by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishVind uw weg voor gewichtscontrole home page

De groenten zijn interessant maar hebben een betekenis van doel niet wanneer onvergezeld door een goede besnoeiing van vlees.

Fran Lebowitz

 

 
Vind uw weg voor gewichtscontrole

 

 

 Weight loss. Vind uw weg voor gewichtscontrole.

De zwaarlijvigheid wordt gedefini�ërd als het hebben van een abnormale verhoging van lichaamsvet die ook vetweefselmassa wordt genoemd. Een zwaarlijvige persoon is 20 percenten of meer boven wenselijk gewicht. In het laatste decennium is de zwaarlijvigheid op de stijging van zowel vrouwen als mannen geweest.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Bulimia nervosa is een het eten wanorde die om in maximaal 5 percent van tiener en jonge volwassen vrouwen aanwezig wordt geschat te zijn. Het wordt gekenmerkt door binge te eten gevolgd door zuiverend en ander gedrag zoals het braken. De laxeermiddelen, de dieetpillen, de waterpillen, de oefening of het vasten kunnen ook worden gebruikt.

Het eten van Binge is als bulimia, maar omvat het zuiveren geen gedrag. Een diagnose van binge-eet wanorde wordt gemaakt wanneer een persoon binges een gemiddelde van twee dagen per week over een periode van zes maanden.

De medicijnen het die vaakst in het beheer van zwaarlijvigheid worden gebruikt zijn algemeen genoemd geworden „eetlust repressieve“ medicijnen. Bevorderen de repressieve medicijnen van de eetlust gewichtsverlies door metabolisme te verhogen en door eetlust te verminderen of het gevoel te verhogen van volledig het zijn. Deze medicijnen werken door de serotonine en/of catecholamine te verhogen - twee hersenenchemische producten die stemming, eetlust en metabolisme beïnvloeden.

Helpen de repressieve medicijnen van de eetlust gewichtsverlies door eetlust te verminderen of het gevoel te verhogen van volledig het zijn. Deze medicijnen verminderen eetlust door het toenemen serotonine of catecholamine twee hersenenchemische producten die eetlust beïnvloeden. Worden de repressieve medicijnen van de eetlust gebruikt met een cursus van gedragsbehandeling en het dieet adviseren, die wordt ontworpen om u te helpen veranderingen op lange termijn in uw dieet en fysieke activiteit aanbrengen.

Verscheidene eetlust repressieve medicijnen zijn beschikbaar om zwaarlijvigheid te behandelen. In het algemeen, zijn deze medicijnen efficiënt, leidend tot een gemiddeld gewichtsverlies van vijf tot tweeëntwintig pond. boven dat verwacht met de behandelingen van de niet-drugzwaarlijvigheid.

Het maximum gewichtsverlies komt gewoonlijk binnen zes maanden na beginnende medicijnbehandeling voor. Het gewicht neigt weg aan niveau of verhoging tijdens de rest van behandeling. De studies suggereren dat als een patiënt minstens vier ponden meer dan vier weken op een bepaald medicijn niet verliest, dan dat medicijn de patiënt waarschijnlijk niet kan helpen significant gewichtsverlies bereiken.

Tijdens de korte termijn, kan het gewichtsverlies in zwaarlijvige individuen een aantal gezondheidsrisico's verminderen. De studies die de gevolgen van behandeling van het eetlust de repressieve medicijn voor op zwaarlijvigheidbetrekking hebbende gezondheidsrisico's bekijken hebben geconstateerd dat wat agenten lagere bloeddruk, bloedcholesterol, triglyceride (vetten) en weerstand van de dalingsinsuline (het onvermogen van het lichaam om bloedsuiker te gebruiken) tijdens de korte termijn. De studies op lange termijn worden momenteel gedaan bepalen als het gewichtsverlies van eetlust repressieve medicijnen gezondheid kan verbeteren.

Wanneer de capaciteit van de spier om vet op te slaan wordt overschreden, wordt het bovenmatige vet dan opgeslagen buiten de spier, rond lichaamsorganen en onder de huid. Het vet dat nu aan het lichaam wordt toegevoegd resulteert in de persoon overfat en overgewicht die worden.

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

De studies tonen aan dat een 20 percentenverhoging van lichaamsgewicht het risico voor hartkwaal, hoge bloeddruk en diabetes verhoogt.

De samenstelling van het lichaam beschrijft de percentages van vet, spier en been in uw lichaam. Vele deskundigen denken de organismen van mensen tussen 12 tot 18 percenten zouden moeten zijn vet, terwijl de vrouwen 18 tot 22 percenten zouden moeten zijn vet.

Vind uw weg voor gewichtscontrole. Weight loss.


Termijnen op deze pagina

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Looking for beauty. That's here.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Vind uw weg voor gewichtscontrole is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Health Community of Argentina, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page