by Czech around Het vet van het verlies met hoodia
by Czech

by German around Het vet van het verlies met hoodia
by German

by English around Het vet van het verlies met hoodia
by English

by Spanish around Het vet van het verlies met hoodia
by Spanish

by French around Het vet van het verlies met hoodia
by French

by Greek around Het vet van het verlies met hoodia
by Greek

by Italian around Het vet van het verlies met hoodia
by Italian

by Dutch around Het vet van het verlies met hoodia
by Dutch

by Portuguese around Het vet van het verlies met hoodia
by Portuguese

by Swedish around Het vet van het verlies met hoodia
by SwedishHet vet van het verlies met hoodia home page

Een „nieuwe dieetpil die van een Afrikaanse cactus wordt gemaakt krijgt heel wat aandacht omdat die who've het probeerde zegt het uw honger weghaalt."

Abc-7 Los Angeles, dat spreekt over Hoodia

 

 
Het vet van het verlies met hoodia

 

 

 Hoodia. Het vet van het verlies met hoodia.

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Gordonii van Hoodia, „Whoo DE AH“, is de botanische naam voor een leafless, spiky succulente installatie die hoofdzakelijk door de semi-aride gebieden van Zuid-Afrika de woestijn van Kalahari kweekt. San (lokale inwoners) heeft rationeel stammen Hoodia gebruikt om honger en dorst te verhelpen wanneer op lange reizen, aangezien het als repressieve eetlust dienst doet.

Hoodia Gordonii werd ontdekt en werd gebruikt door de stam van San van de Kalahari, Zuid-Afrika, sinds voorhistorische tijden. Zij kauwden twee keer per dag de bittere installatie Hoodia om honger en dorst tijdens lange de jachtreizen te onderdrukken. Deze installatie bevat de mirakelmolecule p57 die onlangs in een zwaarlijvigheidsbehandeling werd vertaald.

Hoodia verbetert uw stemming daarom zult u niet irritable of zwak worden terwijl u op het programma bent. De stam van San kon zonder voedsel 24 uren na het eten van Hoodia, en in de zelfde procesjacht voor voedsel in de ruwe woestijn van Kalahari gaan. Het is ook daarom gekend om een hoge energieniveau te handhaven.

Om te begrijpen hoe al dit werken, u moeten begrijpen wat de „honger“ werkelijk in de eerste plaats is. De honger is enkel een illusie. Het is een signaal in uw hersenen, een chemisch bericht dat u ertoe beweegt om bepaald gevoel te voelen en, uiteindelijk, op hen te handelen.

Het hongersignaal wordt slechts uitgezet wanneer uw hypothalamus denkt u genoeg voedsel hebt gegeten. Uw hypothalamus -- een deel van het endocriene systeem van uw lichaam -- beslist dit door de stijging van suiker (glucose) in uw bloed te ontdekken. Eet genoeg koolhydraten, en uw stijgingen van de bloedsuiker, wat uw hypothalamus overtuigt om uw hersenen te vertellen dat u niet meer hongerig bent.

Normaal, om uw hypothalamus ertoe te brengen om de hongerschakelaar uit te zetten, zou u een gematigde hoeveelheid voedsel moeten eten. En uw hypothalamus is niet zeer snel op trekt één van beiden: het vergt rond 20 minuten om te berekenen wat u hebt gegeten, en tegen die tijd, hebt u waarschijnlijk nog eens 800 calorieën gegeten. Zo tegen de tijd dat uw hongersignaal uitgezet wordt, hebt u reeds nogmaals overeaten.

Eet dit chemisch product, en uw hypothalamus denkt u enkel wolfed onderaan drie platen van voedsel bij het lokale buffet hebt. Uw honger wordt abrupt geannuleerd. U enkel niet voelt hongerig anymore. Al het andere is fijn: er zijn geen bekende bijwerkingen. Maar u voelt niet eenvoudig als het eten. Minstens is dat wat de hoodiabedrijven verklaren u zou moeten ervaren.

Het verbruiken hoodia is verrassend eenvoudig: de plak van een stuk van succulent, pelt van de doornen, en begint enkel op het te kauwen. U zelfs te hoeven niet om het te slikken. De smaak is eerder bitter door palettes van de meeste Amerikanen, maar na verscheidene notulen van het kauwen, bent u reeds begonnen het chemische product te absorberen. Gissing wat? Uw honger verdwijnt met elk voorbijgaand ogenblik.

In de wildernis vergt Hoodia commercieel nu 5-6 jaar om te rijpen maar is gecultiveerde binnen zo klein zoals 2 jaar in duurzame hoeveelheden en wijd gekend voor zijn gevolgen als repressieve eetlust geworden.

Om voor de uitvoer naar de V.S. en alle andere naties verkiesbaar te zijn, moeten de landbouwers Hoodia a. c. verkrijgen.I.T.E.S. certificaat dat op a per uitvoer-verzending basis wordt verstrekt.

