by Czech around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by Czech

by German around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by German

by English around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by English

by Spanish around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by Spanish

by French around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by French

by Greek around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by Greek

by Italian around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by Italian

by Dutch around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by Dutch

by Portuguese around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by Portuguese

by Swedish around Dentistries och tand- tillvägagångssätt
by SwedishDentistries och tand- tillvägagångssätt home page

 

 

 
Dentistries och tand- tillvägagångssättSitemap

Dental care. Dentistries och tand- tillvägagångssätt.

Alltigenom som ditt liv du avslutar upp att ha 2 fullständigt olika bett. Den initiala uppsättningen är mjölktänderna (deciduous tänder) den slutligen nedgång ut. De är vitare, mer mjuk och mindre robustt än vuxna tänder. Hence ansar de för att ha på sig ut mycket snabbare än permanent tänder, men dem också nedgången ut för att göra rum för dem. Se till att där ’ s nog utrymme i vakansen som orsakas av en borttappad mjölktand är viktig för sunda vuxna tänder.

Utmärkt krönar och överbryggar gjordes av Etruscansen i den 7th centen. B.C. På omkring den tid drogs ut tänder i den Asien minderårigen som en bot för kroppsliga ills och sjukdomar. Expertis som uppnåddes av Etruscansen, phoeniciansna, egyptierna, grekerna och Romansen, var i hög grad borttappad under medeltiden, då barberare och roving musikband av charlatans övade unskilled dentistry på marknadsplatsar och mässor. Abulcasis en spansk hed, var en av fåtalet i hans tid som utstuderad tand- kirurgi.

Dina tänder är vid avlägsen av de mest viktig sak som du använder dagligt. Många folk avslutar upp att försumma deras tänder med felaktig muntlig hygien. Du bör ta omsorg av dem, genom att borsta åtminstone två gånger en dag, att flossing en gång per dag och att gå för tand- checkups för stamgäst åtminstone två gånger per år.

Stunden där är inget medicinskt behov att whiten tänder, det är ett tillvägagångssätt som kan ha ett stort att få effekt på en persons self-esteem. Strängt gulnade eller missfärgade tänder kan göra en person self-conscious och motvillig för att le.

Det finns många olikt orsakar, att bly- till nedfläckada eller missfärgade tänder. Några av de mest vanlig anledning är dagliga matar och dricker –kaffe, tea, sodavatten, och all rött vin har befläcka verkställa på tandemalj. Att röka som också ska, gör mörkare tänder. Några läkarbehandlingar, om taget under tidig sortbarndom, kan resultera i tänder som missfärgas.

Tandläkare är kompetent att ge mycket mer dramatisk tänder som whitening. Några tålmodig opt för en take-home sats, som ger resultat i några dagar, stund som andra väljer ett one-hour tillvägagångssätt, som avancerade teknologier för bruk som omgående bleker tänder flera, skuggar tändare. Take-home satser gäller vanligt beställnings--passformen magasin med en whitening gel av carbamideperoxiden, för att ha på sig för flera timmar över något numrerar i sänder av veckor som beslutsamma vid tandläkaren. Dessa satser är vanligt mindre dyra, än en-besöka whitening av tillvägagångssätt.

Det finns två huvudsakliga typer av tandproteser. Både färdiga tandproteser och partiska tandproteser tillverkas fint, beställnings--inpassat. Om du underhåller riktigt dina tandproteser, ska de verkar naturliga och ger ett göra perfektleende. Dessutom hjälper tandproteser att förstärka muskler som kontrollerar dina uttryck som kräver servicen av dina tänder, rid dig av pronunciationproblem som orsakas av saknade tänder och, bistår med att tugga.

Om du har borttappadt eller är losing, är alla dina tänder en färdig tandprotes något att diskutera med din kosmetiska tandläkare. Om några av dina tänder återstår och är sunda, kan en partisk tandprotes vara din långt till ett stort leende.

Inställningen - upp tandprotestillvägagångssätt börjar med ett vaxatuggaintryck av din mun som ska give dina fordra mätningar för tandläkaren. A försök-på tidsbeställningen som fint ska, trimmar färgar, formar, och beställnings--passformen. Efter dina finaltandproteser har fabricerats, ska de förläggas och informeras av deras krävda omsorg.

Det tand- bindningtillvägagångssättet använder en sammansatt kåda och används för en variation av strukturellt, såväl som skönhetsmedlet ämnar. En kan dra en parallell mellan tand- bindningmaterial och en skulptör lera. Genom att använda tand- sammansatt kådabindning gå i flisor eller brutna tänder för ditt tandläkarecanåterställande, att fylla in mellanrum och att reshape eller recolor ditt leende.

Bindningen är en sammansatt kådafyllning som förläggas i de tillbaka tänderna as well as framtänderna. Komposit är lösningen för återställande av murkna tänder, kosmetisk förbättringar för danande och jämna ändra färga av dina tänder eller reshapingen av tänder. Den ska bindningen gör ljusare några fläckar som du kan ha, tätt upp minderårigmellanrum och kan vara van vid korrigerar krokiga tänder.

Ett tand- överbryggar är en falsk tand som är bekant som en pontic, som fixeras mellan två som, porslin krönar för att fylla in området som lämnas av en saknad tand. Tvåna krönar innehav som det förlägger in, som fästas på dina tänder på varje sida av den falska tanden. Detta är bekant, som fixad överbryggar. Detta tillvägagångssätt är van vid byter ut en eller flera saknade tänder. Fixat överbryggar kan inte tas ut ur din mun, som du styrkan gör med löstagbara partiska tandproteser.

