on Czech about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Czech

on German about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
German

on English about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
English

on Spanish about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Spanish

on French about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
French

on Greek about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Greek

on Italian about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Italian

on Dutch about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Dutch

on Portuguese about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Portuguese

on Swedish about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
SwedishΈρευνα κάποιας ιατρικής; home page

 

 

Κανένας δεν μπορεί να σας δώσει τις σοφότερες συμβουλές από οι ίδιοι.

Κικέρωνας
Έρευνα κάποιας ιατρικής;

Online pharmacy. Έρευνα κάποιας ιατρικής;.

Αξιολόγηση του hnformation υγείας Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Να είστε βέβαιος η μυστικότητά ότι σας προστατεύεται: ψάξτε τις πολιτικές μυστικότητας και ασφάλειας που είναι εύκολος--εύρημα και εύκολος--καταλαβαίνουν. Μην δώστε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, πιστωτική κάρτα, ή ιατρικός ή η ιστορία υγείας, εκτός αν είστε βέβαιοι ο ιστοχώρος θα κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ιδιωτικές.
Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων: αυτό που πρέπει να ξέρετε

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα από πάντα πριν για να μάθουν για την υγεία σας και για να πάρουν την καλύτερη προσοχή σας. Είναι επίσης σημαντικότερο από πάντα για να ξέρει ότι για τα φάρμακα παίρνετε.

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να καταστήσουν το φάρμακό σας λιγότερο αποτελεσματικό, προκαλούν τις απροσδόκητες παρενέργειες, ή αυξάνουν τη δράση ενός ιδιαίτερου φαρμάκου. Μερικές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν ακόμη και να είναι επιβλαβείς σε σας.

Η ανάγνωση της ετικέτας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα nonprescription ή φάρμακο συνταγών και λήψη του χρόνου να μάθετε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία σας. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των ενδεχομένως επιβλαβών αλληλεπιδράσεων φαρμάκων και παρενεργειών με λίγη γνώση και την κοινή αίσθηση.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Ήταν ότι ο μόνος τρόπος να εξετάσει για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων ήταν στους ανθρώπους. Τώρα οι επιχειρήσεις φαρμάκων μπορούν να πάρουν πέντε σωλήνες δοκιμής με τις πέντε σημαντικές διαβάσεις για το μεταβολισμό και να υποβάλουν τα φάρμακά τους που βλέπουνε εάν έχει μεταβολίσει από CYP450. Αυτό επιτρέπει να παραγάγει έναν κατάλογο πιθανών αλληλεπιδράσεων βασισμένων στα συμπεράσματά τους.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Τόσο παρά ρωτώντας τους ασθενείς ποια φάρμακα παίρνουν, οι γιατροί πρέπει να καταστήσουν τις ερωτήσεις συγκεκριμένες: «Παίρνετε οποιοδήποτε εξωχρηματιστηριακό φάρμακο; Παίρνετε οποιεσδήποτε βοτανικές επεξεργασίες ή βιταμίνες;"

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με άλλα φάρμακα περιλαμβάνουν και τη συνταγή και τα εξωχρηματιστηριακά φάρμακα. Τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά χάπια όπως Elavil (amitriptyline) και Pamelor (nortriptyline) μπορούν να παρεμποδίσουν το πίεση-χαμήλωμα Catapres αίματος (clonidine). Η λήψη του αντιβιοτικού Cipro (ciprofloxacin) με τα αντιοξέα χαμηλώνει την αποτελεσματικότητα Cipro.

Μερικά αντιβιοτικά, όπως το rifampin, μπορούν να χαμηλώσουν την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου γέννησης. Το Sildenafil, το ενεργό συστατικό στο στυτικό φάρμακο Viagra δυσλειτουργίας, δεν πρέπει να ληφθεί με τα νιτρικά άλατα για την επεξεργασία καρδιών λόγω της δυνατότητας για την επικίνδυνα χαμηλή πίεση αίματος.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.
Pharmacy today. Έρευνα κάποιας ιατρικής;.
Promote and offer your work for largest auditory exactly now!


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Έρευνα κάποιας ιατρικής; και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Insurance Ring, Pharmacy today section.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)