on Czech about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
Czech

on German about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
German

on English about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
English

on Spanish about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
Spanish

on French about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
French

on Greek about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
Greek

on Italian about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
Italian

on Dutch about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
Dutch

on Portuguese about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
Portuguese

on Swedish about Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους
SwedishHoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους home page

 

 

 
Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους

 

 

 Hoodia. Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους.

Εγκαταστάσεις που μπορούν να κλείσουν την πείνα σας

Το gordonii Hoodia, «Whoo de AH», είναι το βοτανικό όνομα για άφυλλες, ακιδωτές succulent εγκαταστάσεις που αυξάνονται σε όλες τις ημιάγονες περιοχές της νότιας Αφρικής πρώτιστα την έρημο της Καλαχάρης. Το SAN (τοπικοί κάτοικοι) έχει χρησιμοποιήσει λογικά τους μίσχους Hoodia για να εξορκίσει την πείνα και τη δίψα όταν είναι στα μακριά ταξίδια, όπως ενεργεί ως όρεξη καταπιεστική.

Το Hoodia Gordonii είναι άφυλλες ακανθωτές succulent εγκαταστάσεις (όχι ένας κάκτος) με τους σαρκικούς δάχτυλο-όπως μίσχους. Οι σειρές των αγκαθιών είναι παρούσες κατά μήκος των μίσχων, η φέρουσα σάρκα χρωμάτισε τα λουλούδια. Το Hoodia Gordonii αυξάνεται φυσικά στους σκληρούς όρους ερήμων της Νότιας Αφρικής. Τώρα Hoodia Gordonii έχει βρεθεί στις ημι-ερήμους της Ζάμπια, Ζιμπάπουε, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ανγκόλα, η Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, και έχει βρεθεί τώρα σε μερικές άλλες ξηρές περιοχές των νότιων αμερικανικών εθνών όπως το τσίλι, του Περού και μερικών περιοχών της δυτικής Κίνας συμπεριλαμβανομένου Gansu, Sichuan και Shanxi.
Είναι η χρήση Hoodia ασφαλής;

Το Hoodia είναι ένα όλος-φυσικό, βοτανικό διαιτητικό συμπλήρωμα και υπάρχει κανένας ξέρει τις δυσμενείς παρενέργειες σχετικά με τη χρήση του. Καμία καφεΐνη. Κανένα Ephedra. Έτσι Hoodia είναι ασφαλές για μας.

Καθόσον οι επιστήμονες ξέρουν, δεν υπάρχει καμία αρνητική παρενέργεια. Το τοπικό SAN, οι του οποίου πρόγονοι έχουν χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις για χιλιάδες έτη, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική παρενέργεια. Έτσι Hoodia μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού με τα φάρμακα συνταγών.

Δεν υπάρχει καμία γνωστή δυσμενής παρενέργεια που παίρνει ως συνέπεια Hoodia από κοινού με τα φάρμακα συνταγών και άλλα βοτανικά συμπληρώματα. Εντούτοις, εάν χρησιμοποιείτε προς το παρόν οποιοδήποτε φάρμακο συνταγών και είστε με τη φροντίδα ενός παθολόγου, πρέπει πάντα να συμβουλευθείτε τον παθολόγο σας πρίν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο συμπληρωμάτων.
Testimonials προϊόντων Hoodia

Σας ευχαριστούμε, η δεύτερη αποστολή Hoodia Gordonii έφθασε χθες 4 Απριλίου 2005. Από τον τρόπο που Hoodia λειτουργεί πολύ καλά εγώ έχασε 12 λίβρες ή (5.5 κλ) σε 2 μήνες. Μη δραματικό αλλά έπειτα το πάλι χάνοντας βάρος είναι αργά ο καλύτερος τρόπος να πάει. Σε αυτή τη φάση δεν δίνω προσοχή στους υδατάνθρακες, τα λίπη, τα σάκχαρα και άλλες μανίες διατροφής. Σεβασμοί - Γ Δ Β (ΗΠΑ)
Η πραγματικότητα Hoodia

Πραγματικό νοτιοαφρικανικό Hoodia είναι ΣΠΑΝΙΟ και ΑΚΡΙΒΟ. Διαρκεί περίπου 5 έως 7 έτη για το gordonii Hoodia succulent για να ωριμάσει και να παρέχει τις καταπιεστικές ιδιότητες όρεξης. Η αφρικανική κυβέρνηση έχει περιορίσει το ποσό Hoodia που εξάγει και ο αριθμός των προμηθευτών για να την λάβει στις ΗΠΑ. Λόγω της αυξανόμενης συνειδητοποίησης και της δημοτικότητας αυτού του χορταριού θαύματος, rip-off τα προϊόντα που περιέχουν πολύ ελάχιστο ή κανένα αυθεντικό Hoodia σε τους αρχίζουν να πλημμυρίζουν την αγορά.

