Dental care. Tand behandeling zonder pijn. Improve yourself! Be interest!

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
on Czech about Tand behandeling zonder pijn
Czech

on German about Tand behandeling zonder pijn
German

on English about Tand behandeling zonder pijn
English

on Spanish about Tand behandeling zonder pijn
Spanish

on French about Tand behandeling zonder pijn
French

on Greek about Tand behandeling zonder pijn
Greek

on Italian about Tand behandeling zonder pijn
Italian

on Dutch about Tand behandeling zonder pijn
Dutch

on Portuguese about Tand behandeling zonder pijn
Portuguese

on Swedish about Tand behandeling zonder pijn
SwedishTand behandeling zonder pijn home page

 

 

 
Tand behandeling zonder pijn

Dental care. Tand behandeling zonder pijn.

 

 

 

 

Het zichtbare deel van een tand, anders dat als de kroon wordt bekend, is slechts een klein gedeelte van het het leven systeem. De kroon wordt samengesteld uit email, de hardste substantie die binnen het lichaam wordt gevonden. Het is been dat met grote percentages van calcium is verrijkt. Dat ’ s waarom de mensen die veel melk drinken of calciumsupplementen nemen sterke beenderen en tanden hebben. Het email is dikst bij de kroon, en dunste dichtbijgelegen de wortels van de tanden.

De uitstekende kronen en de bruggen werden gemaakt door Etruscans in de 7de cent. B.C. In ongeveer die tijd, werden de tanden gehaald in Klein-Azië als behandeling voor lichamelijke tegenslagen en ziekten. De vaardigheden bereikte door Etruscans, Phoenicians, de Egyptenaren, de Grieken, en de Romeinen werden grotendeels verloren tijdens de MiddenLeeftijden, toen de kappers en de het zwervenbanden van charlatans ongeschoolde tandheelkunde bij markten en markten uitoefenden. Abulcasis, een Spaans legt vast, was één van weinigen in zijn tijd die tandchirurgie bestudeerde.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

De meesten van ons hebben (zilveren) mengselvullingen of gouden vullende restauraties gehad. Sommige mengselvullingen waren wat wij kwikvullingen hebben geroepen, aangezien sommige mengselvullingen kwik bevatten. Vullingen van het metaal waren efficiënt, maar zeer opvallend en neigden om in kleur in tijd zwart te maken.

De samengestelde hars tandvullingen werden gecre�ërd als alternatief voor traditionele metaal tandvullingen. De vullingen van de tand die worden gekleurd om als een natuurlijke tand te kijken zijn genoemd geworden Samengestelde Hars de TandVullingen, van een plastic tandhars worden gemaakt. De samengestelde TandVullingen van de Hars zijn sterk, duurzaam, en maken voor een zeer natuurlijke het kijken glimlach. Vele tandverzekeringsplannen behandelen hun gebruik.

De samengestelde harsen kunnen ook worden gebruikt om de verschijning van om het even welke tand te verbeteren, die een tandprocedure plakkend is. De samengestelde hars zal de natuurlijke tandstructuur en verbeteren versterken aangezien het met gebruik als het tand vullen doet.

De tandprocedure plakkend gebruikt een samengestelde hars en voor een verscheidenheid van structurele evenals kosmetische doeleinden gebruikt. Men kan een parallel tussen tandmaterialen plakkend en sculptor de klei trekken. Door tandsamenstelling te gebruiken kan de hars die uw tandarts plakken afgebroken of gebroken tanden herstellen, hiaten en of recolor invullen uw glimlach een nieuwe vorm geven.

Een zeer milde etsoplossing wordt toegepast op uw tanden om zeer tot kleine spleten in de het emailstructuur van de tand te leiden. Deze kleine spleten verstrekken een lichtjes ruwe oppervlakte die een duurzame hars toelaat om materialen op uw tanden te plakken. De hars wordt dan geplaatst op uw tand en het licht met hoge intensiteit geneest de harsen op de oppervlakte van uw tand - met elke individuele laag van hars die in enkel notulen verhardt. Wanneer de laatste laag is toegepast op uw tand, het materiaal in entrepot toen sculpted is om uw tand te passen en fijn opgepoetst.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.

Tand behandeling zonder pijn. Dental care.


Termijnen die op deze pagina worden gebruikt

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Tand behandeling zonder pijn is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Service Community, Dental care section.1