by Czech around Adviseert voor online geneeskundekopers
by Czech

by German around Adviseert voor online geneeskundekopers
by German

by English around Adviseert voor online geneeskundekopers
by English

by Spanish around Adviseert voor online geneeskundekopers
by Spanish

by French around Adviseert voor online geneeskundekopers
by French

by Greek around Adviseert voor online geneeskundekopers
by Greek

by Italian around Adviseert voor online geneeskundekopers
by Italian

by Dutch around Adviseert voor online geneeskundekopers
by Dutch

by Portuguese around Adviseert voor online geneeskundekopers
by Portuguese

by Swedish around Adviseert voor online geneeskundekopers
by SwedishAdviseert voor online geneeskundekopers home page

 

 

 
Adviseert voor online geneeskundekopers

Online pharmacy. Adviseert voor online geneeskundekopers.

De evaluatie van Internet gezondheidshnformation

Eerst, is het belangrijk de bron van informatie zorgvuldig om te overwegen en dan de informatie te bespreken u met uw gezondheidszorgberoeps vindt. Deze vragen en antwoorden kunnen u helpen bepalen of zal de gezondheidsinformatie u op Internet vindt of per e-mail van een Website ontvangt waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

Sommige websites die geneeskunde verkopen kunnen staat-vergunning gegeven niet apotheken zijn of zijn geen apotheken bij allen; of kan een diagnose geven die niet correct is en verkoop geneeskunde die niet juist voor u of uw voorwaarde is; of uw persoonlijke informatie niet zal beschermen.

De geneesmiddelen die online verkochten kunnen vals zijn (vervalsing of „copycat“ geneesmiddelen); kan te sterk of te zwak zijn, of gevaarlijke ingrediënten hebben, of (zijn verouderd) verlopen goedgekeurd, of niet of gecontroleerd veiligheid en doeltreffendheid, kan gebruikend nietveilige normen, of niet brandkast worden gemaakt met andere geneeskunde of producten te gebruiken u gebruikt.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.
Het verhinderen nemend geneeskunde over de toonbank

Als u verscheidene verschillende geneesmiddelen neemt, meer dan één arts, ziet of bepaalde gezondheidsvoorschriften hebt, moet u en uw artsen bewust zich van alle geneesmiddelen zijn u neemt. Het doen zal dit u helpen om potentiële problemen zoals druginteractie te vermijden.

De interactie van de drug kunnen uw drug minder efficiënt maken, veroorzaken onverwachte bijwerkingen, of verhogen de actie van een bepaalde drug. Sommige druginteractie kunnen zelfs voor u schadelijk zijn.

Lezen van het etiket telkens als u een nonprescription of voorschriftdrug en het vergen van de tijd om over druginteractie gebruikt te leren kan aan uw gezondheid kritiek zijn. U kunt het risico van potentieel schadelijke druginteractie en bijwerkingen met een weinig kennis en gezond verstand verminderen.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

De belangrijkste enzymen in de lever die drugs metaboliseren worden genoemd de cytochrome P450 familie van enzymen. Deze enzymen splitsen drugs op wanneer zij door de lever of de kleine darm overgaan.

Het was dat de enige manier om voor druginteractie te testen in mensen was. Nu kunnen de drugbedrijven vijf reageerbuizen met de vijf belangrijkste wegen voor metabolisme nemen en hun drugs aanbrengen om te zien of het door CYP450 heeft gemetaboliseerd. Dit staat toe om een lijst van mogelijke interactie te produceren die op hun bevindingen worden gebaseerd.

