--> Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και προτύπων σε άνοδο UK Marketing Communications: ABPI το νέο κώδικα πρακτικής (2008) εξηγούνται Κατανόηση Lorazepam. Τα χάπια για την ακύρωση της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.Google

Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και προτύπων σε άνοδο UK Marketing Communications: ABPI το νέο κώδικα πρακτικής (2008) εξηγούνται

Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και προτύπων σε άνοδο UK Marketing Communications: ABPI το νέο κώδικα πρακτικής (2008) εξηγούνται Κατανόηση Lorazepam. Ναυτιλία επιλογές για Lorazepam Τα χάπια για την ακύρωση της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνηςgeocities archive

Κατανόηση Lorazepam.

Lorazepam: χρήσεις

Lorazepam χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άγχους. Lorazepam ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως βενζοδιαζεπίνες η οποία ενεργεί για εγκέφαλο και τα νεύρα του (κεντρικό νευρικό σύστημα) να συντάξει μια κατευναστική επίδραση. Lorazepam έργων με την ενίσχυση ορισμένων επιπτώσεων μιας χημικής ουσίας σε φυσικό φορέα (GABA).

Lorazepam: το πώς να χρησιμοποιούν

Μην καταπίνετε ολόκληρη. Τοποθετήστε το δισκίο στο πλαίσιο της γλώσσας. Θα διαλύονται σε περίπου 20 δευτερόλεπτα. Περιμένετε τουλάχιστον 2 λεπτά πριν την κατάποση για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ναρκωτικά απορροφάται.

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία. Αν οδηγίες του γιατρού σας, χρησιμοποιήστε Lorazepam τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να βοηθήσουμε εμείς θυμόμαστε, χρησιμοποιούν την ίδια χρονική στιγμή (ες) κάθε μέρα.

Lorazepam μπορεί να προκαλέσουν εξάρτηση, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί τακτικά για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα (περισσότερο από 1-4 εβδομάδες), σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί σε υψηλές δόσεις, ή αν έχετε ιστορικό αλκοολισμού, της χρήσης ναρκωτικών, ή η διαταραχή της προσωπικότητας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν ξαφνικά σταματήσουμε Lorazepam, απόσυρση αντιδράσεις μπορεί να συμβούν ταυτόχρονα χρήση Lorazepam. Τέτοιου είδους αντιδράσεις μπορεί να περιλαμβάνουν καταλήψεις, κόπο για ύπνο, την ψυχική / κλίμα αλλάζει, αυξάνεται αντιδράσεις στο θόρυβο / touch / φως, ναυτία, εμετός, διάρροια, απώλεια της όρεξης, στομαχικός πόνος, παραισθήσεις, μούδιασμα / μουδιάσματος του χέρια και τα πόδια, μυϊκό πόνο, γρήγορη παλμών, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, και πολύ υψηλό πυρετό. Έκθεση τυχόν αντιδράσεις στο γιατρό σας αμέσως. Όταν διακοπή παραταθεί, τακτική θεραπεία με Lorazepam, τη σταδιακή μείωση της δοσολογίας σύμφωνα με τις οδηγίες θα βοηθήσουν στην πρόληψη απόσυρση αντιδράσεις. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και είναι πολύ απίθανο να συμβεί, Lorazepam μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανώμαλη συμπεριφορά αναζητούν τα ναρκωτικά (ο εθισμός / συνήθεια που σχηματίζουν). Να μην αυξήσει τη δόση σας, πάρτε την πιο συχνά, ή το χρησιμοποιούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ 'ό, τι προβλέπεται. Σωστή φαρμακευτική αγωγή όταν σταματήσουν τέτοια διεύθυνση. Αυτό θα μειώσουν τις πιθανότητες του να εθιστούν.

Μην σταματήσετε να χρησιμοποιείτε Lorazepam ξαφνικά χωρίς την έγκριση του γιατρού σας. Ορισμένες προϋποθέσεις μπορούν να γίνουν χειρότερα, όταν το φάρμακο σταμάτησε απότομα. Τη δόση σας μπορεί να χρειαστεί να μειωθεί σταδιακά.

