De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde. Verlies slim gewicht. De pijn en het ongemak van vrouwen van premenstrual syndroom. Take care about yourself. Here is useful health tips for you..


Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

Swedish





 

 





Onze gezondheid in onze handen


De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

Eerst, is het belangrijk de bron van informatie zorgvuldig om te overwegen en dan de informatie te bespreken u met uw gezondheidszorgberoeps vindt. Deze vragen en antwoorden kunnen u helpen bepalen of zal de gezondheidsinformatie u op Internet vindt of per e-mail van een Website ontvangt waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

De geneesmiddelen die online verkochten kunnen vals zijn (vervalsing of „copycat“ geneesmiddelen); kan te sterk of te zwak zijn, of gevaarlijke ingrediënten hebben, of (zijn verouderd) verlopen goedgekeurd, of niet of gecontroleerd veiligheid en doeltreffendheid, kan gebruikend nietveilige normen, of niet brandkast worden gemaakt met andere geneeskunde of producten te gebruiken u gebruikt.

Een drug kan deze enzymen beïnvloeden door hen te verbieden, die verminderde activiteit van het enzym en een opbouw van de drug in het lichaam veroorzaakt. Of de drugs kunnen de enzymen „veroorzaken“, wat verhoogde activiteit van het enzym en een vermindering van de drug van het lichaam veroorzaakt.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

Belangrijk: denk het door en werk samen met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps om de voordelen en de risico's van uw geneesmiddelen beter te beheren.

ga verder...





Verlies slim gewicht

Verlies slim gewicht

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

De zwaarlijvigheid is een chronische ziekte die vele mensen beïnvloedt en vaak behandeling op lange termijn vereist om gewichtsverlies te bevorderen en te ondersteunen. Zoals in andere chronische voorwaarden, zoals diabetes of hoge bloeddruk, het gebruik kan op lange termijn van voorschriftmedicijnen voor sommige individuen aangewezen zijn

Verscheidene eetlust repressieve medicijnen zijn beschikbaar om zwaarlijvigheid te behandelen. In het algemeen, zijn deze medicijnen efficiënt, leidend tot een gemiddeld gewichtsverlies van vijf tot tweeëntwintig pond. boven dat verwacht met de behandelingen van de niet-drugzwaarlijvigheid.

ga verder...





De pijn en het ongemak van vrouwen van premenstrual syndroom

De pijn en het ongemak van vrouwen van premenstrual syndroom

Aangezien de hormoonniveaus vallen, wordt het patroon van een vrouw van het menstrual aftappen gewoonlijk onregelmatig. Vele vrouwen ervaren lichte, overgeslagen of recente periodes totaal voor verscheidene maanden aan een jaar vóór hun periodeseinde. Sommige vrouwen kunnen hetnormale aftappen ervaren. Het is belangrijk om te realiseren dat tot menopause volledig is, een vrouw nog zwanger kan worden zelfs wanneer de periodes licht of gemist zijn.

Sommige vrouwen hebben geen symptomen tijdens menopause of hebben slechts een paar symptomen. Anderen ontwikkelen het storen en zelfs strenge, onbruikbaar makende symptomen. De studies van vrouwen rond de wereld suggereren dat de verschillen in levensstijl, dieet en activiteit een rol in de strengheid kunnen spelen en het type van symptomenvrouwen tijdens menopause heeft. De symptomen kunnen voor verscheidene maanden aan jaren vóór de laatste menstrual periode worden opgemerkt en kunnen verscheidene daarna jaren verdergaan.

Sommige vrouwen melden geprikkeldheid of andere stemmingsveranderingen. De geprikkeldheid wordt algemeen veroorzaakt door slechte slaap als gevolg van nighttime hete flitsen. Een aantal vrouwen, echter, niet voelen irritable.

Vele vrouwen gaan door cyclus na cyclus, blissfully onbewust van het toenemen en het vallen van deze hormonen behalve tijdens specifiek over verscheidene dagen van het aftappen. Zo velen zoals één derde vrouwen, echter, aan onplezierige symptomen lijdt die met de hormonale schommelingen tijdens vooral de laatste 7 tot 14 dagen van hun maandelijkse cyclus correleren. Voor misschien 1 in 10 van deze vrouwen, de symptomen--oproepen premenstrual syndroom of PMS--verontrust hen bijna elke maand, terwijl andere vrouwen slechts bij tussenpozen lijden.

Terwijl sommige vrouwen deze symptomen kunnen ervaren bij tussenpozen, ervaart ongeveer één in 10 hen elke maand, volgens Eades. Voor ongeveer één in 20 vrouwen, kan PMS zo streng worden dat het algemene depressie in het dagelijkse leven, volgens Nieuwe Keuzen in het Natuurlijke Helen door het Tijdschrift van de Preventie veroorzaakt.

Zo waarom lijden sommige vrouwen meer dan anderen, en wat kunnen deze vrouwen PMS van het onderbreken van hun leven tegenhouden doen? Het antwoord kan in voeding en natuurlijke gezondheidsremedies worden gevonden.

ga verder...





 

 





Read our other articles:




Take care about yourself. Here is useful health tips for you.





Sitemap



© Copyright 2007 United Kingdom Education Community.





























[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)