by Czech around Internetapotek och din medicin
by Czech

by German around Internetapotek och din medicin
by German

by English around Internetapotek och din medicin
by English

by Spanish around Internetapotek och din medicin
by Spanish

by French around Internetapotek och din medicin
by French

by Greek around Internetapotek och din medicin
by Greek

by Italian around Internetapotek och din medicin
by Italian

by Dutch around Internetapotek och din medicin
by Dutch

by Portuguese around Internetapotek och din medicin
by Portuguese

by Swedish around Internetapotek och din medicin
by SwedishInternetapotek och din medicin home page

När vi frågar rådgivning, söker efter vi vanligt en medbrottsling.

Charles Varlet de La Grange, Pensees, 1872

 

 
Internetapotek och din medicin

 

 

 Online pharmacy. Internetapotek och din medicin.

Miljoner av konsumenter använder internet för att få vård- information. Och tusentals webbplatser erbjuder vård- information. Några av de platser är pålitliga och aktuella; några är inte. Hur kan du berätta godan från dåligan?

Några websites, som säljer medicinen, kan vara inte påstå-licenserade apotek eller är inte apotek alls; eller kan ge en diagnos som inte är korrekt, och sellmedicinen, som inte är höger för dig, eller ditt villkorar; eller ska för att inte skydda din personliga information.

Se till att platsen kräver ett recept och har en pharmacist som är tillgänglig för ifrågasätter.

Att erhålla gynnar av att rida i en bil, som dig, riskerar funderare till och med. Du betraktar villkora av din bil, och vägen, för anföra som exempel, innan den avgör att göra som snubblar till lagret.

Samma är riktigt, innan han använder någon medicin. Varje primat som tar en medicin, gäller tänkande till och med det hjälpsamt verkställer, såväl som den oönskade möjligheten verkställer.

Till exempel om vända mot en life-threatening sjuka, väljer du styrkan att acceptera mer riskerar i det hoppet av att få gynnar av en bot eller ett uppehälle per längre liv. Å ena sidan om du vänder mot en minderårigsjuka, avgör du styrkan att du önskar att ta riskerar mycket lite.

Du behöver uppehället ett aktuellt, skriftligt listar allra av medicinerna (recept och över - kontra) och dietary tillägg, inklusive vitaminer och herbals, som du använder--även de som du använder endast tillfälligt.

För bruk en medicin ser till dig att förstå riktningarna; fråga ditt manipulerar, om du har ifrågasätter eller bekymmer. Alltid dubbelkontroll att du har den högra medicinen.

Läs och följ riktningarna på etiketten, och riktningarna från ditt manipulerar, pharmacisten eller annan yrkesmässig hälsovård. Om du stoppar medicinen eller önskar att använda medicinen olikt än riktad, konsultera med din yrkesmässiga hälsovård.

Manipulera igen, för start något ny medicin eller dietary tillägg (inklusive vitaminer eller växt- tillägg), frågar ditt, om det finns möjlighetväxelverkan med vad du använder för närvarande.

Du måste att veta vad för att göra, om du erfar biverkningar, och när att meddela ditt manipulera och vet när du bör märka en förbättring och när att anmäla tillbaka.

Pharmacy today. Internetapotek och din medicin.
Plastic surgery may help your body feel good


 

 Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Internetapotek och din medicin och släkt till Online pharmacy, Pharmacy today ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Online pharmacy eller Pharmacy today. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Pharmacy today area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page