Pharmacy today. Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας. Online pharmacy. Home improvement in your hands


on Czech about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on German about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on English about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on Spanish about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on French about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on Greek about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on Italian about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on Dutch about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on Portuguese about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

on Swedish about Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σαςΦαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας home page

 

 

 Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας

Online pharmacy. Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας.

 

 

 

 

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Να είστε βέβαιος η μυστικότητά ότι σας προστατεύεται: ψάξτε τις πολιτικές μυστικότητας και ασφάλειας που είναι εύκολος--εύρημα και εύκολος--καταλαβαίνουν. Μην δώστε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, πιστωτική κάρτα, ή ιατρικός ή η ιστορία υγείας, εκτός αν είστε βέβαιοι ο ιστοχώρος θα κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ιδιωτικές.

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την έρευνα για να ανιχνεύσουν ή να προβλέψουν τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης ως τμήμα της αξιολόγησης της ασφάλειας ενός φαρμάκου.

Η μίξη δύο φαρμάκων θα μπορούσε μαζί να καταστήσει ένα από τα φάρμακα ατελέσφορο. Ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να αυξήσει μια επίδραση του φαρμάκου, και να είναι επιβλαβής. Η δύναμη αποτελέσματος είναι ήπια συμπτώματα όπως η ναυτία, το στομάχι που ανατρέπονται, ή ο πονοκέφαλος, ή τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως μια δραματική πτώση στην πίεση αίματος, ανώμαλη καρδιά κτυπούν, ή ζημία στο συκώτι-αρχικό τρόπο που τα φάρμακα περνούν μέσω του ανθρώπινου σώματος.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Εκτός από την κατοχή ενός καλού ελέγχου των φαρμάκων και των αποτελεσμάτων τους, οι γιατροί παίρνουν τις ιστορίες φαρμάκων, και συσκέπτονται με άλλα μέλη της ομάδας τους για να τις καθοδηγήσουν στη λήψη των αποφάσεων για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Χρησιμοποιούν επίσης τις συνοπτικούς περιλήψεις και τους πόρους φαρμάκων στις φαρμακολογικές αρχές.

Τόσο παρά ρωτώντας τους ασθενείς ποια φάρμακα παίρνουν, οι γιατροί πρέπει να καταστήσουν τις ερωτήσεις συγκεκριμένες: «Παίρνετε οποιοδήποτε εξωχρηματιστηριακό φάρμακο; Παίρνετε οποιεσδήποτε βοτανικές επεξεργασίες ή βιταμίνες;"

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα διαιτητικά συμπληρώματα περιλαμβάνουν τα χορτάρια και τις βιταμίνες, τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον φάρμακο-μεταβολισμό των ενζύμων. Το ST Wort John είναι ένα χορτάρι που χρησιμοποιείται συνήθως από τους ανθρώπους με τον καρκίνο για να βελτιώσει τη διάθεση, αλλά η έρευνα έχει παρουσιάσει ότι παρεμποδίζει το μεταβολισμό irinotecan, μια τυποποιημένη επεξεργασία χημειοθεραπείας. Το βιταμίνη Κ (στα διαιτητικά συμπληρώματα ή τα τρόφιμα) παράγει τις αίμα-σβολιάζοντας ουσίες που μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της αίμα-εκλέπτυνσης των φαρμάκων όπως το warfarin.

Τα οφέλη των φαρμάκων είναι τα χρήσιμα αποτελέσματα που παίρνετε όταν τα χρησιμοποιείτε, όπως το χαμήλωμα της πίεσης αίματος, η θεραπεία της μόλυνσης ή η ανακούφιση του πόνου. Οι κίνδυνοι φαρμάκων είναι οι πιθανότητες ότι κάτι ανεπιθύμητο ή απροσδόκητο θα μπορούσε να συμβεί σε σας όταν τους χρησιμοποιείτε. Οι κίνδυνοι θα μπορούσαν να είναι λιγότερο σοβαρά πράγματα, όπως ένα στομάχι, ή σοβαρότερα πράγματα, όπως η ζημία συκωτιού.

Παραδείγματος χάριν, κάθε φορά που παίρνετε σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν κίνδυνοι---η δυνατότητα ότι τα ανεπιθύμητα ή απροσδόκητα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν. Θα μπορούσατε να έχετε ένα ατύχημα, προκαλώντας τη δαπανηρή ζημία στο αυτοκίνητό σας, ή τον τραυματισμό σε σας ή αγαπημένος. Αλλά υπάρχουν επίσης οφέλη στην οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο: μπορείτε να ταξιδεψετε μακρύτερα και γρηγορότερα από περπατώντας, να φέρετε κατ' οίκον περισσότερα παντοπωλεία από το κατάστημα, και το ταξίδι στον κρύο ή υγρό καιρό στη μεγαλύτερη άνεση.

Για να ληφθούν τα οφέλη σε ένα αυτοκίνητο, σκέφτεστε μέσω των κινδύνων. Εξετάζετε τον όρο του αυτοκινήτου σας και του δρόμου, για παράδειγμα, πρίν αποφασίζετε να γίνει εκείνο το ταξίδι στο κατάστημα.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Πριν τη χρήση μια ιατρική σιγουρεύεται ότι καταλαβαίνετε τις κατευθύνσεις ρωτήστε το γιατρό σας εάν έχετε τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες. Πάντα διπλός έλεγχος ότι έχετε τη σωστή ιατρική.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις στην ετικέτα και τις κατευθύνσεις από το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εάν σταματάτε την ιατρική ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιατρική διαφορετικά από κατευθυνμένη, συσκεφτείτε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας.

Ρωτήστε το γιατρό σας πάντα εάν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε άλλαδήποτε φάρμακα ή διαιτητικά συμπληρώματα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ποτά, ή τα τρόφιμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο φαρμακείο για τις όλες ανάγκες ιατρικής σας, όποτε είναι δυνατόν.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Ρωτήστε το γιατρό σας εάν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τις παρενέργειες, όπως η κατανάλωση προτού να πάρετε μια ιατρική για να μειώσετε το στομάχι που ανατρέπεται.

Pharmacy today. Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας.
Home improvement in your hands


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Φαρμακεία Διαδικτύου και η ιατρική σας και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Disability Community, Pharmacy today department.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)