Όταν χρησιμοποιείται για παράταση χρόνου, Lorazepam Ίσως δεν λειτουργεί τόσο καλά και μπορεί να απαιτούν διαφορετική δοσολογία. Μιλήστε με το γιατρό σας αν αυτό το φάρμακο σταματά να λειτουργεί καλά. Να μην αυξήσει τη δόση σας χωρίς πρωτο μιλώντας στο γιατρό σας.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν επιμένει ή χειροτερεύει.

Lorazepam: άλλα χρησιμοποιούνται

Η ενότητα αυτή περιέχει τις χρήσεις των Lorazepam που δεν αναφέρονται στην εγκεκριμένη επαγγελματική επιγραφής για τα ναρκωτικά, αλλά αυτό μπορεί να συνταγογραφείται από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Χρήση Lorazepam για μια πάθηση που αναφέρονται στο παρόν τμήμα μόνον εάν έχει λάβει το προβλεπόμενο από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης.

Αν οδηγίες του γιατρού σας, Lorazepam μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τα συμπτώματα της απόσυρσης αλκοόλ, για την πρόληψη της ναυτίας και του εμέτου λόγω χημειοθεραπείας, καθώς και για κλινάμαξες κόπο (αϋπνία).

Lorazepam: παρενέργειες

Υπνηλία, ζάλη, απώλεια συντονισμού, κεφαλαλγία, ναυτία, θολή όραση, στην αλλαγή της σεξουαλικής ενδιαφέρον / ικανότητα, απώλεια μαλλιών, δυσκοιλιότητα, heartburn, ή μεταβολή της όρεξης μπορεί να προκύψει, ενώ χρήση Lorazepam. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις επιπτώσεις εμμένουν ή επιδεινώνονται, ειδοποιεί το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει Lorazepam γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι θα είναι προς όφελος μεγαλύτερο από κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Lorazepam δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα απίθανο αλλά σοβαρές παρενέργειες:

Μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο Lorazepam είναι απίθανο, αλλά επιδιώκουν την άμεση ιατρική βοήθεια εάν εμφανισθεί. Συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης μπορεί να περιλαμβάνουν:

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα των πιθανών παρενεργειών. Αν προκήρυξη άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.

Lorazepam: προφυλάξεις

Πριν από τη λήψη Lorazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είμαστε αλλεργικοί σε αυτό? Ή σε άλλες βενζοδιαζεπίνες (π.χ., διαζεπάμη, αλπραζολάμη, clonazepam)? Ή σε περίπτωση που έχουμε άλλες αλλεργίες.

Lorazepam δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχουμε ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν έχουμε:

Πριν από τη χρήση Lorazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ιατρικού ιστορικού, κυρίως των:

Lorazepam μπορούν να μας ζάλη ή υπνηλία ή να προκαλέσει θολή όραση? Χρήση προσοχή την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν εγρήγορση και σαφές όραμα, όπως η οδήγηση ή τη χρήση μηχανημάτων. Αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά.

Πριν από την εγχείρηση, ενημερώστε το γιατρό σας ή οδοντίατρο που χρησιμοποιείτε Lorazepam.

Οι ηλικιωμένοι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη στις επιδράσεις του εν λόγω φαρμάκου, κυρίως υπνηλία και unsteadiness. Επίσης, οι ηλικιωμένοι mayn't εμπειρία ανακούφιση του άγχους με Lorazepam. Μπορεί να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα για τους ηλικιωμένους, προκαλώντας ψυχική / διάθεσης, προβλήματα με τον ύπνο τους, την αύξηση του σεξουαλικού ενδιαφέροντος, ή παραισθήσεις.

Τα παιδιά δεν μπορούν να εμπειρία ανακούφιση του άγχους με Lorazepam. Μπορεί να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα για τα παιδιά, προκαλώντας ταραχή, την ανάδευση, ή παραισθήσεις.

