by Czech around Dentistries en tandprocedures
by Czech

by German around Dentistries en tandprocedures
by German

by English around Dentistries en tandprocedures
by English

by Spanish around Dentistries en tandprocedures
by Spanish

by French around Dentistries en tandprocedures
by French

by Greek around Dentistries en tandprocedures
by Greek

by Italian around Dentistries en tandprocedures
by Italian

by Dutch around Dentistries en tandprocedures
by Dutch

by Portuguese around Dentistries en tandprocedures
by Portuguese

by Swedish around Dentistries en tandprocedures
by SwedishDentistries en tandprocedures home page

„Als een patiënt zijn tanden niet kan schoonmaken, kan geen tandarts hen voor hem schoonmaken."

Martin H. Fischer

 

 
Dentistries en tandproceduresSitemap

Dental care. Dentistries en tandprocedures.

Het zichtbare deel van een tand, anders dat als de kroon wordt bekend, is slechts een klein gedeelte van het het leven systeem. De kroon wordt samengesteld uit email, de hardste substantie die binnen het lichaam wordt gevonden. Het is been dat met grote percentages van calcium is verrijkt. Dat ’ s waarom de mensen die veel melk drinken of calciumsupplementen nemen sterke beenderen en tanden hebben. Het email is dikst bij de kroon, en dunste dichtbijgelegen de wortels van de tanden.

De uitstekende kronen en de bruggen werden gemaakt door Etruscans in de 7de cent. B.C. In ongeveer die tijd, werden de tanden gehaald in Klein-Azië als behandeling voor lichamelijke tegenslagen en ziekten. De vaardigheden bereikte door Etruscans, Phoenicians, de Egyptenaren, de Grieken, en de Romeinen werden grotendeels verloren tijdens de MiddenLeeftijden, toen de kappers en de het zwervenbanden van charlatans ongeschoolde tandheelkunde bij markten en markten uitoefenden. Abulcasis, een Spaans legt vast, was één van weinigen in zijn tijd die tandchirurgie bestudeerde.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

De klassieke metaal orthodontische steunen zijn de vertrouwdste methode van tanden het rechtmaken. Bestaand uit een steun die aan de voorzijde van elke tand en een metaaldraad wordt gelijmd die hen verbindt, vereisen de orthodontische steunen gewoonlijk verscheidene jaren van slijtage voor het efficiënte tanden rechtmaken. Zij kunnen ongemakkelijk, duur, en verwarrend zijn voor oudere patiënten. Nochtans, zijn zij nog de meest efficiënte methode van tanden het rechtmaken en kunnen overbites en underbites evenals individuele tandengroepering verbeteren.

De tong steunen zijn gelijkaardig aan klassieke orthodontische steunen maar zijn in bijlage aan het achtereind van de tanden, eerder dan de voorzijde. Hoewel zij nog veel van de problemen van standaardsteunen hebben, zijn zij niet zichtbaar en kunnen door volwassenen worden gekozen die niet zichtbare steunen dit wensen. De tong steunen zijn duurder dan standaardsteunen maar de snelste methode van tanden “ het onzichtbare ” rechtmaken.

Het witten van tanden kan vele verschillende manieren worden verwezenlijkt. Overwoog een kosmetische procedure, tanden is witten zeer populair de laatste jaren met de ontwikkeling van diverse methodes geworden die zich van drogisterijproducten aan tandbezoeken uitstrekken.

Er zijn vele verschillende oorzaken die tot bevlekte of verkleurde tanden leiden. Een aantal van de gemeenschappelijkste oorzaken zijn dagelijkse voedsel en dranken– koffie, thee, soda, en de rode wijn allen heeft een het bevlekken effect op tandemail. Het roken zal ook tanden verdonkeren. Sommige medicijnen, indien genomen tijdens vroege kinderjaren, kunnen in tanden resulteren die verkleurd zijn.

De tandartsen kunnen het dramatischere tanden witten verstrekken. Sommige patiënten opteren voor een netto uitrusting die resultaten in een paar dagen oplevert, terwijl anderen een procedure van één uur dat gebruiks geavanceerde technologieën verkiezen om tanden onmiddellijk te bleken verscheidene schaduwenaansteker. De netto uitrustingen impliceren gewoonlijk douane-geschikte dienbladen met een wittend gel van carbamide peroxyde, dat voor verscheidene uren in een tijd meer dan één of ander aantal weken moet worden gedragen zoals die door de tandarts wordt bepaald. Deze uitrustingen zijn gewoonlijk minder duur dan het één-bezoek wittend procedures.

