Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar. Smart search for smart people..

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
on Czech about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Czech

on German about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
German

on English about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
English

on Spanish about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Spanish

on French about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
French

on Greek about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Greek

on Italian about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Italian

on Dutch about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Dutch

on Portuguese about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Portuguese

on Swedish about Perimenopause och klimakterium. Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation. Hur Hoodia fungerar.
Swedish

 

 

VÃ¥rd- undervisning


Perimenopause och klimakterium

Perimenopause och klimakterium

En kvinna kan ha ojämna perioder för flera månader till år, för hennes perioder stoppar slutligen. Någon vaginal blödning som framkallar, efter ett år av inga perioder har varit onormalt och har bort utvärderas av en manipulera.

Några kvinnor anmäler retlighet eller andra moodändringar. Retlighet orsakas gemensamt av fattig sömn som resulterar från den hoade nighttimen, exponerar. Ett nummer av kvinnor, emellertid, inte den retliga känselförnimmelsen.

På tiden av klimakterium manipulerar rekommenderar ofta en bentäthetmätning. Testaresultatet som ska ibland, avkänner tidig sortosteoporosis. Oftare används resultatet, som en grundlinje som ska jämföras, klassar av benförlust i framtiden.

Emellertid nytt bevisa har visat att det finns något riskerar tillhörande med bruket av dessa mediciner. Förhöjning för Estrogenterapicanen riskera av hjärtsjukdomen, slår, bröstcancer och blodproppar i ett litet nummer av kvinnor. Å ena sidan förhindrar det bryter och canminskning riskera av koloncancer. Därför är beslutet som använder hormonutbytesterapi till festtecken av klimakterium, ett individbeslut. En kvinna bör tala till henne manipulerar om riskerar och gynnar av hormonutbytesterapi för henne.

Det orsakas av det normalaändringar i bröstsilkespappret släkt till månadstidningväxlingar jämnar in av estrogen och progesterone, som orsakar körtlarna och kanalerna i bröst för att förstora. Som ett resultat blir brösten svullna, smärtsamma, mjuka och klimpiga. För många kvinnor uppstår försvinner dessa tecken som delen av det premenstrual syndromet och vanligt under eller efter menstruation.

mer...

Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation

Återgång baksida ditt hår med hårtransplantation

Another dela upp i faktorer som har anknutits till hårförlust är beloppet av sebum i skalpera. Sebum innehåller ett kickbelopp av DHT och stoppar till por i skalpera, båda av som orsakar malnutritionen av håret rotar. Beloppet av sebum, i att bli skallig hår, förbinds till beloppet av olja i håret. Under tiden manipulerar mest instämm som frekventerar shampooing är klok i hårförlustfall med oljigt skalperar.

Den högsta skillnaden i kvinna androgenic hårförlust från mens (båda är det släkta hormonet), är, att kvinnor ansar för att erfara glesnande som uppstår i ingen detalj, mönstrar eller delen av skalpera. I motsats till manar kan skalpera inte faktiskt totalt denudeds av hår, gör tunnare precis till peka var skalpera är synlig. Lika manar, emellertid, den resulterande hårförlusten är allmänt irreversible.

du känselförnimmelsen att du är det enda ett losing håret? Du är inte! Den mest allmänningen bildar av hårförlust, den Androgentic alopeciaen eller mönstrar baldness, är erfar vid 50-80% av Caucasian manar. Numrera av kinesiska manlig påverkade är halvan av de Caucasian motstyckena, stund somafrikansk amerikan har en lägre förekomst av villkora som väl. För kvinnor uppstår den androgenetic alopeciaen mellan 20-40% av den allmänna kvinnliga befolkningen. I summariskt är det kassaskåpet till något att säga som mönstrar baldness erfaras av normen av befolkningen, är du inte ensam, men faktiskt i majoriteten.

Thyroidsjukdom - både enaktiv thyroid och enaktiv thyroid kan orsaka hårförlust. Din sjukdom för thyroiden för läkarecandiagnosen med laboratoriumet testar. Hårförlust som är tillhörande med thyroidsjukdomen, kan vändas om med riktig behandling.

Läkarbehandlingar - några receptdroger kan orsaka tillfällig hårutgjutelse. Exempel inkluderar några av medicinerna som efter används för: gikt, artrit, fördjupning, hjärtaproblem, kickblodtryck eller blodthinner. Kickdoser av vitamin A kan också orsaka hårutgjutelse.

Den låga serumen stryker - stryka bristen producerar tillfälligt hårförlust. Något folk har inte nog att stryka i deras bantar eller kan inte fullständigt absorbera stryker. Kvinnor, som har menstrual perioder för skurkroll, kan framkalla stryker brist. Lowen stryker kan avkännas av laboratoriumet testar och kan korrigeras, genom att ta, stryker pills.

mer...

Hur Hoodia fungerar

Hur Hoodia fungerar

Hoodia Gordonii upptäcktes och användes av San-stammen från Kalaharien, Sydafrika, efter förhistoriska tider. De tuggade den bittra Hoodia växten två gånger en dag för att dämpa hunger, och att törsta under lång jakt snubblar. Denna växt innehåller mirakelmolekylen p57 som översattes för en tid sedan in i en fetmabot.

Hoodia är också bekant vid trädgårdsnäringexperter som vara extremt svår att odla i fångenskap. Växterna ruttnar lätt, och de ska för att inte växa i stamgäst smutsar -- de behöver sandigt smutsar med utmärkt dränering. Också att göra saker även svårare, pollineras dessa växter inte av bin, dem pollineras av flugor. För att tilldra flugorna, sänder ut deras blom en stark motbjudande lukt som luktar ett likt lott ruttna kött.

Hoodia hjälper att curb din aptit, några har anmält och att dämpa aptit inom 20-30 noterar, når han har tagit Hoodia, resultat, kan variera. Några kan behöva lite en mer tid, än detta, för de börjar att märka, verkställer något liknande: Förminskad intresserar i mat och a-fördröjning i tid, når det har ätit för hungeruppsättningar in.

Ditt förkroppsliga skapar illusionen av hunger, även om du inte behöver egentligen kalorier. Och ditt förkroppsliga, något liknande bryter, vet inte när att vända av den.

mer...

 

 

Read our other articles:
Smart search for smart people.

Sitemap© Copyright 2007 Ireland Health Society.

1