by Czech around Tand behandeling zonder pijn
by Czech

by German around Tand behandeling zonder pijn
by German

by English around Tand behandeling zonder pijn
by English

by Spanish around Tand behandeling zonder pijn
by Spanish

by French around Tand behandeling zonder pijn
by French

by Greek around Tand behandeling zonder pijn
by Greek

by Italian around Tand behandeling zonder pijn
by Italian

by Dutch around Tand behandeling zonder pijn
by Dutch

by Portuguese around Tand behandeling zonder pijn
by Portuguese

by Swedish around Tand behandeling zonder pijn
by SwedishTand behandeling zonder pijn home page

 

 

 
Tand behandeling zonder pijn

 

 

 Dental care. Tand behandeling zonder pijn.

Door uw leven beëindigt u omhoog het hebben van 2 volledig verschillende reeksen tanden. De aanvankelijke reeks is de melktanden (vergankelijke tanden) die uiteindelijk uitvallen. Zij zijn witter, zachter, en minder stevig dan volwassen tanden. Vandaar, neigen zij uitgeput te raken veel sneller dan permanente tanden, maar zij vallen ook uit om ruimte voor hen te maken. Ervoor zorgend dat daar is ’ s genoeg ruimte in de vacature die door een verloren melktand wordt veroorzaakt belangrijk voor gezonde volwassen tanden.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Terwijl er geen medische behoefte is om tanden te witten, is het een procedure die een grote invloed op het zelfrespect van een persoon kan hebben. Kunnen de streng vergeelde of verkleurde tanden een persoon self-conscious en aarzelend maken te glimlachen.

Het eenvoudigste type van tanden het witten is het gebruik van producten dat van de drogisterij kan worden opgenomen. Deze producten, die een zeer milde blekenoplossing gebruiken, vereisen gewoonlijk uitgebreid gebruik over een periode van verscheidene weken. Zij kunnen worden geborsteld, in one-size-fits-all dienbladen worden gedrukt, als stroken worden toegepast, of samen met normale tandpasta en mondspoeling worden gebruikt. Terwijl deze producten zeer populair zijn, hun maakt mildness hen minder efficiënt.

De tandartsen kunnen het dramatischere tanden witten verstrekken. Sommige patiënten opteren voor een netto uitrusting die resultaten in een paar dagen oplevert, terwijl anderen een procedure van één uur dat gebruiks geavanceerde technologieën verkiezen om tanden onmiddellijk te bleken verscheidene schaduwenaansteker. De netto uitrustingen impliceren gewoonlijk douane-geschikte dienbladen met een wittend gel van carbamide peroxyde, dat voor verscheidene uren in een tijd meer dan één of ander aantal weken moet worden gedragen zoals die door de tandarts wordt bepaald. Deze uitrustingen zijn gewoonlijk minder duur dan het één-bezoek wittend procedures.

Er zijn verscheidene correcties die u aan de kleur van uw tanden evenals de vorm van uw tanden kunt maken! Enkele oorzaken van tandverkleuring bevlekken, verouderend, chemische schade, ziekte, medicijn, en genetica. De tand Vernisjes (de Vernisjes van de Tand) worden gebruikt om zowel de kleur als de vorm van tanden te verbeteren.

De tand vernisjes (soms genoemd porseleinvernisjes of tandporseleinlaminaten) zijn wafeldunne, naar maat gemaakte shells van tand-gekleurde materialen die worden ontworpen om de vooroppervlakte van tanden te behandelen. Deze shells worden op de voorzijde van de tanden geplakt die hun kleur, vorm, grootte of lengte en het resulteren in een betere verschijning veranderen.

De tand vernisjes kunnen van porselein of van hars samengestelde materialen worden gemaakt. De vernisjes van het porselein verzetten zich tegen vlekken dan beter harsvernisjes en betere nabootser het licht dat op eigenschappen van natuurlijke tanden wijst. De vernisjes van de hars zijn dunner en vereisen verwijdering van minder van de tandoppervlakte vóór plaatsing. U zult de beste keus van vernisjemateriaal voor u met uw tandarts moeten bespreken.

