by Czech around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by Czech

by German around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by German

by English around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by English

by Spanish around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by Spanish

by French around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by French

by Greek around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by Greek

by Italian around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by Italian

by Dutch around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by Dutch

by Portuguese around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by Portuguese

by Swedish around Vettige organismen als deel onze gemeenschap
by SwedishVettige organismen als deel onze gemeenschap home page

De buik beslist de mening.

Spaans Gezegde

 

 
Vettige organismen als deel onze gemeenschapSitemap

Weight loss. Vettige organismen als deel onze gemeenschap.

Who is zwaarlijvig

Het gewicht van de schaal is een totale maatregel van been, spier, vloeistof, organen, en vet. De metingen van het gewicht die door de badkamersschaal worden weerspiegeld of in vergelijking met standaardhoogte en gewichtslijsten staat niet voor gewichtsveranderingen toe die wegens het verouderen, oefening, of kadergrootte voorkomen. Daarom zou meer nadruk op lichaamssamenstelling en gezonde levensstijlen met minder op alleen lichaamsgewicht moeten worden gelegd.

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Medisch gecontroleerd vast zijn zeer laag - caloriediëten die van 400 tot 800 calorieën per dag verstrekken. Terwijl het grootste deel van deze diëten in calorieën laag zijn, is de eiwitvoorziening zeer hoog. Het doel van deze diëten is vet verlies, niet spierverlies te bevorderen. De hoogte - de eiwitgehaltehulp verhindert grote verliezen van spierweefsel. De elektrolyten, de vitaminen en de mineralen worden ook aangevuld.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Bulimia nervosa is een het eten wanorde die om in maximaal 5 percent van tiener en jonge volwassen vrouwen aanwezig wordt geschat te zijn. Het wordt gekenmerkt door binge te eten gevolgd door zuiverend en ander gedrag zoals het braken. De laxeermiddelen, de dieetpillen, de waterpillen, de oefening of het vasten kunnen ook worden gebruikt.
Overfat of overgewicht?

De studies tonen aan dat een 20 percentenverhoging van lichaamsgewicht het risico voor hartkwaal, hoge bloeddruk en diabetes verhoogt.

De samenstelling van het lichaam beschrijft de percentages van vet, spier en been in uw lichaam. Vele deskundigen denken de organismen van mensen tussen 12 tot 18 percenten zouden moeten zijn vet, terwijl de vrouwen 18 tot 22 percenten zouden moeten zijn vet.

Het kennen van uw lichaamssamenstelling kan u helpen een geschiktheidsprogramma opstellen om meer vet-brandt spier te bouwen. Oplossend om uw lichaamssamenstelling te veranderen en gewicht niet eenvoudig te verliezen, kan uw algemene gezondheid verbeteren.

De lijsten van de hoogte en van het gewicht worden over het algemeen gebruikt om te bepalen hoe het gewicht van de persoon bij een norm vergelijkt. Nochtans, is het gewicht in deze lijsten een algemene maatregel van alle componenten van het lichaam. De individuen kunnen in spier, kadergrootte en percentage van lichaamsvet verschillen. De taille aan heupverhouding van de beoordeling van de lichaamssamenstelling verstrekt informatie over waar de meerderheid van lichaamsvet wordt gevestigd.
Drugs van het merknamen van de eetlust de repressieve

De zwaarlijvigheid is een chronische ziekte die vele mensen beïnvloedt en vaak behandeling op lange termijn vereist om gewichtsverlies te bevorderen en te ondersteunen. Zoals in andere chronische voorwaarden, zoals diabetes of hoge bloeddruk, het gebruik kan op lange termijn van voorschriftmedicijnen voor sommige individuen aangewezen zijn

De meest recente drug in de bestrijding van zwaarlijvigheid is Xenical. Een nieuwe klasse van nietsystemische anti-zwaarlijvigheidsdrug riep lipaseinhibitors die in het maagdarmkanaal handelen om de absorptie van vet door ongeveer 30 percenten te verhinderen. De drugs in deze klasse bereiken hun effect niet door hersenenchemie of centraal zenuwstelselstimulatie. Met andere woorden, is Xenical geen eetlust repressieve of metabolische inductor.

De namen van het merk van de meest efficiënte medicijnen van het voorschriftdieet op de markt zijn vandaag: Phentermine, adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

De meeste studies van eetlust repressieve medicijnen tonen aan dat het gewicht van een patiënt weg op niveau na vier tot zes maanden terwijl nog bij de medicijnbehandeling neigt. Terwijl sommige patiënten en artsen kunnen worden betroffen dat dit tolerantie aan de medicijnen toont, kan het stabiliseren zich betekenen dat het medicijn zijn grens van doeltreffendheid heeft bereikt. Gebaseerd op de nu verkrijgbare studies, is het niet duidelijk als de gewichtsaanwinst met voortdurende behandeling aan drugtolerantie toe te schrijven is.

De zwaarlijvigheid wordt vaak bekeken als resultaat van een gebrek aan willpower, zwakheid, of een levensstijl „keus“ - de keus om te veel te eten en onder oefening. De overtuiging dat de personen zwaarlijvig verkiezen te zijn voegt aan de aarzeling van gezondheidsberoeps en patiënten om toe het gebruik van behandeling op lange termijn van het eetlust de repressieve medicijn ermee in te stemmen om zwaarlijvigheid te beheren.

Omdat de eetlust repressieve medicijnen worden gebruikt om een voorwaarde te behandelen die miljoen mensen beïnvloedt, veel van wie fundamenteel gezond zijn, is hun potentieel voor bijwerkingen van groot belang. De meeste bijwerkingen van deze medicijnen zijn mild en verbeteren gewoonlijk met voortdurende behandeling.
Vettige organismen als deel onze gemeenschap. Weight loss.


Termijnen op deze pagina

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Vettige organismen als deel onze gemeenschap is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Weight loss area.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page