by Czech around De zorg van de huid vereist iedereen
by Czech

by German around De zorg van de huid vereist iedereen
by German

by English around De zorg van de huid vereist iedereen
by English

by Spanish around De zorg van de huid vereist iedereen
by Spanish

by French around De zorg van de huid vereist iedereen
by French

by Greek around De zorg van de huid vereist iedereen
by Greek

by Italian around De zorg van de huid vereist iedereen
by Italian

by Dutch around De zorg van de huid vereist iedereen
by Dutch

by Portuguese around De zorg van de huid vereist iedereen
by Portuguese

by Swedish around De zorg van de huid vereist iedereen
by SwedishDe zorg van de huid vereist iedereen home page

De rimpels zouden slechts moeten erop wijzen waar de glimlachen zijn geweest.

Teken Twain

 

 
De zorg van de huid vereist iedereen

 

 

 Skin care. De zorg van de huid vereist iedereen.

De zoogdier huid bevat vaak haren, wat in voldoende dichtheid bont wordt genoemd. Het haar dient hoofdzakelijk om de isolatie te vergroten de huid verstrekt, maar ook als secundair seksueel kenmerk of als camouflage kan dienen. Op sommige dieren is de huid zeer hard en dik, en kan worden verwerkt om leer te creëren. De reptielen en de vissen hebben harde beschermende schalen op hun huid voor bescherming, en de vogels hebben harde veren, allen gemaakt van taaie ß-keratine. De amfibie huid is geen sterke barrière aan passage van chemische producten. Een kikkerzitting in een verdovingsmiddelenoplossing zal snel naar slaap gaan.

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De huid is samengesteld uit de epidermis en dermis. Onder deze lagen ligt hypodermis (onderhuidse vetlaag), wat niet gewoonlijk geclassificeerd als laag van huid is.

De buitenste epidermis is bestaat uit gelaagd squamous epithelium met een onderliggend kelderverdiepingsmembraan. Het bevat geen bloedvat, en door verspreiding van dermis gevoed. Het belangrijkste type van cellen die omhoog de epidermis maken is keratinocytes, met ook aanwezige melanocytes en cellen Langerhans. De epidermis kan verder in de volgende lagen (begin met de buitenste laag) worden onderverdeeld: corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. De cellen worden gevormd door mitose bij de diepste lagen. Zij bewegen zich op lagen het van vorm veranderen en samenstelling aangezien zij onderscheiden, veroorzakend uitdrukking van nieuwe types van keratinegenen. Zij bereiken uiteindelijk corneum en worden weg afgeworpen (afschilfering). Dit proces wordt genoemd keratinization en plaatsvindt binnen ongeveer 30 dagen. Deze laag van huid is de oorzaak van het houden van water in het lichaam en het weg houden van andere schadelijke chemische producten en ziekteverwekkers.

De haarvaten van het bloed worden gevonden onder de epidermis, en zijn verbonden met arteriole en een venule. De slagaderlijke shuntschepen kunnen het netwerk in oren, de neus en de vingertoppen mijden.

De huid kan zijn dividided in dikke en dunne types. De dikke huid is aanwezig op de zolen van de voeten en de palmen van de handen. Het heeft een grotere laagcorneum met een hogere keratineinhoud. De dikke huid kweekt geen haar; zijn doel is te helpen grijpen. De dunne huid is aanwezig op het grootste deel van het lichaam en heeft een kleinere laagcorneum en minder papillaeranden. Het heeft haar en is zachter en elastischer. De kenmerken van de huid, met inbegrip van sensorische zenuwdichtheid en het type van haar, variëren met plaats op het lichaam.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn. Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Als uw geplakt in een sleur van de huidzorg, of als u enkel kijkt om een beetje over de grondbeginselen van huidzorg meer te leren, wordt gelezen die meer over deze belangrijke stap in uw dagelijkse activiteiten te leren.

Een routine van de huidzorg moet niet gedetailleerd zijn efficiënt te zijn. Maar u zou één of ander soort de routine moeten ontwikkelen van de huidzorg die op uw huidtype wordt gebaseerd, dagelijkse activiteiten, en de voedingsbehoeften zodat u zeker kunt zijn u nemen de zeer beste zorg van uw huid. Na een dagelijkse huidzorg zal het regime u ook toestaan om uw huid voor abnormaliteiten dichter te evalueren.