Lorazepam δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μπορεί έθιγε κάποιο αγέννητο μωρό. Βρέφη που γεννήθηκαν από μητέρες που έλαβαν το φάρμακο κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδες πριν από την παράδοση είχαν συμπτώματα απόσυρσης, συμπεριλαμβανομένων ασυνήθιστη υπνηλία, επιβραδύνθηκε στην αναπνοή, και τη σίτιση των προβλημάτων. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες

Lorazepam περνά στο μητρικό γάλα και μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες για ένα βρέφος νοσηλευτών. Ο θηλασμός δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια χρήσης του Lorazepam. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν θηλάσετε.

Lorazepam: αλληλεπιδράσεις

Ο επαγγελματίες υγείας (π.χ., το γιατρό ή τον φαρμακοποιό), μπορεί ήδη να έχει επίγνωση των ενδεχόμενων αλληλεπιδράσεις και μπορεί να μας για παρακολούθηση. Μην ξεκινήσετε, να σταματήσει ή να αλλάξετε τη δοσολογία του κάθε φαρμάκου, πριν από τον έλεγχο τους με πρώτο.

Lorazepam δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με φαρμακευτική αγωγή γιατί ακολουθεί μια πολύ σοβαρή αλληλεπιδράσεις μπορεί να προκύψει, ενώ χρήση Lorazepam:

Αν είμαστε σήμερα, χρησιμοποιώντας Lorazepam που αναφέρονται παραπάνω, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό πριν από την έναρξη Lorazepam.

Πριν από τη χρήση Lorazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των συνταγών και nonprescription / φυτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ιδιαίτερα:

Ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν λάβουμε τα ναρκωτικά που προκαλούν υπνηλία όπως: ορισμένα αντιισταμινικά (π.χ., Διφαινυδραμίνη), anti-κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών (π.χ., καρβαμαζεπίνη), φάρμακα για τον ύπνο ή άγχος (π.χ., αλπραζολάμη, διαζεπάμη, zolpidem), μυϊκή relaxants, ναρκωτικές relievers πόνου (π.χ., codeine), ψυχιατρικά φάρμακα (π.χ., χλωροπρομαζίνη, risperidone, Αμυτριπτυλίνη, trazodone).

Ελέγξτε τις ετικέτες για όλα σας τα φάρμακα (π.χ., βήχας και κρύα προϊόντα), διότι ενδέχεται να περιέχουν συστατικά που προκαλούν υπνηλία. Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με την ασφαλή χρήση των προϊόντων αυτών.

Αυτό το έγγραφο δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση Lorazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Τηρούν κατάλογο με όλα σας τα φάρμακα μαζί σας και συμμερίζομαι κατάλογο με γιατρό και τον φαρμακοποιό σας.

Lorazepam: υπερδοσολογίας

Σε περίπτωση υπερδοσολογίας του Lorazepam είναι ύποπτο, επικοινωνήστε με το τοπικό Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έκτακτης ανάγκης δωμάτιο αμέσως. ΗΠΑ κάτοικοι μπορούν να καλούν την αμερικανική εθνική υπηρεσία hotline δηλητήριο στο 1-800-222-1222. Διαμένοντες στον Καναδά θα πρέπει να καλέσει τις τοπικές τους άμεσα το Κέντρο Δηλητηριάσεων. Τα συμπτώματα της υπερδοσολογίας μπορεί να περιλαμβάνουν σύγχυση, αργές αντιδράσεις, clumsiness, βαθύ ύπνο, και απώλεια των αισθήσεων.

Lorazepam: σημειώσεις

Αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η εκκίνηση ενός προγράμματος μείωσης στρες μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου αυτού. Συζητήστε με το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σχετικά με αλλαγές του τρόπου ζωής που μπορεί να σας ωφελήσει.

Μην Lorazepam μοιράζονται με άλλους. Είναι κατά του νόμου.

