by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishHerstel uw haar met haaroverplanting home page

 

 

 
Herstel uw haar met haaroverplantingSitemap

Hair care. Herstel uw haar met haaroverplanting.

Het haar groeit

De belangrijkste oorzaak van haarverlies is ontoereikende voeding. Zelfs kan een gedeeltelijk gebrek aan bijna om het even welk voedingsmiddel haar veroorzaken om te vallen. Maar het haar groeit normaal na een liberale opname van deze vitaminen. Een hoogte - de proteïne en en een ijzer rijk dieet worden geadviseerd voor haarverlies. Een adequate opname van ruwe groenten, verse vruchten, salades, zou groene bladgroenten in het dieet periodiek moeten worden omvat.

Een andere belangrijke oorzaak van dalend haar is spanning, zoals zorg, bezorgdheid en plotselinge schok. De spanning leidt tot een strenge spanning in de huid van scalp. Dit beïnvloedt ongunstig de levering van essentiële voeding die voor de gezonde groei van haar wordt vereist.

De vrouwen vereisen 60 gram, mannen 80 tot 90 gram, adolescentiejongens en meisjes 80 tot 100 gram proteïne. Het wordt geleverd door melk, karnemelk, yoghurt, sojaboon, eieren, kaas, vlees en vissen. Een deficiëntie van enkele vitaminen van B, van ijzer, koper en jodium kan haarwanorde veroorzaken als het vallen van haar en het voorbarige greying van haar.

Scalp de vermindering wordt uitgevoerd op patiënten met duidelijk omlijnde kale vlekken van het kroongebied van scalp. Het wordt soms gedaan samen met haartransplantaion de grootte van kale scalp, vooral in patiënten verminderen die genoeg donorhaar niet hebben om de kale gebieden te behandelen.

De zakken van het silicium worden opgenomen onder een gebied van harige scalp en met zout water over een periode van zes weken geleidelijk aan opgeblazen. Dit veroorzaakt de behaarde huid om zich uit te rekken, waarbij de hoeveelheid behaarde scalp wordt verhoogd. Na het verwijderen van de zakken, wordt de uitgebreide haar dragende huid opgeheven en verplaatst naar een aangrenzend kaal gebied waar op een gelijkaardig met maat flard van scalp accijns is gelegd.

Het vertrouwdste patroon van het haarverlies is waar het haar in het haarscheurtje en de kroon in ruwweg de zelfde tijd begint achteruit te gaan. Het haar in medio-mid-scalp of voorafgaande scalp is vaak laatste om te gaan. Maar ga het zal, uiteindelijk verlatend een mens met de hoef van haar die het veelbetekenende teken van typische mannelijke patroonkaalheid is.

Voor vrouwen, is het haarverlies verschillend. Er is geen vastgesteld patroon voor androgeen het haarverlies van vrouwen, dat als MPB, in de overweldigende meerderheid van gevallen voorkomt. De vrouwen kunnen aan alopecia totalis en alopecia universalis enkel zoals mannen lijden. De vrouwen kunnen flardkaalheid om de zelfde redenen ervaren zoals mannen (spanning, slechte voeding, enz.), evenals wegens hormonale veranderingen van zwangerschap en bepaalde het eten wanorde. Nochtans, als mensen, zal het haar over het algemeen terug groeien.

Het belangrijkste verschil in androgeen het haarverlies van vrouwen van mens (allebei zijn verwant hormoon) is dat de vrouwen neigen om het verdunnen te ervaren die in geen bepaald patroon of deel van scalp voorkomt. In tegenstelling tot mensen, kan scalp niet eigenlijk totaal van haar worden beroofd, enkel dun aan het punt waar scalp zichtbaar is. Als mensen, echter, is het resulterende haarverlies over het algemeen onomkeerbaar.

De doeltreffendheid van medicijnen die worden gebruikt om alopecia te behandelen hangt van de oorzaak van haarverlies, omvang van het verlies en individuele reactie af. Over het algemeen, is de behandeling minder efficiënt voor uitgebreidere gevallen van haarverlies.

