invisalign kostar inte markant mer än standarda orthodontic stag, utan kan inte korrigera en overbite eller en underbett och är endast en goda som är prima för minderåriguträtning. Invisalign är inte som effektivt ha som huvudämne på problem, som kan kräva standarda stag.

Den mest allmänningmetoden av tänder som rätar ut remains standarda orthodontic stag. Archwires fjädrar, och rubberbands applicerar pressar till individen som tänder med hjälp av sätter inom parantes, som limmas på deras ytbehandlar. Stamgästbesök krävs till orthodontisten för att dra åt binder som nödvändigt och gör andra justeringar. På varje besök binder ska dras åt litet för att förnya pressar och skjuter dem in mot påtänkt deras placerar. Extra binder, rubberbands, och huvudbonaden kan ordineras till hjälpflyttningen som tänderna in i deras ideal placerar så snabbt som möjlighet. När tänderna alla har placerats om, sätter inom parantes ska tas bort, och en hållare måste ha på sig för att förhindra återfall för någon tidsperiod.

Någon mjukhet och soreness ska förväntas med någon metod av tänder som speciellt snart rätar ut, efter en justering har gjorts. Ben på en sida av varje tandhålighet ska är komprimerat, och andra sidan måste fyllas in med det nya ben som tandflyttningarna till och med käken. Standarda orthodontic stag kan orsaka ytlig retning till inre av munnen, ett tecken som kan förminskas med salt bevattnar gurgelvattenar, och ett mjukt vaxar på ytbehandla av sätter inom parantes. Stränga biverkningar till tänder som rätar ut, är nästan unhearden av, och det processaa är den ansedda mycket kassaskåpet.

Det tand- bindningtillvägagångssättet använder en sammansatt kåda och används för en variation av strukturellt, såväl som skönhetsmedlet ämnar. En kan dra en parallell mellan tand- bindningmaterial och en skulptör lera. Genom att använda tand- sammansatt kådabindning gå i flisor eller brutna tänder för ditt tandläkarecanåterställande, att fylla in mellanrum och att reshape eller recolor ditt leende.

Bindningen är en sammansatt kådafyllning som förläggas i de tillbaka tänderna as well as framtänderna. Komposit är lösningen för återställande av murkna tänder, kosmetisk förbättringar för danande och jämna ändra färga av dina tänder eller reshapingen av tänder. Den ska bindningen gör ljusare några fläckar som du kan ha, tätt upp minderårigmellanrum och kan vara van vid korrigerar krokiga tänder.

Kådan kommer i många skuggar, så att vi kan matcha den till dina naturliga tänder. Tack vare ska de involverade lagrarna, detta tillvägagångssätt taken litet longer, än traditionellt försilvra fyllningar, därför att multipellagrar av den materiella bindningen appliceras. Typisk tar bindningen en timme till två timmar beroende av ditt särskilda fall.

Tanden som reshaping eller drar upp konturernaa av, är en av få ögonblickbehandlingar nu som är tillgängliga i kosmetisk dentistry. Tand- reshaping och att dra upp konturernaa av är ett tillvägagångssätt som korrigerar krokiga tänder, kanstött tänder, knäckte tänder eller jämna överlappande tänder i rättvis en period.

Tand- reshaping och att dra upp konturernaa av är ett tillvägagångssätt som korrigerar krokiga tänder, kanstött tänder, knäckte tänder eller jämna överlappande tänder i rättvis en period. Detta tillvägagångssätt är även en ersättning för stag under bestämda omständigheter. Detta är också ett tillvägagångssätt av subtila ändringar. Några millimetrar av förminskning och några millimetrar av tand-färgat kan skapa ett härligt leende, när de utförs av en kosmetisk tandläkare, med inget, förorsakar obehag till dig. Tanden som reshaping eller tand- dra upp konturernaa av, är gemensamt van vid förändrar längden, formar eller placerar av dina tänder.