De vernisjes, porselein of plastiek, worden geplaatst over de voortanden aan de vorm van de veranderingskleur van de tanden. De vernisjes zijn ideaal voor tanden die te klein zijn, te groot, of ongelijke oppervlakten hebben. Het is zeer gemeenschappelijk voor mensen om onvolmaakte tanden, of vreemd genoeg gevormde tanden, afgebroken tanden, bochtige tanden, tanden met kleine gaten in hen te hebben, of een ongepaste met maat tand of tanden die een oneven verschijning hebben. De vernisjes lossen dergelijke onregelmatigheden op en leiden tot een duurzame en aangename glimlach.

Als u, hebt verloren of verloren, elk van uw tanden een Volledig Gebit iets is met uw kosmetische tandarts te bespreken. Als sommige van uw tanden blijven en gezond zijn, kan een gedeeltelijk gebit uw manier zijn aan een grote glimlach.

Deze procedure zou grondig met uw tandarts moeten worden besproken aangezien er verscheidene persoonlijke en medische factoren zijn in overweging te nemen. U kunt in plaats daarvan een kandidaat voor tandbruggen en tandimplants zijn als facultatieve procedures.

De procedure van vestigingsgebitten begint met een indruk van de wasbeet van uw mond die uw tandarts veeleisende metingen zal geven. Een benoeming zal poging- wijsjeskleur, vorm, en douane-pasvorm zuiveren. Nadat uw definitieve gebitten worden vervaardigd, zullen zij over hun vereiste zorg worden geplaatst en worden geïnformeerdn.

Op gebied van uw mond dat onder minder spanning, zoals uw voortanden is, kan een cantileverbrug worden gebruikt. De cantileverbruggen worden gebruikt wanneer er tanden aan slechts één kant van de open ruimte zijn. De bruggen kunnen uw risico van gomziekte verminderen, helpen sommige beetkwesties verbeteren en zelfs uw toespraak verbeteren. De bruggen vereisen uw verplichting aan ernstige mondelinge hygiëne, maar zullen zo vele tien jaar of meer duren.

De tandarts zal dan een indruk maken, die als het model zal dienen waarvan de brug, de valse tand en de kronen door een tandlaboratorium zullen worden gemaakt. Een tijdelijke brug zal voor u aan slijtage worden geplaatst terwijl uw brug tot uw volgende bezoek wordt gemaakt. Deze tijdelijke brug zal dienen om uw tanden en gommen te beschermen.

Uw kosmetische tandarts kan u hebben een Flipper toestel gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente brug wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente brug.

Implants zijn groot voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het is belangrijk dat u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tanden voor implants dat worden moet vastgemaakt aan hebt. Implants worden niet alleen gebruikt om één tand, maar eerder mensen te vervangen die de meesten missen, als niet allen, van hun tanden profiteer zeer eveneens. Implants worden meer en meer gebruikt om bepaalde types van bruggen en verwijderbare gedeeltelijke gebitten te vervangen.

Als u één tand of elk van uw tanden mist, kunnen implants goed voor u zijn. Mits u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tand hebt om de ankerplaats van implants te vergemakkelijken, kan deze procedure terrific resultaten opleveren. Als u genoeg been niet met deze bedoeling hebt, kan een beenent noodzakelijk zijn.

De implant procedure is een chirurgische plaatsing van implant of implants in uw kaakbeen dat drie aan halfjaarlijkse helende periode vóór de implant restauratie vereist om de ontbrekende tand of de tanden te vervangen. Tijdens dit helende keer, groeit het been in en rond titaniumimplant creërend een zeer sterke steun. Tand implants kunnen worden verworpen. Gewoonlijk worden zij vervangen met een andere implant van een lichtjes grotere grootte. Het verwerping of „mislukkings“ tarief is minimaal, slechts 1 tot 2% van alle implant procedures. U moet gaan zonder uw gebitten één dag aan twee weken na een implant plaatsing te dragen. Nadat implant „heeft genomen“ en u voldoende hebt geheeld, wordt een zeer natuurlijke kroon geplaatst op implant.

Tand behandeling zonder pijn. Dental care.


Definities en termijnen op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


The advises from medical professionals


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Tand behandeling zonder pijn is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Women Ring, Dental care department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)