Εργαστήριο και / ή ιατρικών εξετάσεων (π.χ. αίματος, δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας) θα πρέπει να διεξάγονται περιοδικά, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρόοδό σας ή να ελέγξετε για παρενέργειες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Lorazepam: χαμένη δόση

Αν παραλείψετε μια δόση Lorazepam και παίρνουν πάνω από 1 δόση την ημέρα, δεν είναι αν είναι σχεδόν η ώρα για την επόμενη δόση. Αντί για αυτό, παραλείψτε χαμένη δόση και να συνεχίσετε το σύνηθες δοσολογικό σχήμα. Μην Lorazepam διπλή δόση για να καλύψουν την καθυστέρησή τους. Εάν το πάρετε μία φορά ημερησίως πριν από το βραδινό ύπνο και να χάσετε μια δόση, μην πάρετε το επόμενο πρωί. Καλέστε το γιατρό σας για να μάθετε τι να κάνετε.

Lorazepam: αποθήκευση

Lorazepam Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μεταξύ 59-86 βαθμούς F (15-30 βαθμούς C) μακριά από τη θερμότητα, το φως και την υγρασία. Μην αποθηκεύετε Lorazepam στην τουαλέτα. Φυλάξτε αυτό και όλα τα φάρμακα μακριά τα παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Σωστά απορρίψει Lorazepam όταν έχει λήξει ή δεν χρειάζονται πλέον. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας ή τοπική εταιρεία διάθεσης αποβλήτων για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ασφαλή απόρριψη των προϊόντων σας.

Ναυτιλία επιλογές για Lorazepam

Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και προτύπων σε άνοδο UK Marketing Communications: ABPI το νέο κώδικα πρακτικής (2008) εξηγούνται

Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και προτύπων σε άνοδο UK Marketing Communications: ABPI το νέο κώδικα πρακτικής (2008) εξηγούνται Κατανόηση Lorazepam. Ναυτιλία επιλογές για Lorazepam Τα χάπια για την ακύρωση της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνηςgeocities archive

KeywordPharma Expert Κριτικές είναι ελεύθερα διαθέσιμα για να κατεβάσετε και να διαβιβάσω τις ευχαριστίες για την υποστήριξη από σχετική χορηγούς. Το ολοκαίνουργιο τίτλο, μόλις δημοσιεύθηκε σήμερα, η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και των υψηλότερων προτύπων στο UK Marketing Communications: ABPI νέο Κώδικα Πρακτικής (2008) εξήγησε, έχει χορηγίας από Wolters Kluwer και περιγράφεται κατωτέρω. Θα είναι συναφείς με πολλούς ανθρώπους εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου ως παράδειγμα του πώς η πρόσφατη EFPIA κατευθυντήριες γραμμές έχουν τεθεί σε εφαρμογή σε εθνικό επίπεδο.

Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και των υψηλότερων προτύπων στο UK Marketing Communications: ABPI νέο Κώδικα Πρακτικής (2008) εξήγησε. Γράφει ο Steven Gray.

Συνοπτική Παρουσίαση:

Στο 50ο έτος της Association of British Pharmaceutical Industry (ABPI) κώδικα πρακτικής, μια νέα έκδοση γίνεται αποτελεσματική από την 1 η Ιουλίου 2008. Ενώ οι αναθεωρήσεις που περιέχει είναι σε μεγάλο βαθμό τις άμεσες απαιτήσεις του 2007 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (EFPIA) κώδικα, το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να καταφέρνει να εισάγουν ορισμένα μοναδικά κριτήρια.

Αλλαγές στον κώδικα αντανακλά ένα γενικό στόχο για την αύξηση της διαφάνειας στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ της φαρμακοβιομηχανίας και των εμπλεκόμενων φορέων. Αξίζει να σημειωθεί, υπάρχει μια σαφής στροφή προς την κατεύθυνση της έμφασης που ρυθμίζουν τη βιομηχανία επικοινωνιών, με ένα ευρύτερο φάσμα ενδιαφερομένων - ο κώδικας δεν είναι πλέον απλώς ρυθμίζει προαγωγή σε επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης (HCPs), αλλά εξετάζει επίσης τις αλληλεπιδράσεις τους.

