by Czech around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by Czech

by German around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by German

by English around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by English

by Spanish around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by Spanish

by French around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by French

by Greek around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by Greek

by Italian around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by Italian

by Dutch around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by Dutch

by Portuguese around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by Portuguese

by Swedish around Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας
by SwedishΛιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας home page

Θα επιθυμούσα να βρώ stew που θα μου δώσει την καούρα αμέσως, αντί σε τρεις η ώρα το πρωί.

John Barrymore

 

 
Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μαςSitemap

Weight loss. Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας.

Γιατί λίπος ανθρώπων;

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Τουλάχιστον 50 έως 75 τοις εκατό της παχυσαρκίας έχουν τις γενετικές επιρροές. Ακριβώς τι εκείνες οι γενετικές επιρροές είναι ότι το βάρος σωμάτων επιρροής δεν έχει προσδιοριστεί.

Η κατάλληλη χρήση αυτών των διατροφών απαιτεί κοντά να ελέγξει και συνέχιση. Για να προωθήσουν τη μόνιμη απώλεια βάρους, οι αλλαγές τρόπου ζωής πρέπει να γίνουν από το Dieter ενώ στο γρήγορο.

Για να επιτύχει τη μόνιμη απώλεια βάρους, η υποχρέωση πρέπει να δοθεί στην παραγωγή των πραγματικών αλλαγών στην κατανάλωση των σχεδίων. Τα άτομα είναι ποιος που δεν δεσμεύεται θα κερδίσει πίσω το βάρος τους.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Η κατανάλωση Binge είναι όπως τη βουλιμία, αλλά δεν περιλαμβάνει τις συμπεριφορές εξαγνισμού. Μια διάγνωση της binge-κατανάλωσης της αναταραχής γίνεται όταν ένα πρόσωπο binges ένας μέσος όρος δύο ημερών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.
Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας. Weight loss.


Ορισμοί και όροι

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Λιπαροί οργανισμοί ως μέρος η κοινότητά μας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Weight loss area.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page