by Czech around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by Czech

by German around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by German

by English around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by English

by Spanish around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by Spanish

by French around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by French

by Greek around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by Greek

by Italian around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by Italian

by Dutch around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by Dutch

by Portuguese around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by Portuguese

by Swedish around Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
by SwedishΜάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας home page

Η ηλικία είναι ένα ζήτημα του μυαλού πέρα από το θέμα. Εάν δεν απασχολείτε, δεν πειράζει.

Mark Twain

 

 
Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σαςSitemap

Skin care. Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας.

Στο zootomy και τη δερματολογία, το δέρμα είναι ένα όργανο του δερματικού συστήματος που αποτελείται από ένα στρώμα των ιστών που προστατεύουν τους ελλοχεύοντες μυς και τα όργανα. Σαν διεπαφή με τα περίχωρα, διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο στην προστασία από τα παθογόνα. Οι άλλες κύριες λειτουργίες της είναι μόνωση και κανονισμός θερμοκρασίας, αίσθηση και βιταμίνη d και σύνθεση Β.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Dermis μπορεί να χωριστεί στα papillary και reticular στρώματα. Το papillary στρώμα είναι πιο ακραίο και επεκτείνεται dermis να το παρέχει τα σκάφη. Αποτελείται από τις αόριστα τακτοποιημένες ίνες. Οι Papillary κορυφογραμμές αποτελούν τις γραμμές των χεριών. Το reticular στρώμα είναι πυκνότερο και είναι συνεχές με τα hypodermis. Περιέχει τον όγκο των δομών (όπως οι αδένες ιδρώτα). Το reticular στρώμα αποτελείται από τις ακανόνιστα τακτοποιημένες ίνες και αντιστέκεται στο τέντωμα.

Το δέρμα μπορεί να είναι στους παχιούς και λεπτούς τύπους. Το παχύ δέρμα είναι παρόν στα πέλματα των ποδιών και τις παλάμες των χεριών. Έχει ένα μεγαλύτερο corneum στρωμάτων με μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε κερατίνες. Το παχύ δέρμα δεν αυξάνεται την τρίχα ο σκοπός του είναι να βοηθήσει να πιάσει. Το λεπτό δέρμα είναι παρόν στον όγκο του σώματος και έχει ένα μικρότερο corneum στρωμάτων και λιγότερες κορυφογραμμές papillae. Έχει την τρίχα και είναι μαλακότερο και ελαστικότερο. Τα χαρακτηριστικά του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της αισθητήριας πυκνότητας νεύρων και του τύπου τρίχας, ποικίλλουν με τη θέση στο σώμα.

Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Εκτός αν αρκετή προσοχή λαμβάνεται θα γίνει ραγισμένη ή φλέγω�. Το Unclean δέρμα ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών.

Το δέρμα υποστηρίζει τα οικοσυστήματα μικροοργανισμών του, συμπεριλαμβανομένων των ζυμών και των βακτηριδίων, οι οποίες δεν μπορούν να αφαιρεθούν από οποιοδήποτε ποσό καθαρισμού. Γενικά αυτοί οι οργανισμοί κρατούν το ένα άλλος στον έλεγχο και είναι μέρος ενός υγιούς δέρματος. Όταν η ισορροπία ενοχλείται, ε.γ., από τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν τα βακτηρίδια, μπορεί να υπάρξει overgrowth και μια μόλυνση από τις ζύμες. Το δέρμα είναι συνεχές με την εσωτερική epithelial επένδυση του σώματος στα στόμια, κάθε ένα από τα οποία υποστηρίζει το συμπλήρωμα χλωρίδας του.

Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας. Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Εάν σας που κολλιέται σε μια αποτελμάτωση φροντίδας δέρματος, ή εάν κοιτάζετε ακριβώς για να μάθετε λίγο περισσότερων για τα βασικά της φροντίδας δέρματος, που διαβάζεται για να μαθευτούν περισσότεροι για αυτό το σημαντικό βήμα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας.

Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Αλλά με όλες τις λοσιόν, κρέμες, και φίλτρα στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να είναι γνωστό ποιο προϊόν θα λειτουργήσει για σας. Πολλά προϊόντα υποστηρίζουν ότι αφαιρούν τις ρυτίδες ή θεραπεύουν το ξηρό δέρμα. Άλλοι υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα ακριβά συστατικά που λένε θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα του προϊόντος.

Ο σημαντικότερος τρόπος να φροντίσει για το δέρμα σας είναι να προστατευθεί από τις ακτίνες καταστροφής του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει το δέρμα και μπορεί οδηγώ στις ρυτίδες, την πρόωρη γήρανση, τα σημεία ηλικίας, και τον καρκίνο. Πάρτε τις πρόσθετες προφυλάξεις για να σιγουρευτείτε το δέρμα ότι σας δεν εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen, ή ένα moisturizer που περιέχει sunscreen (τουλάχιστον SPF 15) καθημερινά. Το δέρμα σας χρειάζεται κάποιο φως του ήλιου 10-15 λεπτά της άμεσης έκθεσης καθημερινά.

