by Czech around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Czech

by German around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by German

by English around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by English

by Spanish around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Spanish

by French around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by French

by Greek around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Greek

by Italian around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Italian

by Dutch around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Dutch

by Portuguese around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Portuguese

by Swedish around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by SwedishΧρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών home page

«Το άτομο με έναν πονόδοντο σκέφτεται του καθενός ευτυχούς τα ο οποίος δόντια είναι υγιή."

George Bernard Shaw

 

 
Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών

 

 

 Dental care. Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών.

Το ορατό μέρος ενός δοντιού, διαφορετικά γνωστό ως κορώνα, είναι μόνο μια μικρή μερίδα του συστήματος διαβίωσης. Η κορώνα αποτελείται από το σμάλτο, η σκληρότερη ουσία που βρίσκεται μέσα στο σώμα. Είναι κόκκαλο που έχει εμπλουτιστεί με τα μεγάλα ποσοστά του ασβεστίου. Εκείνο το � s γιατί οι άνθρωποι που πίνουν τα μέρη του γάλακτος ή παίρνουν τα συμπληρώματα ασβεστίου έχουν τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια. Το σμάλτο είναι το παχύτερο στην κορώνα, και λεπτύτερο κοντινό οι ρίζες των δοντιών.

Οι άριστες κορώνες και οι γέφυρες έγιναν από το Etruscans στο 7ο σεντ. Β.Γ. Σε περίπου εκείνος ο χρόνος, δόντια εξαγόταν στη Μικρά Ασία ως θεραπεία για τα σωματικές δεινά και τις ασθένειες. Οι δεξιότητες που επιτεύχθηκαν από το Etruscans, το Phoenicians, τους Αιγυπτίους, τους Έλληνες, και τους Ρωμαίους χάθηκαν κατά ένα μεγάλο μέρος κατά τη διάρκεια των μέσων ηλικιών, όταν άσκησαν οι κουρείς και οι ζώνες περιπλάνησης των τσαρλατάνων την ανειδίκευτη οδοντιατρική στις αγορές και τις εκθέσεις. Το Abulcasis, ένας Ισπανός δένει, ήταν ένα από λίγα στο χρόνο του που μελέτησε την οδοντική χειρουργική επέμβαση.

Οι νέες εξελίξεις περιλαμβάνουν την εμφύτευση των τεχνητών δοντιών ή των δεσμευτικών θέσεων στις γόμμες ή τη γνάθο αντιβιοτική ίνα για την περιοδοντική ασθένεια χειρουργική επέμβαση καναλιών ρίζας, μια διαδικασία που βελτιώνει τον πόνο επιτρέποντας στα δόντια για να παραμείνει σε ισχύ και σχεδόν ανώδυνα λέιζερ στις οδοντικές κοιλότητες επισκευής, συνήθως που καθιστούν την τοπική αναισθησία περιττή.

Για τα άτομα που έχουν πελεκήσει, που ραγίζονται ή που διαμορφώνονται τα ακανόνιστα δόντια, οδοντική χάραξη περιγράμματος και αναδιαμόρφωση μπορούν να είναι ακριβώς το εισιτήριο για ένα ομορφότερο χαμόγελο.

Η οδοντική διαδικασία χάραξης περιγράμματος μπορεί ακόμη και να είναι υποκατάστατο των στηριγμάτων υπό ορισμένες συνθήκες. Είναι επίσης μια διαδικασία των λεπτών αλλαγών. Μερικά χιλιοστόμετρα της μείωσης και μερικά χιλιοστόμετρα του δόντι-χρωματισμένου φύλλου πλαστικού μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο χαμόγελο όταν εκτελείται από έναν καλλυντικό οδοντίατρο, χωρίς την ταλαιπωρία σε σας. Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή η οδοντική χάραξη περιγράμματος, χρησιμοποιείται συνήθως για να αλλάξει το μήκος, τη μορφή ή τη θέση των δοντιών σας.

Η οδοντική αναδιαμόρφωση και η χάραξη περιγράμματος είναι μια διαδικασία για να διορθώσουν τα στριμμένα δόντια, τα πελεκημένα δόντια, τα ραγισμένα δόντια ή ακόμα και τα επικαλύπτοντας δόντια σε μόνο μια σύνοδο. Αυτή η διαδικασία είναι ακόμη και υποκατάστατο των στηριγμάτων υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό είναι επίσης μια διαδικασία των λεπτών αλλαγών. Μερικά χιλιοστόμετρα της μείωσης και μερικά χιλιοστόμετρα δόντι-χρωματισμένος μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο χαμόγελο όταν εκτελείται από έναν καλλυντικό οδοντίατρο, χωρίς την ταλαιπωρία σε σας. Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή η οδοντική χάραξη περιγράμματος, χρησιμοποιείται συνήθως για να αλλάξει το μήκος, τη μορφή ή τη θέση των δοντιών σας.