Το 2008 αναθεωρήσεις αυτές αποσκοπούν στην ενίσχυση των ελέγχων και, στη διαδικασία, περαιτέρω βελτίωση των προτύπων εμπορίας φαρμακευτικών επικοινωνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περιοχές όπως οι δωρεές σε ιδρύματα και τον τρόπο με τον κλάδο, ιδίως των αντιπροσώπων της, να δεσμεύει τις υπηρεσίες της HCPs έχουν ελεγχθεί, και αυτό οδήγησε σε νέες ρήτρες και πρόσθετοι έλεγχοι.

Ο νέος κώδικας θα θέτουν σε εφαρμογή νέες προκλήσεις για τις εταιρείες σε όλη φαρμακοβιομηχανίας UK. Αυτό εμπειρογνωμόνων επανεξέτασης, η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και των υψηλότερων προτύπων στο UK Marketing Communications, προβλέπει μια ρήτρα κατά ρήτρα περίληψη των σημαντικών αναθεωρήσεων προς ABPI Κώδικα Πρακτικής, και πώς αυτές μπορούν να έχουν επιπτώσεις της βιομηχανίας με τις αλληλεπιδράσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη. Επίσης σχόλια πτυχές του κώδικα που μπορεί να είναι ανοιχτή σε ερμηνείες, και παρέχει συμβουλές για ευελιξία πεδίο όπου παραμένει ακόμη.

Η εν λόγω αναθεώρηση περιλαμβάνει επίσης μια σύντομη περίληψη των αναθεωρήσεων του Συντάγματος συνταγογραφούμενα φάρμακα Κώδικα Πρακτικής Αρχής (PMCPA), η οποία διαχειρίζεται τους κώδικα για λογαριασμό της ABPI, και είναι διαδικασίες διαχείρισης των καταγγελιών παραβίασης του κώδικα όταν έχουν υποτιθέμενη.

Περιεχόμενα:

• Σχετικά με τον συντάκτη • Εισαγωγή • Η ανάγκη για αλλαγή • Το 2008 ABPI Κώδικα Πρακτικής: ποιο είναι το νέο στοιχείο; Συμπέρασμα • • Αναφορές

Σχετικά με Συντάκτης:

Steven Gray είναι ένας εξειδικευμένος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των πωλήσεων και μάρκετινγκ της συμμόρφωσης. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη συμμόρφωση, Steven στοχεύει να βοηθήσει τις εταιρείες να εφαρμόσουν διάφορες συμμόρφωση της βιομηχανίας κανονισμών με τρόπο που θα ενισχύει την επιχειρηματική τους, αντί να περιορίζουν τους στόχους τους. Εκτός από την παροχή εξατομικευμένων ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης, Steven Gray Consulting Limited παρέχει ένα φάσμα των υλικών για την υποστήριξη της εκπαίδευσης διευθυντικών στελεχών και υπαλλήλων της συμμόρφωσης λειτουργούν τα δικά τους μαθήματα. Επιπλέον, η εταιρεία προβλέπει το πρότυπο των πολιτικών για τις βασικές επιχειρηματικές περιοχές συμπεριλαμβανομένων των συνεδριάσεων, τη χορηγία και την ομάδα των ασθενών αλληλεπιδράσεων.