Το ξηρό δέρμα είναι πολύ κοινό, ειδικά με την ηλικία. Το παλαιότερο δέρμα έχει λιγότερους να ιδρώσουν και τους αδένες πετρελαίου από το νεώτερο δέρμα. Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκληθεί από τα συχνά λουτρά, ορισμένα καλλυντικά ή φάρμακα. Αλλά οποιοσδήποτε η αιτία, υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστεί το itchiness που συνδέεται με την. Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια κατά τη λούσιμο, και εάν είναι δυνατόν, ελαττώστε τον αριθμό λουτρών ή ντους κάθε εβδομάδα. Ένα λουτρό σφουγγαριών με το θερμό ύδωρ μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει και να αναβιώσει το δέρμα χωρίς γδύσιμο του δέρματος των πολύτιμων moisturizers του.

Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ειναι απαραίτητο να είναι επιμελημένη προκειμένου να είναι αποτελεσματική. Αλλά πρέπει να αναπτύξετε την κάποια ρουτίνα φροντίδας δέρματος βασισμένη στον τύπο δερμάτων σας, καθημερινές δραστηριότητες, και οι θρεπτικές ανάγκες έτσι ώστε μπορείτε να είστε βέβαιοι εσείς παίρνουν την πολύ καλύτερη προσοχή του δέρματός σας. Μετά από μια καθημερινή φροντίδα δέρματος το καθεστώς θα επιτρέψει επίσης σε σας για να αξιολογήσει περισσότερο το δέρμα σας για τις ανωμαλίες.

Πλύντε το δέρμα σας λεπτομερώς σε καθημερινή βάση για να αφαιρέσετε το ρύπο, τα συντρίμμια, τους ρύπους, και τη διαπνοή που συσσωρεύει σε καθημερινή βάση. Εάν έχετε το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, θερμό ύδωρ χρήσης μόνο για να πλύνετε το δέρμα σας και να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο φυσικό μέσο καθαρισμού κάθε λίγες ημέρες. Εάν έχετε το κανονικό ή ελαιούχο δέρμα, να είστε βέβαιος να πλύνει με ένα ευγενές μέσο καθαρισμού σε καθημερινή βάση. Να είστε βέβαιος να βουρτσίσει τα δόντια σας πρίν πλένει το πρόσωπό σας, δεδομένου ότι το υπόλειμμα οδοντόπαστας μπορεί να ενοχλήσει το ευαίσθητο του προσώπου δέρμα.

Εκτός αν το δέρμα σας είναι πολύ ελαιούχο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα moisturizer για να κρατήσετε καθημερινά το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιής. Το δέρμα σας χρειάζεται moisturizer όλο το έτος μακρύ και ως εσωτερική χειμερινή θερμότητα, και το θερινό ήλιο μπορεί να είναι εξίσου καταστρεπτικό στο δέρμα σας.

Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen όταν πιθανός, ανεξάρτητα από εάν προγραμματίζετε ή όχι να ξοδεψετε πολύ χρόνο στον ήλιο. Οι ακτίνες του ήλιου είναι πολύ καταστρεπτικές και εάν πάρετε στη συνήθεια να εφαρμόσετε sunscreen καθημερινά, δεν θα αφεθείτε ποτέ χωρίς προστασία. Οι ήλιοι οι περισσότερες ευεργετικές ακτίνες εμφανίζονται στην ανατολή και το ηλιοβασίλεμα.

Εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις κλινικές δερμάτων, πολλές κρέμες, πηκτώματα και αλοιφές που υποστηρίζουν ότι θεραπεύουν την ακμή, μικραίνουν τα σημεία ήλιων ή ηλικίας και ενισχύουν την ελαστικότητα δερμάτων είναι ευρέως διαθέσιμες στην αγορά. Υπάρχει τρίβει, μέσα καθαρισμού, μάσκες, εξωχρηματιστηριακή ιατρική δερμάτων και διατυπώσεις φλούδας δερμάτων, όλες που προσφέρονται στις διάφορες σειρές τιμών. Οι περισσότεροι μπορούν να αγοραστούν στα καταστήματα τμημάτων ή τα φαρμακεία, αλλά το γεγονός είναι ότι πολύ λίγα από αυτά τα αποκαλούμενα προϊόντα θαύματος λειτουργούν πραγματικά.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς και οι γιατροί δερμάτων έχουν βρεί προϊόντα μιας τα απέραντα σειράς να μεταχειριστούν και να ελαχιστοποιήσουν τις ρυτίδες. Η βοήθεια κρεμών και αλοιφών αντι-ρυτίδων μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέπει νέες από τη διαμόρφωση. Αυτές οι αλοιφές ρυτίδων και κρέμες αντι-γήρανσης βοηθούν πολλής στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα αντιοξειδωτικοους και τη ρετινόλη ότι όχι μόνο ενισχύσεις στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές στο δέρμα, αλλά και υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνων.

Το σημαντικό πράγμα για να θυμηθεί κατά αναζητώντας την επεξεργασία για τις ρυτίδες σας είναι να είσαι γνωστός πρώτα πώς το σώμα σας μπορεί ενδεχομένως να αντιδράσει στην επεξεργασία. Ελάτε σε επαφή με έναν γιατρό δερμάτων για τα πράγματα ότι δεν είστε βέβαιοι για, αλλά συλλογίζεται στη δοκιμή.

Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας. Skin care.


Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Skin care area.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page