Hoodia is een alle-natuurlijk, kruiden dieetsupplement en er zijn geen kent ongunstige bijwerkingen met betrekking tot zijn gebruik. Geen Cafeïne. Geen Ephedra. Zo is Hoodia veilig voor ons.

Voor zover de wetenschappers het weten, zijn er geen negatieve bijwerkingen. Lokaal San, de waarvan voorvaderen de installatie voor duizenden jaren hebben gebruikt, beweert dat er geen negatieve bijwerkingen zijn. Zo kan Hoodia samen met voorschriftmedicijnen worden gebruikt.

Er zijn geen bekende ongunstige bijwerkingen als resultaat van het nemen van Hoodia samen met voorschriftmedicijnen en andere kruidensupplementen. Nochtans, als u weldra om het even welk voorschriftmedicijn gebruikt en onder de zorg van een arts bent, zou u uw arts altijd moeten raadplegen alvorens om het even welk supplementmedicijn te nemen.

Quickness en de graad van resultaten zullen afhankelijk van de frequentie van gebruik en andere factoren variëren. Nochtans, zou u moeten beginnen om het begin van het proces van het gewichtsverlies binnen twee weken te zien. Gelieve te merken op dat het zelfde als met om het even welk supplement van het gewichtsverlies, betere resultaten zal worden gerealiseerd wanneer genomen samen met een gezond dieet en een redelijke oefening.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

Men heeft vastgesteld dat de P57 molecule die in wilde geoogste Hoodia Gordonii wordt gevonden door het effect werkt na te bootsen dat de glucose op zenuwcellen in de hersenen heeft die in feite het lichaam fooling in het denken het volledig is, zelfs wanneer het niet is, waarbij de eetlust in bedwang wordt gehouden.

De massa de globale rente voor Hoodia sinds Pfizer, de internationale farmaceutische reus is getoond, begon aan het potentieel van onderzoekHoodia om mensen met zwaarlijvigheid te helpen. Pfizer ontdekte onlangs Hoodia en besliste miljoenen in het onderzoeken van de installatiesvoordelen als een nieuwe drug te investeren die met zwaarlijvigheid zou helpen. Het onderzoek dat door dit bedrijf wordt gepubliceerd heeft catapulted Hoodia in de internationale schijnwerper.

Dank u, kwam de tweede verzending van Hoodia Gordonii gisteren aan 4 April, 2005. Door de manier Hoodia zeer ik werkt verloor goed 12 pond of (5.5 kg) in 2 maanden. Niet dramatisch maar dan is het opnieuw verliezende gewicht langzaam de beste manier te gaan. In dit stadium besteed ik geen aandacht aan koolhydraten, vetten, suikers en andere dieetfads. Achting - G D B (de V.S.)

Zuivere 100% Hoodia die direct van Zuid-Afrika wordt ingevoerd is zeer duur en moeilijk om … te verwerven om het even welke producten Hoodia die aan goedkope prijzen worden verkocht niet het echte ding zijn en niet zal werken. Ook, maken de producten Hoodia die grote hoeveelheden zuivere Hoodia in elke pil eisen te bevatten of valse eisen of het product met vullers dramatisch verdund. Het feit is een gemiddelde persoon waarschijnlijk zou worden ziek als zij meer dan 800mgs van echte Hoodia op een gegeven moment verbruikten.

Er zijn 13 soorten van Hoodia die aan Zuid-Afrika inheems zijn maar SLECHTS ÉÉN verscheidenheid - „Gordonii“ heeft de nodig natuurlijke ingrediënten voor gewichtsverlies. Als u de goedkope imitatieproducten koopt die door mensen uit hun garage worden verkocht die u op EBAY, en in de advertenties ziet Google en Yahoo zult u niet de resultaten hebben die op de Persoonlijke pagina's van de Resultaten van het Dieet worden getoond. Mensen ben ik door dit steeds weer - gelezen over de negentien bedrijven geweest die me de producten van de Cactus van Hoodia Gordonii naar test hebben verzonden en hoe slechts een paar hen werkelijk werken.

Hoodia wordt ook gekend door tuinbouwdeskundigen zoals zijnd uiterst moeilijk om in gevangenschap te cultiveren. De installaties rotten gemakkelijk, en zij zullen niet in regelmatige grond groeien -- zij hebben zandige grond met uitstekende drainage nodig. Ook, om geen dingen moeilijker te maken, worden deze installaties bestoven door bijen, worden zij bestoven door vliegen. Om de vliegen aan te trekken, zendt hun bloei een sterke, repulsive geur uit die een partij zoals rottend vlees ruikt.

Al dit middelen dat als hoodia werkelijk met het publiek aanslaat -- de levering zal vele jaren nog strakker zijn. De prijzen gaan uitgaan, en uiteindelijk, slechts rijk kan zich de pillen kunnen veroorloven noodzakelijk om gewicht te verliezen.

Weight loss. Het vet van het verlies met hoodia.
Plastic surgery may help your body feel good


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Het vet van het verlies met hoodia en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Weight loss area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page