Στις άγρια περιοχές Hoodia διαρκεί 5-6 έτη για να ωριμάσει αλλά είναι τώρα καλλιεργημένο μέσα τόσο μικρό όπως 2 έτη εμπορικά σε βιώσιμες ποσότητες και έχει γίνει ευρέως γνωστό για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική.
Έρευνα για Hoodia

Έχει καθοριστεί ότι το P57 μόριο που βρίσκεται σε άγριο συγκομισμένο Hoodia Gordonii λειτουργεί με τη μίμηση της επίδρασης που η γλυκόζη έχει στα κύτταρα νεύρων στον εγκέφαλο που ουσιαστικά το σώμα στη σκέψη ότι είναι πλήρης, ακόμα και όταν δεν είναι, συγκρατώντας κατά συνέπεια την όρεξη.

Τα εργαστηριακά πειράματα παρουσιάζουν ότι τα ζώα περιορίζουν αυτόματα την εισαγωγή τροφίμων τους κατά να πάρουν το hoodia προφορικά. Οι αρουραίοι, ένα είδος που θα φάει τίποτα από το κρέας και τις εγκαταστάσεις στη indigestible ίνα, χαμήλωσαν τη διαιτητική λήψη θερμίδας τους σε έναν βαθμό που τους έκανε να πάρουν λεπτά όταν ταϊσμένα συγκριτικά ποσά hoodia.
Πλαστά χάπια απώλειας βάρους gordonii hoodia

Υπάρχουν 13 είδη Hoodia που είναι εγγενή στη νότια Αφρική αλλά ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ποικιλίας - το «Gordonii» έχει τα αναγκαία φυσικά συστατικά για την απώλεια βάρους. Εάν αγοράζετε τα φτηνά μίμησης προϊόντα που πωλούνται από τους ανθρώπους από το γκαράζ τους που βλέπετε σε EBAY, και στις αγγελίες Google και Yahoo δεν θα παρουσιάσετε τα αποτελέσματα στις προσωπικές σελίδες αποτελεσμάτων διατροφής. Λαοί ήμουν μέσω αυτού επανειλημμένως - που διαβάζεται για τις δεκαεννέα επιχειρήσεις που μου έχουν στείλει τα προϊόντα κάκτων Hoodia Gordonii στη δοκιμή και πόσο μόνο μερικοί λειτουργούν πραγματικά.

Όλοι πέρα από τον κόσμο, άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν το hoodia, και ακριβώς δεν υπάρχει αρκετός ανεφοδιασμός για να πάει γύρω. Οι succulent καλλιεργητές έχουν σκουπιστεί έξω. Οι προμηθευτές σπόρου δεν αφήνουν ουσιαστικά κανέναν κατάλογο. Και δεδομένου ότι το hoodia διαρκεί περισσότερο από έξι έτη που αυξάνονται στη συγκομιδή του ύψους, υπάρχει μετάβαση να συνεχίσει να είναι μια μεγάλη έλλειψη hoodia έως τουλάχιστον το 2010, ίσως πέρα.

Το hoodia έτσι αγοράς είναι πολύ δύσκολο. Είναι ακριβό. Και, φυσικά, υπάρχει πολύς επινοεί στην αγορά. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν μόνο μερικές εκατοντάες στρέμματα της ανάπτυξης hoodia στα εμπορικά αγροκτήματα, και οι εγκαταστάσεις είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες να σκουπιστούν έξω από τους μάλλον μυστήριους όρους.

Όλα αυτά τα μέσα ότι εάν το hoodia πιάνει πραγματικά επάνω με το κοινό -- ο ανεφοδιασμός θα είναι ακόμα σφιχτότερος για πολλά έτη. Οι τιμές πρόκειται να ανεβούν, και τελικά, μόνο ο πλούσιος μπορεί να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά τα χάπια απαραίτητα να χάσουν το βάρος.
Weight loss. Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους.
Few fresh tips for home improvement


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Hoodia - νέος τρόπος για την απώλεια βάρους και σχετικός με Hoodia, Weight loss παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Hoodia ή Weight loss. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Education Association, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)