Κατανόηση των ανησυχιών. Παρεμπόδιση των αλληλεπιδράσεων φαρμάκων. Έλεγχος βάρους. Therapy for body and soul.


Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish version

 

 

Άκρες για μια υγιή ζωή


Κατανόηση των ανησυχιών

Κατανόηση των ανησυχιών

Οι αναταραχές ανησυχίας είναι σοβαρές ιατρικές ασθένειες που έχουν επιπτώσεις σε περίπου 19 εκατομμύριο αμερικανικούς ενηλίκους. Αυτές οι αναταραχές γεμίζουν τις ζωές των ανθρώπων με τη συντριπτικούς ανησυχία και το φόβο. Αντίθετα από τη σχετικά ήπια, συνοπτική ανησυχία που προκαλείται από ένα αγχωτικό γεγονός όπως μια επιχειρησιακή παρουσίαση ή μια πρώτη ημερομηνία, οι αναταραχές ανησυχίας είναι χρόνιες, ανηλεείς, και μπορούν να αυξηθούν σταδιακά χειρότερα εάν όχι μεταχειρισμένος.

Τα συμπτώματα αυτής της αναταραχής είναι συχνά ήπια, και δεν παρεμποδίζουν την εργασία ή τις κοινωνικές καταστάσεις. Εάν τα συμπτώματα είναι αυστηρά, εντούτοις, μπορούν να αναστατώσουν τις καθημερινές δραστηριότητες. Επειδή οι άνθρωποι με τη γενικευμένη αναταραχή ανησυχίας έχουν συχνά μια άλλη φυσική ή συναισθηματική αναταραχή, όπως η κατάθλιψη, έχει υπάρξει μεγάλη μαθημένη συζήτηση ως προς το εάν η αναταραχή ανησυχίας υπάρχει από μόνη της. Αλλά οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι πραγματικά υπάρχει μια τέτοια αναταραχή, και ότι μπορεί να ενισχυθεί από τη διάγνωση και τη θεραπεία. Τα συμπτώματα της γενικευμένης αναταραχής ανησυχίας αρχίζουν συνήθως στη νεολαία και μπορούν να πάνε μη επεξεργασμένα για δεκαετίες. Εντούτοις, τείνουν να μικρύνουν με την ηλικία. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι μόνο 3 τοις εκατό των περιπτώσεων της γενικευμένης αναταραχής ανησυχίας άρχισαν σε εκείνα τα 65 και. Το πρόβλημα είναι πιό κοινό μεταξύ των γυναικών από τους άνδρες και τρέχει συχνά στις οικογένειες.

Αν και υπάρχουν πολυάριθμες χημικές ουσίες που εκτελούν τις ζωτικής σημασίας λειτουργίες μέσα στον εγκέφαλο, τρεις βασικές χημικές ουσίες, ή οι νευροδιαβιβαστές, φαίνονται οι κρισιμότεροι στη ρύθμιση αυτής της διαδικασίας και τη διατήρηση της ισορροπίας: σεροτονίνη, η οποία συσχετίζεται με την ανησυχία, την κατάθλιψη, και την επιθετικότητα ντοπαμίνη, η οποία έχει επιπτώσεις στην αντίληψη πραγματικότητας και την ευχάριστη εμπειρία και norepinephrine, το οποίο έχει επιπτώσεις στην προσοχή, τη συγκέντρωση, και τη διάθεση.

διαβάστε περισσότερων...

Παρεμπόδιση των αλληλεπιδράσεων φαρμάκων

Παρεμπόδιση των αλληλεπιδράσεων φαρμάκων

Οι προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν επίσης τα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών με το λογισμικό διαλογής φάρμακο-αλληλεπίδρασης, την ηλεκτρονική ορίζοντας, και άλλη τεχνολογία. Mark Langdorf, Μ.Δ., η καρέκλα του τμήματος ιατρικής έκτακτης ανάγκης στο πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Irvine, λέει, «σε ένα πολυάσχολο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, πρέπει γρήγορα να ανακαλύψετε τι ένας ασθενής παίρνει και πώς εκείνα τα φάρμακα θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με άλλες επεξεργασίες."

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.

διαβάστε περισσότερων...

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους

Κατά τη διάρκεια των διακοπών ή κατά εορτασμό, την πολύτα από εμάς έχουν παραφάει. Αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν τα προβλήματα που ελέγχουν την κατανάλωσή τους όρεξης και κατα:λήγω απευθείας έως ότου διακόπτεται η κατανάλωση.

Η κατανάλωση Binge είναι όπως τη βουλιμία, αλλά δεν περιλαμβάνει τις συμπεριφορές εξαγνισμού. Μια διάγνωση της binge-κατανάλωσης της αναταραχής γίνεται όταν ένα πρόσωπο binges ένας μέσος όρος δύο ημερών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.

Πολλοί άνθρωποι παρακινούνται στη διατροφή από την επιθυμία να είναι λεπτοί και ελκυστικοί όπως τα πρότυπα που βλέπουμε παντού - στη TV και στα περιοδικά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικότερο είναι ότι ένα πιό αδύνατο σώμα μειώνει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες.

διαβάστε περισσότερων...

 

 

Read our other articles:
Therapy for body and soul

Sitemap© Copyright 2007 Ireland Service Community.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)