Het nieuwe haar als gevolg van minoxidilgebruik kan dunner en korter zijn dan vorig haar. Maar er kan genoeg hernieuwde groei voor sommige mensen zijn om hun kale vlekken te verbergen en het te hebben met bestaand haar mengen. Het nieuwe haar houdt op spoedig groeiend nadat u het gebruik van minoxidil beëindigt. Als u minimale resultaten binnen zes maanden ervaart, kan uw arts adviseren beëindigend gebruik. De bijwerkingen kunnen irritatie van scalp omvatten.

Corticosteroids. De injecties van cortisone in scalp kunnen alopecia areata behandelen. De behandeling wordt gewoonlijk maandelijks herhaald. De artsen schrijven corticosteroid soms pillen voor uitgebreid haarverlies toe te schrijven voor aan alopecia areata. De zalven en de room kunnen ook worden gebruikt, maar zij kunnen minder efficiënt zijn dan injecties.
Voorwaarden die haarverlies kunnen veroorzaken

Bent u dat van mening u enige het verliezen haar bent? U bent niet! De gemeenschappelijkste vorm van haarverlies, Alopecia Androgentic, of patroonkaalheid, is ervaringen door 50-80% van Kaukasische mensen. Het aantal Chinese beïnvloede mannetjes is de helft Kaukasische tegenhangers terwijl Afrikaanse Amerikanen een lagere weerslag eveneens van de voorwaarde hebben. Voor vrouwen androgenetic komt alopecia tussen 20-40% van de algemene vrouwelijke bevolking voor. Samengevat, is het veilig om te zeggen dat de patroonkaalheid door de norm van de bevolking wordt ervaren, bent u niet alleen, maar eigenlijk in de meerderheid.

De Pillen van de Geboortenbeperking - de Vrouwen die haar terwijl gewoonlijk het nemen van geboortenbeperkingspillen verliezen hebben een geërftez tendens voor haar het verdunnen. Als haar het verdunnen voorkomt, kan een vrouw haar gynaecoloog over omschakeling aan een andere geboortenbeperkingspil raadplegen. Wanneer de vrouwen ophoudt gebruikend mondelinge contraceptiva, kan zij opmerken dat haar haar begint afwerpend twee of drie later maanden. Dit kan zes maanden verdergaan wanneer het gewoonlijk ophoudt. Dit is gelijkaardig aan haarverlies na de geboorte van een kind. Zie producten die haarverlies kunnen helpen.

Belangrijke Chirurgie/Chronische Ziekte - iedereen wie een belangrijke verrichting heeft kan verhoogd haar opmerken daarna afwerpend binnen één tot drie maanden. De voorwaarde keert zich binnen een paar maanden om maar de mensen die een strenge chronische ziekte hebben kunnen haar voor onbepaalde tijd afwerpen.

De Besmetting van de paddestoel (Ringworm) van Scalp - die door een paddestoelbesmetting wordt veroorzaakt, de ringworm (die niets heeft met wormen) te doen begint met kleine flarden van het schrapen die kunnen en in gebroken, en zelfs haar uitspreiden resulteren, roodheid die, die zwelt afscheidt. Deze besmettelijke ziekte is gemeenschappelijkst in kinderen en het mondelinge medicijn zal het genezen.

Haar dat (Trichotillomania) trekt - de Kinderen en soms de volwassenen zullen de hun haar, brows of zwepen of trekken verdraaien tot zij uit komen. In kinderen vooral, is dit vaak enkel een slechte gewoonte die beter wordt wanneer de schadelijke gevolgen van die gewoonte worden verklaard. Soms haar kan het trekken een het hoofd biedende reactie op onplezierige spanningen zijn en nu en dan is een teken van een ernstig probleem dat de hulp van een geestelijke gezondheidsberoeps vergt.