Den ska kosmetiska tandläkaren markerar dina tänder med en rita före att utföra tillvägagångssättet. Detta hjälper den kosmetiska tandläkaren i deras processaa sculpting. Som dina kosmetiska tandläkaresculpts avlägsnar tanden, imperfections artfully eller minimerat. En sanding drillborr eller laser kan vara van vid tar bort lilla belopp av ytbehandlar emalj gradvist. Slipande remsor är därefter rörda fram och tillbaka mellan dina tänder att forma de faktiska sidorna av dina tänder. Därefter slätas poleras tänderna och. Vanligt är bedövningsmedlet inte nödvändig. Tänder som drar upp konturernaa av och reshaping tar vanligt, en till tre besök.

Tänder som whitening, kan vara fulländade många olik väg. Ansett har ett kosmetiskt tillvägagångssätt, tänder som whitening, blivit mycket populärt under senare år med utvecklingen av olika metoder som spänner från apotekprodukter till tand- besök.

Den enklaste typen av tänder som whitening, är bruket av produkter som kan väljas upp från apotek. Dessa produkter, som använder en mycket mild bleka lösning, kräver vanligt extended bruk över en period av flera veckor. De kan borstas på, pressas in i en-storleksanpassa-passform-alla magasin, appliceras som remsor eller användas i samverkan med den det normalatoothpaste och mouthwashen. Fördriva dessa produkter är mycket populärt, deras mildness gör dem mindre effektiva.

Tandläkare är kompetent att ge mycket mer dramatisk tänder som whitening. Några tålmodig opt för en take-home sats, som ger resultat i några dagar, stund som andra väljer ett one-hour tillvägagångssätt, som avancerade teknologier för bruk som omgående bleker tänder flera, skuggar tändare. Take-home satser gäller vanligt beställnings--passformen magasin med en whitening gel av carbamideperoxiden, för att ha på sig för flera timmar över något numrerar i sänder av veckor som beslutsamma vid tandläkaren. Dessa satser är vanligt mindre dyra, än en-besöka whitening av tillvägagångssätt.

Milda biverkningar ska förväntas med några tänder som whitening tillvägagångssätt och kan spänna från förolämpning förorsakar obehag till känsligheten till hoat och förkylning. Stunder som allvarliga biverkningar är extremt sällsynta, några extended förnimmelser av, smärtar bör omgående anmälas till en tandläkare. Retning till gummina och munsilkespappren bör också hållas ögonen på för och anmälas, om ihärdig.

Ett tand- överbryggar är en falsk tand som är bekant som en pontic, som fixeras mellan två som, porslin krönar för att fylla in området som lämnas av en saknad tand. Tvåna krönar innehav som det förlägger in, som fästas på dina tänder på varje sida av den falska tanden. Detta är bekant, som fixad överbryggar. Detta tillvägagångssätt är van vid byter ut en eller flera saknade tänder. Fixat överbryggar kan inte tas ut ur din mun, som du styrkan gör med löstagbara partiska tandproteser.

Du kandidaten för tand- överbryggar kanske, om du har saknade tänder och har bra muntlig hygien övar, dig bör diskutera detta tillvägagångssätt med din kosmetiska tandläkare. Om utrymmen lämnas unfilled, kan de orsaka de surrounding tänderna till driva ut ur placerar. Dessutom kan utrymmen från saknade tänder orsaka dina andra tänder, och dina gummin som blir långt mer känslig till tanden, förfaller och gummisjukdomen.

Tandläkaren som därefter ska, gör ett intryck, som ska serve som modellera, från som överbrygga, den falska tanden och krönar ska göras av ett tand- laboratorium. Ett tillfälligt överbryggar ska förläggas för att dig ska ha på sig dina stunder överbryggar göras till ditt återbesök. Detta tillfälligt överbryggar ska serve att skydda dina tänder och gummin.

På något peka, eller annat i vår liv, mest av oss lindar upp med ett hål. Ofta appeller för ett hål för din tandläkare som tar bort förfalla och som in fyller tandområdet som togs bort. Det har finnas ett nummer av framflyttningar i sätta in över de förgångna få åren, så, om du är en av de lyckliga och inte har haft ett hål i en stund, bör du läsa upp på vad är den tillgängliga todayen, så att du förstår valen som är tillgängliga till dig.