Was grondig uw huid op een dagelijkse basis om het vuil, het puin, de verontreinigende stoffen, en het zweet te verwijderen dat op een dagelijkse basis accumuleert. Als u droge of gevoelige huid, gebruiks slechts warm water hebt om uw huid te wassen en een mild natuurlijk elk reinigingsmiddel te gebruiken weinig dagen. Als u normale of olieachtige huid hebt, ben zeker om met een zacht reinigingsmiddel op een dagelijkse basis te wassen. Ben zeker om uw tanden vóór het wassen van uw gezicht te borstelen, aangezien het tandpastaresidu gevoelige gezichtshuid kan irriteren.

Tenzij uw huid zeer olieachtig is, zult u een moisturizer willen elke dag gebruiken om uw huid gehydrateerd te houden en gezond. Uw huid vergt moisturizer al jaar lang als zowel binnen de winterhitte, als de zomerzon kan even beschadigend zijn aan uw huid.

Gebruik een natuurlijk zonnescherm wanneer mogelijk, ongeacht al dan niet u bij het doorbrengen van veel tijd in de zon plant. De stralen van de zon zijn zeer beschadigend en als u in de gewoonte van het toepassen van zonnescherm elke dag krijgt, zult u nooit verlaten worden zonder bescherming. De zonnen de meeste voordelige stralen komen bij zonsopgang en zonsondergang voor.

De acne, pimples, sunspots, de leeftijdsvlekken, de rimpels en andere smetten zijn over huidvoorwaarden dat plaagmensen de wereld. De globale schoonheidsindustrie maakt reeds miljarden dollars elk jaar aangezien de vrouwen in overal zoektochten terechtkomen om (of bereiken) een youthful, het gloeien verschijning te bewaren. Antwoordend aan deze behoefte, blijven dermatologists, en andere specialisten de beste en veiligste mogelijke behandelingen en de formuleringen zoeken om huidkwalen te bestrijden, het gemeenschappelijkst waarvan acne is.

De deskundigen zeggen dat de hoeveelheid rimpels die een persoon door de jaren ook zal ontwikkelen omhoog van het genetische merk van dit individu afhangt. Nochtans, kunnen het roken, de zonblootstelling, de droge huid, en de herhaalde gezichtsuitdrukkingen en de maniërisme zoals het fronsen, allen de verwezenlijking van rimpels verbeteren die of niet kan kan permanent aanwezig zijn.

In de loop van de jaren, zijn de schoonheidsdeskundigen en huid de artsen met een enorme serieproducten op de proppen gekomen om rimpels te behandelen en te minimaliseren. De room en de zalven de hulp van de anti-rimpel vermindert de verschijning van rimpels en verhindert nieuwe degenen zich te vormen. Deze rimpelzalven en anti-veroudert room helpen een partij in het herstellen van de de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bovendien bevatten deze producten anti-oxyderend en retinol dat niet alleen hulp in het verminderen van rimpels en fijne lijnen op de huid, maar ook bevordert collageenproductie.

Voor mensen die naar oplossingen streven aan strenge schade die reeds aan de huid is geberokkend, zijn er een aantal behandelingen het beschikbare uitstrekken zich van chemische schillen en dermabrasion aan het recentst en technologisch geavanceerd, het geautomatiseerde laser weer opduiken. Nochtans, zijn vele mensen die huidreparatie zoeken aarzelend om chemisch product of laserschillen te proberen toe te schrijven aan de pijnlijke procedure en de lange herstelperiode zij moeten ondergaan. De resultaten van deze procedures nochtans, zijn fantastisch.

Één minder pijnlijke procedure is de deeltjeshuid weer opduikend procedure. Het proces is verwijdert de buitenlaag van huid op een hoogst gecontroleerde manier. Wegens zijn preciseness, is het praktisch pijnloos. Door deze procedure te herhalen leidt een paar keer, de jongere huid tot de oppervlakte, waarbij zichtbare veranderingen in de de de textuur, kleur en verschijning van de huid worden bevorderd. De voordelen van deze huid die procedure weer opduikt zijn dat het zeer weinig pijn of ongemak veroorzaakt, is geen herstellende periode nodig, is er minimaal risico, kan het voor alle huidtypes worden gebruikt, en geen anesthesie wordt vereist.

De zorg van de huid vereist iedereen. Skin care.


Definities en termijnen op deze pagina

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Plastic surgery may help your body feel good


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd De zorg van de huid vereist iedereen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Skin care area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page