by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishKruiden gewichtsverlies home page

„Veronderstel dit: een organische pil die de eetlust doodt en zwaarlijvigheid aanvalt. Het heeft geen bekende bijwerkingen en bevat een molecule dat dwazen uw hersenen in het geloven u volledig bent."

BBC NIEUWS, dat spreken over Hoodia

 

 
Kruiden gewichtsverlies

 

 

 Hoodia. Kruiden gewichtsverlies.

Wat is Hoodia?

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Hoodia Gordonii werd ontdekt en werd gebruikt door de stam van San van de Kalahari, Zuid-Afrika, sinds voorhistorische tijden. Zij kauwden twee keer per dag de bittere installatie Hoodia om honger en dorst tijdens lange de jachtreizen te onderdrukken. Deze installatie bevat de mirakelmolecule p57 die onlangs in een zwaarlijvigheidsbehandeling werd vertaald.
Scientificsonderzoek van Hoodia

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

De massa de globale rente voor Hoodia sinds Pfizer, de internationale farmaceutische reus is getoond, begon aan het potentieel van onderzoekHoodia om mensen met zwaarlijvigheid te helpen. Pfizer ontdekte onlangs Hoodia en besliste miljoenen in het onderzoeken van de installatiesvoordelen als een nieuwe drug te investeren die met zwaarlijvigheid zou helpen. Het onderzoek dat door dit bedrijf wordt gepubliceerd heeft catapulted Hoodia in de internationale schijnwerper.
Hoodia vandaag

Hoodia wordt geregistreerd als beschermde soort om bio-Piraterij te verhinderen maar om op een handvol commerciële landbouwbedrijven in Zuid-Afrika verhinderd worden gekweekt die door privé landbouwers worden bezeten.

De installatie van Hoodia Gordonii kwam in het zuidwestelijke deel van Afrika voort en kweekt op het semi-aride gebied van Zuid-Afrika het best hoofdzakelijk de Kalahari. In zijn inheemse habitat het uiterst te identificeren moeilijkheid is zich omdat het aan succulents van de zelfde familie gelijkaardig kijkt van wie er veel zijn. Slechts kan een ervaren plantkundige of als geval in Zuid-Afrika met Hoodia Gordonii de mensen van San de installatie voorafgaand aan het identificeren is bloeiend.
Weight loss. Kruiden gewichtsverlies.
Find yourself a new love


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Kruiden gewichtsverlies en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Healthcare Society of Brazilia, Weight loss area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)