De onderzoekers zeggen er verscheidene belangrijke variabelen zijn die individuele verschillen beïnvloeden in hoe de drugs, met inbegrip van ras, geslacht, leeftijd, en gezondheidsvoorschriften worden gemetaboliseerd. Bijvoorbeeld, elimineren de mensen met nier of leverziekte geen drugs van hun systeem evenals mensen die gezond zijn. De zeer jonge kinderen en de oudere mensen hebben langzamer drugmetabolisme dan anderen, en de vrouwen kunnen drugs verschillend metaboliseren dan mannen in sommige gevallen.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

De beroeps van de gezondheid gebruiken ook computersystemen met drug-interactie onderzoekssoftware, elektronische voorschrijvende, en andere technologie. Teken Langdorf, M.D., zegt de stoel van de Afdeling van noodsituatiegeneeskunde bij de Universiteit van Californië, Irvine, „in een bezige noodsituatieruimte, moet u snel te weten komen wat een patiënt neemt en hoe die drugs met andere behandelingen konden in wisselwerking staan."

Maar het is goede manier -- de consumenten herinneren artsen aan alles zij nemen wanneer zij een nieuw medicijn worden voorgeschreven. Zo zou een patiënt kunnen zeggen: „Herinner me nu, neem ik ook geboortenbeperkingspillen. Is er een risico van interactie met deze nieuwe geneeskunde?"

De interactie van de drug met andere drugs omvat zowel voorschrift als geneesmiddelen over de toonbank. Tricyclic kalmeringsmiddelen zoals Elavil (amitriptyline) en Pamelor (nortriptyline) kunnen zich in bloed druk-vermindert Catapres (clonidine) mengen. Het nemen van antibiotische Cipro (ciprofloxacin) met antacids vermindert de doeltreffendheid van Cipro.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.
Het is mogelijk om de volledige voordelen van geneesmiddelen te verkrijgen

De voordelen van geneesmiddelen zijn de nuttige gevolgen u krijgt wanneer u hen, zoals het verminderen van bloeddruk, het genezen van besmetting of het verlichten van pijn gebruikt. De risico's van geneesmiddelen zijn de kansen dat ongewenst of onverwacht iets aan u kon gebeuren wanneer u hen gebruikt. De risico's zouden minder ernstige dingen, zoals een verstoorde maag, of ernstigere dingen, zoals leverschade kunnen zijn.

Alvorens om het even welke geneeskunde te gebruiken--zoals met vele dingen die u elke dag doet--u zou door de voordelen en de risico's moeten denken om de beste keus voor u te maken.

Er zijn verscheidene soorten risico's van geneeskundegebruik: a) De mogelijkheid van een schadelijke interactie tussen de geneeskunde en een voedsel, een drank, een dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen en herbals), of een andere geneeskunde. De combinaties om het even welk van deze producten konden de kans verhogen dat er interactie kunnen zijn. b) De kans die de geneeskunde kan niet werken zoals verwacht. c) De mogelijkheid dat de geneeskunde extra problemen kan veroorzaken.

Om de voordelen te verkrijgen om in een auto te berijden, denkt u door de risico's. U overweegt de voorwaarde van uw auto en weg, bijvoorbeeld, alvorens die reis aan de opslag te beslissen te maken.

Het zelfde is waar alvorens om het even welke geneeskunde te gebruiken. Elke keus om een geneeskunde te nemen impliceert het denken door de nuttige gevolgen evenals de mogelijke ongewenste gevolgen.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

In vele situaties, kan het deskundige advies van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps u helpen het besluit nemen.

Belangrijk: denk het door en werk samen met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps om de voordelen en de risico's van uw geneesmiddelen beter te beheren.

U hebt levensonderhoud nodig bijgewerkt, geschreven lijst van Alle geneesmiddelen (voorschrift en over de toonbank) en dieetsupplementen, met inbegrip van vitaminen en herbals, die u gebruikt--die zelfs u slechts nu en dan gebruikt.

Lees en volg de richtingen op het etiket en de richtingen van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps. Als u de geneeskunde tegenhoudt of de geneeskunde wilt verschillend gebruiken dan geleid, raadpleeg uw gezondheidszorgberoeps.

Vraag uw arts of zijn er om het even wat u kunt doen bijwerkingen minimaliseren, zoals het eten alvorens u een geneeskunde neemt om verstoorde maag te verminderen.
Pharmacy today. Adviseert voor online geneeskundekopers.
Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Adviseert voor online geneeskundekopers en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Pharmacy today area.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page