Din ska kosmetiska tandläkare förbereder dina tänder på antingen sida av utrymmet för den falska tanden. Du ska ges en numb mild bedövningsmedel området, och den ska kosmetiska tandläkaren tar bort ett område av varje stöd (tänder på antingen sida av utrymmet) för att hysa för tjockleken av kröna. När dessa tänder har redan fyllningar, kan delen av fyllningen lämnas in förlägger till hjälp som ett fundament för kröna.

Din kosmetiska tandläkare kan ha dig att använda en flipperanordning. En flipper är en falsk tand som tillfälligt tar förlägga av en saknad tand, för permanenten överbryggar förläggas. En flipper kan fästas via endera en binda, eller ett plast- lappar att passformar i taklägga av din mun. Flipper betyds för att vara tillfälliga lösningsstunder som väntar på permanenten, överbryggar.

Det tand- dra upp konturernaa av tillvägagångssättet kan även vara en ersättning för stag under bestämda omständigheter. Det är också ett tillvägagångssätt av subtila ändringar. Några millimetrar av förminskning och några millimetrar av denfärgade laminaten kan skapa ett härligt leende, när de utförs av en kosmetisk tandläkare, med inget, förorsakar obehag till dig. Tanden som reshaping eller tand- dra upp konturernaa av, är gemensamt van vid förändrar längden, formar eller placerar av dina tänder.

Du kanske kandidaten för tand som drar upp konturernaa av och reshaping, om du önskar att dina tänder ska verka mindre fullsatt, brist gå i flisor och bryter, har minskat överlappningar eller att vara utan gropar eller räfflar i emaljen, detta tillvägagångssätt bör diskuteras med din kosmetiska tandläkare.

Med lite tand- dra upp konturernaa av kan du göra en enorm skillnad i långt dig känselförnimmelsen om ditt leende. Bra kosmetisk dentistry kan ge dig ett leende som är avunden av andra. Tanden som drar upp konturernaa av vid en kosmetisk tandläkare, kräver, att du har det normala, sunda tänder.

Den ska kosmetiska tandläkaren markerar dina tänder med en rita före att utföra tillvägagångssättet. Detta hjälper den kosmetiska tandläkaren i deras processaa sculpting. Som dina kosmetiska tandläkaresculpts avlägsnar tanden, imperfections artfully eller minimerat. En sanding drillborr eller laser kan vara van vid tar bort lilla belopp av ytbehandlar emalj gradvist. Slipande remsor är därefter rörda fram och tillbaka mellan dina tänder att forma de faktiska sidorna av dina tänder. Därefter slätas poleras tänderna och. Vanligt är bedövningsmedlet inte nödvändig. Tänder som drar upp konturernaa av och reshaping tar vanligt, en till tre besök.

Om du är den saknade en tanden eller alla dina tänder, kan implantat välla fram är för dig. Så long, som du har nog ben i området av den saknade tanden som gör ankringen av implantaten lättare, fruktansvärdna resultat för denna tillvägagångssättcanavkastning. Om du inte har nog ben för denna att ämna, kan ett benkneg vara nödvändigt.

Om du har ett litet tand- att överbrygga eller partiska tandproteser (löstagbar typ), ska implantat är ett välkommet alternativ. Implantat är ett alternativ till fixad överbryggar. Implantatet ska sist en livstid, men kröna av den ska överst sist tio till femton år.

Implantat förläggas surgically i dina käkebenstunder under anestesi. Det är ett mycket tidskrävande tillvägagångssätt, när ha många implantat förlade. Som detta tillvägagångssätt är kirurgiskt, är det mycket viktigt att forska och att finna en väl krediterad kosmetisk tandläkare att du är bekväm med. För något folk finns det varierande grader förorsakar obehag eller smärtar, som avtar i en koppla ihop av dagar. Som med liknande typer av kirurgi och att mörbulta och minderårigbulnad som också kan, framkalla kort efter tillvägagångssättet.

I annat anföra som exempel, krönar är van vid byter ut en faktisk saknad tand. Dessa krönar ankras till tänderna på antingen sida, med en överbrygga delar upp att förbinda tvåna krönar. I stället för överbryggar, singeltanden som tand- implantat kan användas, som avlägsnar behovet för understödja krönar.

Din ska kosmetiska tandläkare gör ett intryck av tanden och ett tand- laboratorium som ska för att skapa kröna. Du ska typisk tjänstledighetar som kontoret med ett tillfälligt krönar för att ha på sig stunder, permanenten krönar göras - detta takes omkring två veckor. Permanenten krönar cementeras därefter på din tand. Typisk krävs endast två besök för denna del av tillvägagångssättet. Ofta kan ett förberedande åtgärdåterställande av din tand vara nödvändigt, för en kröna kan förläggas. För att stabilisera din tand, måste en fyllning först sättas in förlägger före att förlägga en kröna, tack vare som förlusten av den original- tanden strukturerar. Tanden krönar vanligt sist tio till femton år.

Det finns i stort tre typer av krönar, gjorde de av guld-, keramiskt krönar och keramisk-veneered guld- krönar. Guld- och metal-ceramic krönar är extremt kapitalvaran och används normalt i kindtänder, var styrkorna från att tugga och att mala är mest förhärska. Keramiskt krönar används i första hand för framtänder, sedan som de den bäst canen liknar den naturliga tanden färgar.

Dentistries och tand- tillvägagångssätt. Dental care.


Definitioner och benämner

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 Information i detta dokument omkring Dental care namngett Dentistries och tand- tillvägagångssätt är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Dental care area.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page