Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΤο hoodia μας βοηθά να σταθμίσουμε την απώλεια home page

 

 

«Φανταστείτε πεινασμένος όλη την ημέρα χωρίς αίσθημα των παρενεργειών χαρακτηριστικών των χαπιών διατροφής, όπως μια καρδιά αγώνα ή ένα ζαλισμένο στομάχι."

Ειδήσεις CBS, 60 λεπτά, που μιλούν για Hoodia
Το hoodia μας βοηθά να σταθμίσουμε την απώλεια

 

 

 Hoodia. Το hoodia μας βοηθά να σταθμίσουμε την απώλεια.

Το gordonii Hoodia, «Whoo de AH», είναι το βοτανικό όνομα για άφυλλες, ακιδωτές succulent εγκαταστάσεις που αυξάνονται σε όλες τις ημιάγονες περιοχές της νότιας Αφρικής πρώτιστα την έρημο της Καλαχάρης. Το SAN (τοπικοί κάτοικοι) έχει χρησιμοποιήσει λογικά τους μίσχους Hoodia για να εξορκίσει την πείνα και τη δίψα όταν είναι στα μακριά ταξίδια, όπως ενεργεί ως όρεξη καταπιεστική.

Το Hoodia Gordonii είναι άφυλλες ακανθωτές succulent εγκαταστάσεις (όχι ένας κάκτος) με τους σαρκικούς δάχτυλο-όπως μίσχους. Οι σειρές των αγκαθιών είναι παρούσες κατά μήκος των μίσχων, η φέρουσα σάρκα χρωμάτισε τα λουλούδια. Το Hoodia Gordonii αυξάνεται φυσικά στους σκληρούς όρους ερήμων της Νότιας Αφρικής. Τώρα Hoodia Gordonii έχει βρεθεί στις ημι-ερήμους της Ζάμπια, Ζιμπάπουε, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ανγκόλα, η Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, και έχει βρεθεί τώρα σε μερικές άλλες ξηρές περιοχές των νότιων αμερικανικών εθνών όπως το τσίλι, του Περού και μερικών περιοχών της δυτικής Κίνας συμπεριλαμβανομένου Gansu, Sichuan και Shanxi.

Στις άγρια περιοχές Hoodia διαρκεί 5-6 έτη για να ωριμάσει αλλά είναι τώρα καλλιεργημένο μέσα τόσο μικρό όπως 2 έτη εμπορικά σε βιώσιμες ποσότητες και έχει γίνει ευρέως γνωστό για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική.

Οι εγκαταστάσεις Hoodia Gordonii δημιουργήθηκαν στο νοτιοδυτικό μέρος της Αφρικής και αυξάνονται καλύτερα στις ημιάγονες περιοχές της Νότιας Αφρικής πρώτιστα την Καλαχάρη. Στον εγγενή βιότοπό του είναι εξαιρετικά δυσκολία που προσδιορίζει επειδή φαίνεται παρόμοιο με τα succulents της ίδιας οικογένειας από την οποία υπάρχουν πολλές. Μόνο ένας πεπειραμένος βοτανολόγος ή ως περίπτωση στη Νότια Αφρική με Hoodia Gordonii άνθρωποι SAN μπορεί να προσδιορίσει τις εγκαταστάσεις πριν από το είναι ανθίζοντας.

Το Hoodia �αγώθηκε ως φρέσκα τρόφιμα από τη φυλή SAN για χιλιάδες έτη με μηές παρενέργειεσφαγώθηκε.

Καθόσον οι επιστήμονες ξέρουν, δεν υπάρχει καμία αρνητική παρενέργεια. Το τοπικό SAN, οι του οποίου πρόγονοι έχουν χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις για χιλιάδες έτη, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική παρενέργεια. Έτσι Hoodia μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού με τα φάρμακα συνταγών.

Δεν υπάρχει καμία γνωστή δυσμενής παρενέργεια που παίρνει ως συνέπεια Hoodia από κοινού με τα φάρμακα συνταγών και άλλα βοτανικά συμπληρώματα. Εντούτοις, εάν χρησιμοποιείτε προς το παρόν οποιοδήποτε φάρμακο συνταγών και είστε με τη φροντίδα ενός παθολόγου, πρέπει πάντα να συμβουλευθείτε τον παθολόγο σας πρίν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο συμπληρωμάτων.

Το Hoodia Gordonii είναι διάσημο για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική και ανυψωτή διάθεσης. Τα άριστα αποτελέσματα έχουν αναφερθεί από τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το ως τμήμα ενός προγράμματος απώλειας βάρους, που οδηγεί σε πολλές διεθνείς επιχειρήσεις που κάνουν και που πωλούν Hoodia ως «νέο χάπι διατροφής θαύματος».

