De zorg van het haar en haarverlies. Groei uw wensen voor gewichtsverlies. De zorgfeiten van de huid. Promote and offer your work for largest auditory exactly now!.


Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

Swedish

 

 

Onze gezondheid in onze handen


De zorg van het haar en haarverlies

De zorg van het haar en haarverlies

Één van de primaire oorzaak van haarverlies is een hoge hoeveelheid mannelijk hormoon, dihydrotestosterone (DHT) binnen de haarfollikel. DHT wordt geproduceerd uit testosteron in de prostate, diverse bijnieren, en scalp. Na een tijdspanne, veroorzaakt een overschotovervloed van DHT de haarfollikel om te degraderen en verkort de actieve fase van het haar.

Een andere factor die is verbonden met haarverlies is de hoeveelheid vetafscheiding in scalp. De vetafscheiding bevat een hoge hoeveelheid DHT, en belemmert poriën in scalp, allebei waarvan de ondervoeding van de haarwortel veroorzaken. De hoeveelheid vetafscheiding in het balding van haar is verwant met de hoeveelheid olie in het haar. Ondertussen zijn de meeste artsen het ermee eens dat het frequente shampooing in de gevallen van het haarverlies met olieachtige scalps wordt geadviseerd.

Mannelijke patroonkaalheid die de voorwaarde verantwoordelijk voor meer dan 98% van al haarverlies bij mensen is. Het krijgt zijn naam van het patroon van haarverlies, dat uiteindelijk in een hoef van haar resulteert die op de kanten en de rug van het hoofd verblijft, terwijl de bovenkant van het hoofd volledig kaal is. Sommige mensen beginnen met MPB door het haar in hun haarscheurtje te verliezen. Anderen beginnen in de kroon.

Haar dat (Trichotillomania) trekt - de Kinderen en soms de volwassenen zullen de hun haar, brows of zwepen of trekken verdraaien tot zij uit komen. In kinderen vooral, is dit vaak enkel een slechte gewoonte die beter wordt wanneer de schadelijke gevolgen van die gewoonte worden verklaard. Soms haar kan het trekken een het hoofd biedende reactie op onplezierige spanningen zijn en nu en dan is een teken van een ernstig probleem dat de hulp van een geestelijke gezondheidsberoeps vergt.

Het verlies van het haar is „geen onvermijdelijk ouder teken van het krijgen“. Men heeft in studies gerapporteerd dat ongeveer 80% van vrouwen één of andere graad van haarverlies vóór menopause ervaren. Veel van dit haarverlies heeft een erfelijk basis-vrouwelijk verlies van het patroonhaar.

volledig artikel...

Groei uw wensen voor gewichtsverlies

Groei uw wensen voor gewichtsverlies

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Medisch gecontroleerd vast zijn zeer laag - caloriediëten die van 400 tot 800 calorieën per dag verstrekken. Terwijl het grootste deel van deze diëten in calorieën laag zijn, is de eiwitvoorziening zeer hoog. Het doel van deze diëten is vet verlies, niet spierverlies te bevorderen. De hoogte - de eiwitgehaltehulp verhindert grote verliezen van spierweefsel. De elektrolyten, de vitaminen en de mineralen worden ook aangevuld.

Het juiste gebruik van deze diëten vereist dicht controle en follow-up. Om duurzaam gewichtsverlies te bevorderen, moeten de levensstijlveranderingen door Dieter worden aangebracht terwijl op snel.

volledig artikel...

De zorgfeiten van de huid

De zorgfeiten van de huid

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.

De oefening, de rust, en de goede voeding leggen de fundamenten voor mooie, gezonde huid, binnen en uit. Een juist dieet is niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, helpt het ook om ervoor te zorgen dat uw huid alle vitaminen, mineralen, en voedingsmiddelen zal ontvangen die het cellen handhaven en moet herstellen. Het drinken van gezuiverd water is een andere goede manier om uw huid gezond te houden. Het water helpt om de huid te hydrateren en afval en voedingsmiddelen te bewegen door het systeem. Het is efficiënt of zeer capful het mengen van een theelepeltje van de Organische Azijn van de Cider van Apple binnen met uw water. Drink geen Leidingwater.

Aangezien wij verouderen, ondergaat ons lichaam diverse veranderingen, en doet dat onze huid. In onze huid, hebben wij weefsels die als collageen en elastine worden bekend. Deze weefsels zijn hoofdzakelijk de oorzaak van het maken van onze huid vast en stretchable. Aangezien wij ouder groeien, natuurlijk vermindert de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid. Dientengevolge, wordt onze huid minder elastisch en zwakker, waarbij „rimpels“ worden gecre�ërd.

De deskundigen zeggen dat de hoeveelheid rimpels die een persoon door de jaren ook zal ontwikkelen omhoog van het genetische merk van dit individu afhangt. Nochtans, kunnen het roken, de zonblootstelling, de droge huid, en de herhaalde gezichtsuitdrukkingen en de maniërisme zoals het fronsen, allen de verwezenlijking van rimpels verbeteren die of niet kan kan permanent aanwezig zijn.

Één minder pijnlijke procedure is de deeltjeshuid weer opduikend procedure. Het proces is verwijdert de buitenlaag van huid op een hoogst gecontroleerde manier. Wegens zijn preciseness, is het praktisch pijnloos. Door deze procedure te herhalen leidt een paar keer, de jongere huid tot de oppervlakte, waarbij zichtbare veranderingen in de de de textuur, kleur en verschijning van de huid worden bevorderd. De voordelen van deze huid die procedure weer opduikt zijn dat het zeer weinig pijn of ongemak veroorzaakt, is geen herstellende periode nodig, is er minimaal risico, kan het voor alle huidtypes worden gebruikt, en geen anesthesie wordt vereist.

volledig artikel...

 

 

Read our other articles:
Promote and offer your work for largest auditory exactly now!

Sitemap© Copyright 2007 World Service Group.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)