Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΈξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας home page

Το μόνο πραγματικό λάθος είναι αυτό από το οποίο δεν μαθαίνουμε τίποτα.

John Powell

 

 
Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας

 

 

 Online pharmacy. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας.

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να έχετε έναν φυσικό διαγωνισμό προτού να πάρετε οποιαδήποτε νέα ιατρική για πρώτη φορά. Ιατρική χρήσης μόνο που έχει οριστεί από το γιατρό σας ή έναν άλλο εμπιστευμένο επαγγελματία.

Να είστε βέβαιος η μυστικότητά ότι σας προστατεύεται: ψάξτε τις πολιτικές μυστικότητας και ασφάλειας που είναι εύκολος--εύρημα και εύκολος--καταλαβαίνουν. Μην δώστε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, πιστωτική κάρτα, ή ιατρικός ή η ιστορία υγείας, εκτός αν είστε βέβαιοι ο ιστοχώρος θα κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ιδιωτικές.

Αν και τα φάρμακα μπορούν να καταστήσουν σας την αίσθηση καλύτερη και να σας βοηθήσουν να πάρετε καλά, είναι σημαντικό να είναι γνωστό ότι όλα τα φάρμακα, και συνταγή και εξωχρηματιστηριακός, έχουν τους κινδύνους καθώς επίσης και τα οφέλη.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Παραδείγματος χάριν, εάν αντιμετωπίζοντας μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, δύναμη επιλέγετε να δεχτείτε περισσότερο κίνδυνο με την ελπίδα να πάρετε τα οφέλη μιας θεραπείας ή της διαβίωσης μια μακρύτερη ζωή. Αφ' ενός, εάν αντιμετωπίζετε μια δευτερεύουσα ασθένεια, δύναμη αποφασίζετε ότι θέλετε να διατρέξετε πολύ λίγο κίνδυνο.

Για να χαμηλώσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων χρειάζεστε τη συζήτηση α) με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης β) ξέρτε τα φάρμακά σας--συνταγή και εξωχρηματιστηριακός γ) διαβάστε την ετικέτα και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις δ) αποφύγετε τις αλληλεπιδράσεις ε) ελέγξτε τα αποτελέσματα των φαρμάκων σας--και τα αποτελέσματα άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε

Σημαντικός: τον εξετάστε λεπτομερώς και εργαστείτε μαζί με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για να διαχειριστείτε καλύτερα τα οφέλη και τους κινδύνους φαρμάκων σας.

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Τα σημαντικά πράγματα είναι λένε στο γιατρό σας για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή ευαισθησίες που μπορείτε να έχετε. Πέστε για τίποτα που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη δυνατότητά σας να πάρετε τα φάρμακα, όπως η δυσκολία που καταπίνει ή που θυμάται να τους πάρει.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Ρωτήστε το γιατρό σας εάν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τις παρενέργειες, όπως η κατανάλωση προτού να πάρετε μια ιατρική για να μειώσετε το στομάχι που ανατρέπεται.

Pharmacy today. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας.
Compare your searches. Make your choose.


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Education Group, Pharmacy today office.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page