by Czech around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by Czech

by German around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by German

by English around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by English

by Spanish around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by Spanish

by French around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by French

by Greek around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by Greek

by Italian around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by Italian

by Dutch around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by Dutch

by Portuguese around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by Portuguese

by Swedish around De moderne oplossingen van het gewichtsverlies
by SwedishDe moderne oplossingen van het gewichtsverlies home page

 

 

 De moderne oplossingen van het gewichtsverlies

 

 

 Weight loss. De moderne oplossingen van het gewichtsverlies.

Leer zwaarlijvigheid

De zwaarlijvigheid wordt gedefini�ërd als het hebben van een abnormale verhoging van lichaamsvet die ook vetweefselmassa wordt genoemd. Een zwaarlijvige persoon is 20 percenten of meer boven wenselijk gewicht. In het laatste decennium is de zwaarlijvigheid op de stijging van zowel vrouwen als mannen geweest.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Bulimia nervosa is een het eten wanorde die om in maximaal 5 percent van tiener en jonge volwassen vrouwen aanwezig wordt geschat te zijn. Het wordt gekenmerkt door binge te eten gevolgd door zuiverend en ander gedrag zoals het braken. De laxeermiddelen, de dieetpillen, de waterpillen, de oefening of het vasten kunnen ook worden gebruikt.

De volgende richtlijnen zijn ontwikkeld die kunnen helpen binge het eten controleren: - Eet slechts in gevestigde maaltijdtijden. - Vermijd houdend voedsel rond dat kan het bingeing teweegbrengen. - Vermijd fad of zeer restrictieve diëten. - Houd een een voedselagenda en logboek om te beoordelen wat binge veroorzaakte.
De moderne oplossingen van het gewichtsverlies. Weight loss.


Definities die op deze pagina worden gebruikt

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Job listings and descriptions here.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd De moderne oplossingen van het gewichtsverlies is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 United Kingdom Education Community, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)