Τα χάπια Hoodia είναι ο αποταμιευτής ζωής μου. Έχω ένα πρόβλημα θυροειδή και αυτό προκαλεί το κέρδος κατάθλιψης και βάρους. Αυτά τα χάπια παίρνουν την πείνα μου μακριά έτσι μπορώ να πάρω πίσω στη μορφή και μου κάνουν την ευτυχή, συμπαθητική «παρενέργεια» -) Τώρα ο γιατρός μου τους παίρνει επίσης! Μ S (Γερμανία).

Hooray για Hoodia! Έχασα 5 λίβρες σε ένδεκα ημέρες. Τρία οικογενειακά μέλη συμπεριλαμβανομένου μου έχουν μάθει πολύ για Hoodia. Φαίνεται ότι η φυλή SAN δεν αποκάλυψε όλων, ειδικά τα οφέλη για τα άτομα, εάν ξέρετε τι σημαίνω - S.Α - (ΗΠΑ)

Το καθαρό 100% Hoodia που εισάγεται άμεσος από τη Νότια Αφρική είναι πολύ ακριβό και δύσκολο να αποκτήσει � που οποιαδήποτε προϊόντα Hoodia που πωλούνται σε φτηνές τιμές δεν είναι το πραγματικό πράγμα και δεν θα εργαστεί. Επίσης, τα προϊόντα Hoodia που υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα μεγάλα ποσά καθαρό Hoodia σε κάθε χάπι είτε κάνουν τις ψεύτικες αξιώσεις είτε έχουν αραιώσει εντυπωσιακά το προϊόν με τα υλικά πληρώσεως. Το γεγονός είναι μέσο πρόσωπο θα γινόταν πιθανώς άρρωστο εάν κατανάλωσαν περισσότερο από 800mgs πραγματικού Hoodia σε οποιοδήποτε χρόνο.

Το Hoodia Gordonii είναι εγκαταστάσεις - άφυλλος succulent. Όχι ένας κάκτος ούτε ένα χορτάρι. Στη Νότια Αφρική Hoodia Gordonii είναι ταξινομημένο ως τρόφιμα, τα οποία είναι κατάθεση στο πώς χρηματοκιβώτιο που το προϊόν είναι πραγματικά.

Όλοι πέρα από τον κόσμο, άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν το hoodia, και ακριβώς δεν υπάρχει αρκετός ανεφοδιασμός για να πάει γύρω. Οι succulent καλλιεργητές έχουν σκουπιστεί έξω. Οι προμηθευτές σπόρου δεν αφήνουν ουσιαστικά κανέναν κατάλογο. Και δεδομένου ότι το hoodia διαρκεί περισσότερο από έξι έτη που αυξάνονται στη συγκομιδή του ύψους, υπάρχει μετάβαση να συνεχίσει να είναι μια μεγάλη έλλειψη hoodia έως τουλάχιστον το 2010, ίσως πέρα.

Οι επιστήμονες στο νοτιοαφρικανικό κέντρο για την επιστημονική και βιομηχανική έρευνα ήταν οι πρώτοι για επιτυχώς να αποδείξουν ότι Hoodia περιέχει ένα μόριο θαύματος που καταστέλλει την όρεξη. Αργότερα, μια ανθρώπινη κλινική δοκιμή πραγματοποιήθηκε από τους επιστήμονες σε Λέιτσεστερ Αγγλία. Μια ομάδα morbidly παχύσαρκων ανδρών και γυναικών συμμετείχε. Η μισή ομάδα δόθηκε Hoodia και στο μισό δόθηκε ένα ψευδοφάρμακο. Στο τέλος 15 ημερών, η ομάδα σχετικά με Hoodia είχε μειώσει την εισαγωγή τροφίμων τους από 1000 θερμίδες ημερησίως. Λαμβάνοντας υπόψη τη μέση καθημερινή διατροφή είναι περίπου 2200 θερμίδες, αυτό ήταν μια καταπληκτική επιτυχία.

Η μάζα που το σφαιρικό ενδιαφέρον έχει παρουσιαστεί για Hoodia από Pfizer, ο διεθνής φαρμακευτικός γίγαντας, άρχισε στη δυνατότητα ερευνητικού Hoodia να ενισχυθούν οι άνθρωποι με την παχυσαρκία. Το Pfizer ανακάλυψε πρόσφατα Hoodia και αποφάσισε να επενδύσει τα εκατομμύρια στην έρευνα των οφελών εγκαταστάσεων ως νέο φάρμακο που θα βοηθούσε με την παχυσαρκία. Η έρευνα που δημοσιεύεται από αυτήν την επιχείρηση έχει Hoodia στο διεθνές επίκεντρο.

