by Czech around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by Czech

by German around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by German

by English around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by English

by Spanish around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by Spanish

by French around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by French

by Greek around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by Greek

by Italian around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by Italian

by Dutch around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by Dutch

by Portuguese around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by Portuguese

by Swedish around Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση
by SwedishΦάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση home page

Ήταν πότε ανακάλυψα ότι θα μπορούσα να κάνω τα λάθη ότι ήξερα ήμουν προς κάτι.

Ornette Coleman

 

 
Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση

Online pharmacy. Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση.

Αγοράζοντας τα φάρμακα συνταγών on-line

Τα εκατομμύρια των καταναλωτών χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να πάρουν τις πληροφορίες υγείας. Και χιλιάδες ιστοχώροι προσφέρουν τις πληροφορίες υγείας. Μερικές από εκείνες τις περιοχές είναι αξιόπιστες και ενημερωμένες μερικοί δεν είναι. Πώς μπορείτε να πείτε το αγαθό από τον κακό;

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Η αγορά της ιατρικής σας μπορεί on-line να είναι εύκολη. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το κάνετε ακίνδυνα.
Πρόβλεψη των πιθανών προβλημάτων

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα από πάντα πριν για να μάθουν για την υγεία σας και για να πάρουν την καλύτερη προσοχή σας. Είναι επίσης σημαντικότερο από πάντα για να ξέρει ότι για τα φάρμακα παίρνετε.

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την έρευνα για να ανιχνεύσουν ή να προβλέψουν τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης ως τμήμα της αξιολόγησης της ασφάλειας ενός φαρμάκου.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Αυτή η φάση έρευνας στους σωλήνες δοκιμής, γνωστή ως τεχνητές μελέτες, επιτρέπει στους ερευνητές για να διεξαγάγει τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης στα εργαστήρια με τη δοκιμή ενός φαρμάκου με άλλα φάρμακα που έχουν την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει καταστήσει την έρευνα γρηγορότερη και ακριβέστερη. Εάν δύο φάρμακα περνούν από το ίδιο ένζυμο, η παρουσία ενός φαρμάκου μπορεί να αποτρέψει το μεταβολισμό άλλο. Έτσι αυτό επιτρέπει σε σας για να εξετάσει τα στη χειρότερη περίπτωση σενάρια και να ρωτήσει: «Τι εάν βάζουμε αυτό το φάρμακο με εκείνο το ένα, που ξέρει ότι έχουν την ίδια διαδρομή;'"

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα διαιτητικά συμπληρώματα περιλαμβάνουν τα χορτάρια και τις βιταμίνες, τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον φάρμακο-μεταβολισμό των ενζύμων. Το ST Wort John είναι ένα χορτάρι που χρησιμοποιείται συνήθως από τους ανθρώπους με τον καρκίνο για να βελτιώσει τη διάθεση, αλλά η έρευνα έχει παρουσιάσει ότι παρεμποδίζει το μεταβολισμό irinotecan, μια τυποποιημένη επεξεργασία χημειοθεραπείας. Το βιταμίνη Κ (στα διαιτητικά συμπληρώματα ή τα τρόφιμα) παράγει τις αίμα-σβολιάζοντας ουσίες που μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της αίμα-εκλέπτυνσης των φαρμάκων όπως το warfarin.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.
Pharmacy today. Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση.
Plastic surgery may help your body feel good


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Φάρμακα seaching επάνω σε απευθείας σύνδεση και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Pharmacy today area.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page