Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek. Quality czech plastic surgery.


Czech version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Czech version

German version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
German version

English version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
English version

Spanish version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Spanish version

French version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
French version

Greek version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Greek version

Italian version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Italian version

Dutch version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Dutch version

Portuguese version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Portuguese version

Swedish version for Who is zwaarlijvig. Apotheek voor bezorgdheidswanorde. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Swedish version

 

 

Is het welzijn uw keus?


Who is zwaarlijvig

Who is zwaarlijvig

De zwaarlijvigheid wordt gedefini�ërd als het hebben van een abnormale verhoging van lichaamsvet die ook vetweefselmassa wordt genoemd. Een zwaarlijvige persoon is 20 percenten of meer boven wenselijk gewicht. In het laatste decennium is de zwaarlijvigheid op de stijging van zowel vrouwen als mannen geweest.

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

volledig artikel

Apotheek voor bezorgdheidswanorde

Apotheek voor bezorgdheidswanorde

De vrees en de bezorgdheid zijn een normaal onderdeel — zelfs essentieel — van het leven. Zij bereiden ons op gevaar voor, dat tot fysiologische veranderingen leidt die ons om effectief aan een bedreiging toelaten te antwoorden. De vrees is zeer ongecompliceerd. Het doet zich in antwoord op direct gevaar voor, zodat is het onverwacht, gewoonlijk zeer intens, en beperkt tot de dichtbije situatie. Uw reactie op de vrees, zoals het springen uit de weg van een tegemoetkomende auto, lost snel de situatie op.

De bezorgdheid, enerzijds, is meer algemeen en complex. Het wordt gevoeld in afwachting van gevaar, en met de capaciteit geassoci�ërd te voorspellen, voorbereidingen te treffen voor, en aan verandering aan te passen. Vaak, duurt het oud, en zijn oorzaak blijft slecht gedefinieerd. Bijvoorbeeld, kan iemand moeilijk over het openbare spreken een strakheid in de maag voor dagen vóór een geplande bespreking ervaren.

1. Herinner dat hoewel uw gevoel en symptomen zeer bang makend zijn, zij niet gevaarlijk of schadelijk zijn. 2. Begrijp dat wat u ervaart een overdrijving van uw normale lichamelijke te beklemtonen reacties is. 3. Bestrijd uw gevoel niet of probeer om hen weg te wensen. Meer bent u bereid om hen onder ogen te zien, minder intens zullen zij worden. 4. Voeg niet aan uw paniek toe door over wat „te denken“ zou kunnen gebeuren. 5. Verblijf in het heden. Het bericht wat werkelijk aan u gebeurt in tegenstelling tot wat u denkt zou kunnen gebeuren. 6. Etiketteer uw vreesniveau van nul tot 10 en let op het uitgaan en verslaan. Bericht dat het niet bij zeer op hoog niveau voor meer dan een paar seconden blijft. 7. Wanneer de vrees begint teweeg te brengen „wat als“ het denken, nadruk en een eenvoudige en handelbare taak zoals het tellen achteruit van 100 door threes of het breken van een rubberband op uw pols uitvoeren. 8. Bericht dat wanneer u ophoudt toevoegend angstaanjagende gedachten aan uw vrees, het begint langzaam te verdwijnen. 9. Wanneer de vrees komt, verwacht en keur het goed. Wacht en geef het tijd om zonder het lopen vanaf het over te gaan. 10. Trots ben van de vooruitgang u, boekt en over hoe goed denkt u van mening zult zijn wanneer u dit keer slaagt.

volledig artikel

Slim ben in uw geneeskundeonderzoek

Slim ben in uw geneeskundeonderzoek

U moet met uw arts spreken en een fysiek examen hebben alvorens u om het even welke nieuwe geneeskunde voor het eerst wordt. De geneeskunde van het gebruik slechts die door uw arts of een andere vertrouwde op beroeps is voorgeschreven.

De interactie van de drug met voedsel en dranken die, bijvoorbeeld, quinoloneantibiotica zoals ciprofloxacin met voedsel en dranken zoals colas, koffie, en chocolade nemen die cafeïne bevatten kunnen prikkelbaarheid en nervositeit veroorzaken. Er kan een potentieel fatale verhoging van bloeddruk zijn als het voedsel dat tyramine bevat wanneer het nemen van monoamine oxydaseinhibitors, drugs wordt gegeten die stemmingswanorde behandelen.

Om de risico's te verminderen en de volledige voordelen van geneesmiddelen te verkrijgen hebt u a) bespreking met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps nodig; B) ken uw geneesmiddelen--voorschrift en over de toonbank; c) lees het etiket en volg richtingen; D) vermijd interactie; e) controleer de gevolgen van uw geneesmiddelen--en de gevolgen van andere producten die u gebruikt

volledig artikel

 

 

Read our other articles:
Quality czech plastic surgery

Sitemap© Copyright 2007 European Disability Society.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)