Weight loss. De controle van het gewicht vandaag. Few fresh tips for home improvement

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project
by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishDe controle van het gewicht vandaag home page

Wij denken het snelle voedsel aan pornografie gelijkwaardig is, wat de voeding betreft sprekend.

Steve Elbert

 

 
De controle van het gewicht vandaag

 

 

 

 

Weight loss. De controle van het gewicht vandaag.

Het gewicht van de schaal is een totale maatregel van been, spier, vloeistof, organen, en vet. De metingen van het gewicht die door de badkamersschaal worden weerspiegeld of in vergelijking met standaardhoogte en gewichtslijsten staat niet voor gewichtsveranderingen toe die wegens het verouderen, oefening, of kadergrootte voorkomen. Daarom zou meer nadruk op lichaamssamenstelling en gezonde levensstijlen met minder op alleen lichaamsgewicht moeten worden gelegd.

Zo veel zoals 50 tot 75 percent van zwaarlijvigheid genetische invloeden heeft. Enkel wat die genetische invloeden zijn dat affect het lichaamsgewicht niet is geïdentificeerd.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

De volgende richtlijnen zijn ontwikkeld die kunnen helpen binge het eten controleren: - Eet slechts in gevestigde maaltijdtijden. - Vermijd houdend voedsel rond dat kan het bingeing teweegbrengen. - Vermijd fad of zeer restrictieve diëten. - Houd een een voedselagenda en logboek om te beoordelen wat binge veroorzaakte.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.

De samenstelling van het lichaam beschrijft de percentages van vet, spier en been in uw lichaam. Vele deskundigen denken de organismen van mensen tussen 12 tot 18 percenten zouden moeten zijn vet, terwijl de vrouwen 18 tot 22 percenten zouden moeten zijn vet.

Het kennen van uw lichaamssamenstelling kan u helpen een geschiktheidsprogramma opstellen om meer vet-brandt spier te bouwen. Oplossend om uw lichaamssamenstelling te veranderen en gewicht niet eenvoudig te verliezen, kan uw algemene gezondheid verbeteren.

De lijsten van de hoogte en van het gewicht worden over het algemeen gebruikt om te bepalen hoe het gewicht van de persoon bij een norm vergelijkt. Nochtans, is het gewicht in deze lijsten een algemene maatregel van alle componenten van het lichaam. De individuen kunnen in spier, kadergrootte en percentage van lichaamsvet verschillen. De taille aan heupverhouding van de beoordeling van de lichaamssamenstelling verstrekt informatie over waar de meerderheid van lichaamsvet wordt gevestigd.

De controle van het gewicht vandaag. Weight loss.


Definities en termijnen op deze pagina

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Few fresh tips for home improvement


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd De controle van het gewicht vandaag is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Health Community, Weight loss section.1