Ett specialt tand- materiellt är van vid öppnar upp porna av din tands dentin och roughens därefter upp ytbehandla av den utsatta emaljen. Detta uppnår den bättre och starkare förbindelsen. Förbindelsekådan appliceras för att klibba komposit till din tand. Detta materiellt göras av den samma tand- kådan som komposit det är emellertid mycket mer vätska. Detta lagrar därefter hårdnas och kureras med ett mycket ljust ljust.

Sammansatt kådafyllningar appliceras i tunna lagrar, och långsamt byggt upp till bilda den färdiga fyllningen. Ska ett ljust tand- ljust hårdnar varje lagrar, för det nästa appliceras. När din fyllning avslutas, återstår ditt tandläkaren ska bruk ett specialt pappers-, att artikulera som är pappers-, att justera höjden av din tand- fyllning och det din tugga, korrekt. Din tand poleras därefter.

Det finns inte något bekant vård- riskerar av hälerikompositfyllningar. Om sådan, går en fyllning inte att vara nog som skyddar din skadada tand, eller, om din tandemalj är tunn, och ska lätt bryta, då, om din tand har haft en rotakanal som försvagade din tand villkorar, din tand kan kräva extra skydd liksom en kröna.

Tandproteser också som är bekant som falska tänder, är det primära ämnet i denna delar upp av vår plats. Här kan du lära, hur tillvägagångssättet utförs, vilka tandproteser kostar och fördelarna och missgynnar av att ha dem.

Tandproteser är löstagbara utbyten för saknade tänder som göras typisk ut ur en akrylkåda som stundom införlivat porslin eller belägger med metall för extra strukturell service.

Om du har borttappadt eller är losing, är alla dina tänder en färdig tandprotes något att diskutera med din kosmetiska tandläkare. Om några av dina tänder återstår och är sunda, kan en partisk tandprotes vara din långt till ett stort leende.

Tand- implantat är fast tillbehör av titaniumen som skruvas surgically in i ditt käkeben. Implantatet är en ankra för envisande falsk tand eller en uppsättning av falska tänder. Framgången klassar av tand- implantat beror på var implantaten förläggas och deras ämnar. De är typisk bäst som framtill förläggas, portionr av din lägre käke.

Om du är den saknade en tanden eller alla dina tänder, kan implantat välla fram är för dig. Så long, som du har nog ben i området av den saknade tanden som gör ankringen av implantaten lättare, fruktansvärdna resultat för denna tillvägagångssättcanavkastning. Om du inte har nog ben för denna att ämna, kan ett benkneg vara nödvändigt.

Implantat förläggas surgically i dina käkebenstunder under anestesi. Det är ett mycket tidskrävande tillvägagångssätt, när ha många implantat förlade. Som detta tillvägagångssätt är kirurgiskt, är det mycket viktigt att forska och att finna en väl krediterad kosmetisk tandläkare att du är bekväm med. För något folk finns det varierande grader förorsakar obehag eller smärtar, som avtar i en koppla ihop av dagar. Som med liknande typer av kirurgi och att mörbulta och minderårigbulnad som också kan, framkalla kort efter tillvägagångssättet.

ImplantattillvägagÃ¥ngssättet är en kirurgisk placering av implantatet eller implantaten i ditt käkeben som kräver en tre till sex mÃ¥nad som läker period för implantatÃ¥terställandet för att byta ut den saknade tanden eller tänderna. Under denna läka tid växer ben i och runt om den titanium implantatet som mycket skapar en starkt stöd. Tand- implantat kan kasseras. Vanligt byts ut de med en annan implantat av ett litet större storleksanpassar. Kasseringen eller ”felet” klassar är minsta, only implantattillvägagÃ¥ngssätt för 1 till 2% allra. Du mÃ¥ste gÃ¥, utan att ha pÃ¥ sig dina tandproteser för en dag till tvÃ¥ veckor efter en implantatplacering. Efter implantatet ”har tagit”, och du har tillräckligt läkt, krönar ett mycket naturligt förläggas pÃ¥ implantatet.

Stomatology och tand- vård-. Dental care.


Definitiontolkning

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Czech dental clinic help your teeth


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Stomatology och tand- vård- är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Ireland Education Ring, Dental care office.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)