De fysieke en emotionele spanning zou haarverlies kunnen veroorzaken aangezien het lichaam van een overweldigende opschudding herstelt en eenvoudig haarproductie sluit, denkend dat het niet noodzakelijk voor de overleving van het lichaam is, daardoor bijdragend al energie tot het herstellen van essentiële lichaamsdelen. er kunnen tot drie maanden vertragings tussen de belangrijkste weerslag en het daadwerkelijke haarverlies zijn. Voorts is er ook periode van drie maanden alvorens het verlieshaar wordt vervangen. Dit dan middel is daar een totaal van minimaal van 6 motten voor de totale van de haarverlies en hernieuwde groei cyclus. Natuurlijk zijn er dingen die tot haarverlies zoals bloedarmoede, laag bloedonderzoek, en schildklierabnormaliteiten zouden kunnen bijdragen.
Herstel uw haar door haar overplanting

De overplanting van het haar is een chirurgische modaliteit die voor de correctie die van androgene alopecia wordt gebruikt, alopecia, en andere oorzaken van permanente alopecia met littekens bedekt.

De verwijderde haarfollikels zijn dan verdeeld in individuele enten van variërende grootte. De kleinste enten bevatten 1-2 haren en als „follicular eenheden“ of „micrografts“ vaak bedoeld. Grotere minigrafts kunnen tot 6 haren bevatten en kunnen meer dichtheid per ent verstrekken. De keus van aantal en type van ent wordt gemaakt rekening houdend met het haartype van de patiënt, kwaliteit, kleur en het over te planten gebied. Zodra voorbereid worden de enten (haar en zijn wortels) dan opgenomen in het dunne gebied.

In de handen van goedgetrainde en ervaren artsen, en het gebruiken van nieuwere technieken met kleinere enten, groeit het haar in de juiste richting met een bevederd haarscheurtje, en een hoogst esthetisch resultaat.

In de meeste gevallen, onmiddellijk na de haartransplantatie vallen de haren uit de enten, en niet regrow 1-3 maanden. Na dit beginnen zij als normaal haar te groeien. Met elke zitting is er meer haar, en de resulterende verschijning is dikker haar.

De vrouwen met het gelokaliseerde verdunnen op de bovenkant van hun hoofden of het verdunnen rond de tempels maken vaak goede kandidaten voor haaroverplanting. Voorafgaand aan evaluatie voor haaroverplanting, is het belangrijk voor vrouwen om uw verdunnend haar met dermatologist te bespreken en/of is de endocrinoloog om daar ervoor te zorgen geen andere te behandelen reden voor het haarverlies.

De overplanting van het haar is een kosten-concurrerende oplossing voor haarverlies. Andere alternatieven van de haarvervanging vereisen extra onderhoud in de loop van de jaren. De kosten hangen van de hoeveelheid kaal gebied af dat zal moeten worden overgeplant, en de gewenste dikte. Meer enten zijn noodzakelijk om kaler of dun gebied te behandelen en haardichtheid te maximaliseren. Omdat de procedure individueel is, worden de kosten gewoonlijk individueel bepaald.

Vele vrouwen vandaag zijn pro-actief over het streven van haar naar overplanting. Zij zijn onwillig om haarverlies als onvermijdelijk feit van het leven goed te keuren. Scalp het haar is een belangrijke component van het project van beeldvrouwen aan de wereld en zij wensen om haar geen verlies te hebben aan dat beeld afbreuk doen.

Het verlies van het haar is „geen onvermijdelijk ouder teken van het krijgen“. Men heeft in studies gerapporteerd dat ongeveer 80% van vrouwen één of andere graad van haarverlies vóór menopause ervaren. Veel van dit haarverlies heeft een erfelijk basis-vrouwelijk verlies van het patroonhaar.

Een vrouw die een familiegeschiedenis van haarverlies in vrouwen heeft kan zich van de mogelijkheid dat vooral bewust zijn zij ook kan beginnen haar te verliezen aangezien zij rijpt. En, zij zou correct zijn; een familiegeschiedenis van haarverlies in vrouwen is een aanwijzing dat een vrouw genetisch kan worden ontvankelijk gemaakt om haar te verliezen.
Herstel uw haar met haaroverplanting. Hair care.


Termen interpretatie

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Looking for beauty. That's here.


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd Herstel uw haar met haaroverplanting is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Health Community of Argentina, Hair care section.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page