Τα εργαστηριακά πειράματα παρουσιάζουν ότι τα ζώα περιορίζουν αυτόματα την εισαγωγή τροφίμων τους κατά να πάρουν το hoodia προφορικά. Οι αρουραίοι, ένα είδος που θα φάει τίποτα από το κρέας και τις εγκαταστάσεις στη indigestible ίνα, χαμήλωσαν τη διαιτητική λήψη θερμίδας τους σε έναν βαθμό που τους έκανε να πάρουν λεπτά όταν ταϊσμένα συγκριτικά ποσά hoodia.

Εξαπατά βασικά τον εγκέφαλο στη σκέψη ότι εσείς � σχετικά με το σύνολο. Τα χημικά συστατικά στην εργασία Hoodia μέσα satiety στρέφονται με την απελευθέρωση μιας χημικής ένωσης παρόμοιας με τη γλυκόζη αλλά πολύ ισχυρότερης. Ο υποθάλαμος στον εγκέφαλο λαμβάνει αυτό το σήμα ως ένδειξη ότι αρκετά τρόφιμα έχουν καταναλωθεί και αυτό σταματά στη συνέχεια την όρεξη.

Όταν τρώτε το hoodia, το ρητό πηγαίνει, την πείνα σας θα πάνε απλά -- -- για περίπου έξι ώρες. Κατά τη διάρκεια εκείνων των έξι ωρών, δεν θα ποθήσετε τίποτα. Πραγματικά δεν θα θελήσετε να φάτε καθόλου. Τα τρόφιμα μυρίζουν ακόμα καλά, όπως συνηθισμένα, και δοκιμάζουν το ίδιο πράγμα εάν τους τρώτε, αλλά δεν θέλετε να τους φάτε! Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι συνήγοροι hoodia απαιτούν θα συμβούν.

Το σώμα σας δημιουργεί την παραίσθηση της πείνας ακόμα και όταν δεν χρειάζεστε πραγματικά τις θερμίδες. Και το σώμα σας, όπως το ορυχείο, δεν ξέρει πότε για να το κλείσει.

Το σήμα πείνας κλείνεται μόνο όταν σκέφτεται ο υποθάλαμός σας ότι έχετε φάει αρκετά τρόφιμα. Ο υποθάλαμός σας -- μέρος του ενδοκρινούς συστήματος του σώματός σας -- αποφασίζει αυτό με την αντίληψη της ανόδου της ζάχαρης (γλυκόζη) στο αίμα σας. Φάτε αρκετούς υδατάνθρακες, και τις ανόδους ζάχαρης αίματός σας, το οποίο πείθει τον υποθάλαμό σας για να πει τον εγκέφαλό σας ότι δεν είστε πλέον πεινασμένοι.

Κανονικά, για να πάρετε τον υποθάλαμό σας για να κλείσετε το διακόπτη πείνας, θα έπρεπε να φάτε ένα μέτριο ποσό τροφίμων. Και ο υποθάλαμός σας δεν είναι πολύ γρήγορος σύρει καθένας: διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να υπολογίσει τι έχετε φάει, και έως τότε, έχετε φάει πιθανώς άλλες 800 θερμίδες. Έτσι ώσπου να το σήμα πείνας σας παίρνει κλειμένο, έχετε παραφάει ήδη ακόμη μια φορά.

Φάτε αυτήν την χημική ουσία, και ο υποθάλαμός σας σκέφτεται ότι έχετε ακριβώς κάτω από τρία πιάτα των τροφίμων στον τοπικό μπουφέ. Η πείνα σας ακυρώνεται απότομα. Ακριβώς δεν αισθάνεστε πεινασμένοι άλλα. Όλα τα άλλα είναι λεπτά: δεν υπάρχει καμία γνωστή παρενέργεια. Αλλά απλά δεν αισθάνεστε όπως την κατανάλωση. Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι επιχειρήσεις hoodia εξηγούν ότι πρέπει να δοκιμάσετε.

Weight loss. Το hoodia μας βοηθά να σταθμίσουμε την απώλεια.
Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Το hoodia μας βοηθά να σταθμίσουμε την απώλεια και σχετικός με Hoodia, Weight loss παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Hoodia ή Weight loss. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Service Community, Weight loss department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)