Δέρμα και φροντίδα δέρματος. Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας. Τι είναι φάρμακα διατροφής;. Find yourself a new love.


by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by Swedish

 

 

Διαχειριστείτε την υγεία


Δέρμα και φροντίδα δέρματος

Δέρμα και φροντίδα δέρματος

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Οι κύριοι τύποι κυττάρων δερμάτων είναι ινοβλάστεις, adipocytes (παχιά αποθήκευση) και μακρόφαγα. Οι Sebaceous αδένες είναι αδένες exocrine που παράγουν sebum, ένα μίγμα λιπιδίων και κέρινων ουσιών: οι ενέργειες λίπανσης, στεγανοποιώντας, χαλάρωσης και antibactericidal είναι μεταξύ των πολλών λειτουργιών sebum. Οι αδένες ιδρώτα ανοίγουν μέσω ενός αγωγού επάνω στο δέρμα από έναν πόρο.

Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Εκτός αν αρκετή προσοχή λαμβάνεται θα γίνει ραγισμένη ή φλέγω�. Το Unclean δέρμα ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών.

διαβάστε περισσότερων...

Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας

Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.

Είναι καλό στο σαμπουάν η τρίχα σας � που συστήνουμε τουλάχιστον τρεις φορές εβδομαδιαίως. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το ρύπο και τη συγκέντρωση στην τρίχα που μπορεί να επιδεινώσει τον όρο του κρανίου σας. Κατά shampooing, είναι πολύ σημαντικό ότι δίνετε προσοχή να καθαρίσετε την τρίχα σας, το κρανίο σας και τη γραμμή τρίχας σας.

Οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν τους υγιείς αναζητητές τρίχας για να φάνε τις ισορροπημένες διατροφές που ενσωματώνουν τις υγιείς πρωτεΐνες μαζί με τα τρόφιμα υψηλά στις βιταμίνες Β, Γ, Ε, Α και Κ. Η τρίχα αποκρίνεται αμέσως στην προσθήκη των protein-rich τροφίμων όπως τα κρέατα, τα αυγά, το τυρί, οι σπόροι και τα καρύδια. Το ψάρι συσκευάζει μια διπλή διάτρηση της πρωτεΐνης που συνδυάζεται με την υγεία χτίζοντας τα ουσιαστικά λιπαρά οξέα και τα φυσικά πετρέλαια. Συστήνουμε ότι συζητάτε τη διατροφή σας με έναν ιατρικό επαγγελματία.

διαβάστε περισσότερων...

Τι είναι φάρμακα διατροφής;

Τι είναι φάρμακα διατροφής;

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχτεί επειδή πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στα τρόφιμα ως τρόπος τα συναισθήματά τους. Η κράτηση ενός ημερολογίου τροφίμων μπορεί να είναι ευεργετική να προσδιορίσει συγκεκριμένα ποια συναισθήματα είναι πιθανό να προκαλέσουν binge την κατανάλωση καθώς επίσης και ποια τύποι τροφίμων καταναλώνονται κατά τη διάρκεια ενός binge. Οι στρατηγικές μπορούν έπειτα να υιοθετηθούν για να μειώσουν την ώθηση στο binge όταν χτυπά η ώθηση.

Πολλοί άνθρωποι μπορούν πραγματικά να είναι overfat αλλά μη υπέρβαρος. Το λίπος μπορεί επίσης να κρυφτεί σε όλο το σώμα. Ένα πρόσωπο μπορεί να είναι overfat χωρίς την εμφάνιση της ύπαρξης υπέρβαρο. Δεδομένου ότι γερνάμε, ο ιστός μυών αντικαθίσταται με το λίπος. Αυτό εμφανίζεται παρά την κανονική άσκηση.

διαβάστε περισσότερων...

 

 

Read our other articles:
Find yourself a new love

Sitemap© Copyright 2007 Healthcare Society of Brazilia.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)