Sommige soorten tandverkleuring zijn moeilijk te witten en te behandelen. De tanden die aan trauma zijn onderworpen kunnen zich beduidend, tegen om het even welke blekenprocedure verdonkeren en verzetten. Sommige medicijnen beïnvloeden jonge kinderen wanneer hun tanden zich eerst vormen en ook bijna onmogelijk kunnen zijn te behandelen. De tandartsen zullen kunnen vertellen welke situaties in bleekmiddel-bestand verkleuring kunnen resulteren, en advies op geven hoe efficiënte diverse behandelingen kunnen zijn. In gevallen van extreme verkleuring die aan gemeenschappelijke tanden niet kan worden onderworpen die procedures witten, kunnen de porseleinvernisjes die op de tanden worden toegepast een alternatieve oplossing zijn.

De samengestelde hars tandvullingen werden gecre�ërd als alternatief voor traditionele metaal tandvullingen. De vullingen van de tand die worden gekleurd om als een natuurlijke tand te kijken zijn genoemd geworden Samengestelde Hars de TandVullingen, van een plastic tandhars worden gemaakt. De samengestelde TandVullingen van de Hars zijn sterk, duurzaam, en maken voor een zeer natuurlijke het kijken glimlach. Vele tandverzekeringsplannen behandelen hun gebruik.

Uw tandarts zal u een lokaal verdovingsmiddel aan numb het gebied geven. De tandarts bereidt dan een toegang tot het rotte gebied van de tand voor en verwijdert de rotte gedeelten. Dit wordt verwezenlijkt met traditionele boren, micro- luchtschuring of zelfs met een tandlaser. Met het samengestelde vullen, zal uw tandarts meer van de natuurlijke tand bewaren aangezien de samengestelde hars op de tand in dunne lagen kan worden geplakt. Als het rotte gebied van uw tand dicht bij een zenuw is, zal een speciale voering worden gebruikt om de zenuw te beschermen.

De samengestelde harsvullingen worden toegepast in dunne lagen, en langzaam opgebouwd om het volledige vullen te vormen. Een helder tandlicht zal elke laag vaste vorm geven alvorens volgende wordt toegepast. Zodra uw het vullen wordt voltooid, zal uw tandarts een speciaal document, articulerend document, gebruiken om de hoogte aan te passen van uw het tand vullen en dat uw beet correct blijft. Uw tand is dan opgepoetst.

Een tandbrug is een valse tand, die als pontic wordt bekend, die tussen twee porseleinkronen wordt gesmolten om het gebied in te vullen verlaten door een ontbrekende tand. De twee kronen die het op zijn plaats houden die op uw tanden aan elke kant van de valse tand in bijlage zijn. Dit is gekend als vaste brug. Deze procedure wordt gebruikt om één of meerdere ontbrekende tanden te vervangen. De vaste bruggen kunnen uit uw mond worden genomen niet aangezien u met verwijderbare gedeeltelijke gebitten zou kunnen doen.

U misschien kandidaat voor tandbruggen, als u ontbrekende tanden hebt en goede mondelinge hygiënepraktijken hebt, zou u deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten bespreken. Als de ruimten ongevuld worden verlaten, kunnen zij de omringende tanden veroorzaken om uit positie af te drijven. Bovendien, kunnen de ruimten van ontbrekende tanden uw andere tanden en uw gommen veel vatbaarder veroorzaken om voor tandbederf en gomziekte te worden.

Uw kosmetische tandarts zal aan beide kanten uw tanden van de ruimte voor de valse tand voorbereiden. U zal een mild verdovingsmiddel aan numb worden gegeven het gebied, en de kosmetische tandarts zal gebied van elk steunpunt (tanden aan beide kanten van de ruimte) voor de dikte van de kroon aan te passen verwijderen. Wanneer deze tanden reeds vullingen hebben, kan een deel van het vullen worden verlaten op zijn plaats om als stichting voor de kroon te helpen.

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

Malend uw tanden, kunnen een ongepaste beet, een leeftijd, de vullingen en het tandbederf allen factoren in neer het dragen, het barsten of breuk van uw tanden bijdragen. De tand kronen behandelen de volledige zichtbare oppervlakte van uw beïnvloede tand en voegen sterkte, duurzaamheid en tandstabiliteit toe.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.

Gebitten, die ook als valse tanden worden de bekend, zijn het primaire onderwerp in deze sectie van onze plaats. Hier, kunt u leren hoe de procedure wordt uitgevoerd, welke gebitten en de voordelen en de nadelen van het hebben van hen kosten.

De gebitten zijn verwijderbare vervangingen voor ontbrekende tanden die typisch uit een acrylhars worden gemaakt die af en toe porselein of metaal voor extra structurele steun opnemen.

Deze procedure zou grondig met uw tandarts moeten worden besproken aangezien er verscheidene persoonlijke en medische factoren zijn in overweging te nemen. U kunt in plaats daarvan een kandidaat voor tandbruggen en tandimplants zijn als facultatieve procedures.

Dentistries en tandprocedures. Dental care.


Termen interpretatie

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Dentistries en tandprocedures is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Dental care area.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page