Σχετικά με δημοσιεύματα KeywordPharma

Γράφει ο φαρμακοβιομηχανία ειδικούς, KeywordPharma δημοσιεύσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι έγκυρες, απαιτείται, συνοπτική και χρήσιμη για τη φαρμακευτική βιομηχανία τα στελέχη τους στην καθημερινή τους εργασία και σε πιο μακροπρόθεσμη εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Όλα είναι διαθέσιμη για αγορά ξεχωριστά ως e-εγγράφων, θα βασιστεί σε μια βιβλιοθήκη εξειδικευμένες γνώσεις για όσους εργάζονται μέσα και γύρω από την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία. Βλέπω www. keywordpharma. com


Τα χάπια για την ακύρωση της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης

Ερευνητές να αποδείξουν ότι τα κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη μπορεί να οδηγήσει σε βλαστικά κύτταρα που μοιάζουν με in-vitro. Το ερώτημα κατά πόσον η ινσουλίνη που παράγουν τα κύτταρα του παγκρέατος μπορούν να αναζωογονηθούν μας είναι το κλειδί για την κατανόηση του διαβήτη, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της αναγεννητικής θεραπείες κατά της νόσου.

2 φυλακίστηκαν πάνω από πωλήσεις ναρκωτικών στο Appleton νοσοκομείο. Δύο γυναίκες ήταν φυλακίστηκε το Σαββατοκύριακο μετά από αυτές, παρατηρήθηκαν πώλησης συνταγή φάρμακα πόνος στο πάρκινγκ.

Over-the-counter anesthetic γέλη βάζει η συμπίεση με μαστογραφία πόνο. Η απλή εφαρμογή μιας ανακούφιση του πόνου-γέλη μπορεί να μειώσει την ενόχληση του μαστού κάποια εμπειρία, κατά τη διάρκεια των γυναικών με μαστογραφία εξετάσεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της ..

Οντάριο για την προμήθεια Type-1 διαβητικοί με αντλία ινσουλίνης: Έκθεση. Περισσότεροι από 1300 κάτοικοι Οντάριο με διαβήτη τύπου-1 θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αντλίες ινσουλίνης στο πλαίσιο μιας νέας πρωτοβουλίας των επαρχιακών.

Έργων Viagra για τις γυναίκες, επίσης. Viagra δεν είναι μόνο για στυτική δυσλειτουργία πια. Σε μια μικρή κλινική δοκιμή, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σεξουαλική δυσλειτουργία, ως αποτέλεσμα της λήψης αντικαταθλιπτικών ανέφεραν αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης μετά την ανάληψη ..

Ρινική κρεβάτι-διαβροχή των ναρκωτικών μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Υγεία Καναδάς προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι η ρινική μορφή του φαρμάκου desmopressin δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κρεβάτι-διαβροχή, λόγω του κινδύνου των εν δυνάμει θανατηφόρων παρενεργειών. Desmopressin μπορεί να προκαλέσει το νερό ..

Σκληρές δρόμο για addcits. Πολλοί τοξικομανείς, αλκοολικοί πρόβλημα παίκτες των τυχερών παιχνιδιών και θα το βρείτε πιο δύσκολο να κηρύξουν τις συνήθειές τους στη Νέα Υόρκη από οπουδήποτε αλλού στη χώρα τώρα ότι θα απαγορευθεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς ανάκαμψης ..

Έχει πάρα πολύ ήλιο προκαλεί μελάνωμα; Είμαστε βομβαρδίζεται συνεχώς με μηνύματα για τους κινδύνους από την υπερβολική ήλιο και τον αυξημένο κίνδυνο μελανώματος, αλλά αυτοί οι κίνδυνοι είναι πραγματική, ή να μείνει έξω από τον ήλιο μας προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό; Δύο ..

Glaxosmithkline Seco .. GlaxoSmithKline PLC, του κόσμου και δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια φαρμάκων, τοποθετημένοι σε τρία τοις εκατό πτώση σε δεύτερο τρίμηνο το κέρδος, την Τετάρτη, μετά από έντονο ανταγωνισμό από τα φάρμακα, εξουδετερώνονται και οι πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων ..Sitemap

Η επιβολή αυστηρότερων κανονισμών και προτύπων σε άνοδο UK Marketing Communications: ABPI το νέο κώδικα πρακτικής (2008) εξηγούνται Κατανόηση Lorazepam. Ναυτιλία επιλογές για Lorazepam Τα χάπια για την ακύρωση της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης

© Copyright 2006-20081

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page