Αυτό το τμήμα της καλλυντικής περιοχής πληροφοριών οδοντιατρικής μας παρέχει σε σας κάποιο υπόβαθρο στους οδοντικούς καπλαμάδες, και σύνθετοι καπλαμάδες και καπλαμάδες πορσελάνης. Οι οδοντικοί καπλαμάδες, αποκαλούμενοι μερικές φορές καπλαμάδες δοντιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσουν και τα προβλήματα χρώματος και μορφής.

Υπάρχουν διάφορες διορθώσεις που μπορείτε να κάνετε στο χρώμα των δοντιών σας καθώς επίσης και τη μορφή των δοντιών σας! Μερικές από τις αιτίες του αποχρωματισμού δοντιών λεκιάζουν, γηράσκων, χημική ζημία, ασθένεια, φάρμακο, και γενετική. Οι οδοντικοί καπλαμάδες (καπλαμάδες δοντιών) χρησιμοποιούνται για να διορθώσουν και το χρώμα και τη μορφή των δοντιών.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες μπορούν να γίνουν από την πορσελάνη ή από τα σύνθετα υλικά ρητίνης. Οι καπλαμάδες πορσελάνης αντιστέκονται στους λεκέδες καλύτερα από τους καπλαμάδες ρητίνης και τον καλύτερο μίμο το φως που απεικονίζει τις ιδιότητες των φυσικών δοντιών. Οι καπλαμάδες ρητίνης είναι λεπτύτεροι και απαιτούν την αφαίρεση λιγότεροι της επιφάνειας δοντιών πριν από την τοποθέτηση. Θα πρέπει να συζητήσετε την καλύτερη επιλογή του υλικού καπλαμάδων για σας με τον οδοντίατρό σας.

Ενώ καμία εναλλακτική λύση των καπλαμάδων δεν θα δημιουργήσει την ακριβή ίδια επίδραση, υπάρχουν μερικές δημοφιλείς διαδικασίες που μπορούν να φανούν σημαντικές. Οι κορώνες, ενώ ακριβότερος, ενεργούν επίσης για να καλύψουν το δόντι με ένα προστατευτικό επίστρωμα. Για τα άτομα που θέλουν απλά να λαμπρύνουν τα δόντια τους, πολλές κλινικές προσφέρουν τώρα τη λεύκανση δοντιών, αν και αυτό είναι μια πολύ λιγότερο μόνιμη διαδικασία.

Τα κλασικά orthodontic στηρίγματα μετάλλων είναι η πιό γνωστή μέθοδος αποκατάστασης δοντιών. Αποτελούμενα από ένα υποστήριγμα που κολλιέται στο μέτωπο κάθε δοντιού και ενός καλωδίου μετάλλων που συνδέει τους, τα orthodontic στηρίγματα απαιτούν συνήθως αρκετά έτη ένδυσης για την αποτελεσματική αποκατάσταση δοντιών. Μπορούν να είναι ανήσυχοι, ακριβοί, και ενοχλητικοί για τους παλαιότερους ασθενείς. Εντούτοις, είναι ακόμα η αποτελεσματικότερη μέθοδος αποκατάστασης δοντιών και μπορούν να διορθώσουν τα overbites και underbites καθώς επίσης και τη μεμονωμένη ευθυγράμμιση δοντιών.

Η πιό κοινή μέθοδος αποκατάστασης δοντιών παραμένει τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα. Το Archwires, ελατήρια, και rubberbands εφαρμόζει την πίεση στα μεμονωμένα δόντια με τη βοήθεια των υποστηριγμάτων που είναι κολλημένα επάνω στην επιφάνειά τους. Οι κανονικές επισκέψεις απαιτούνται στο orthodontist προκειμένου να σφιγχτούν τα καλώδια όπως απαιτούνται και να διενεργηθούν άλλες προσαρμογές. Σε κάθε επίσκεψη, τα καλώδια θα σφιγχτούν ελαφρώς για να ανανεώσουν την πίεση και να τους ωθήσουν προς την προοριζόμενη θέση τους. Τα πρόσθετα καλώδια, rubberbands, και το κάλυμμα μπορούν να οριστούν για να βοηθήσουν να κινήσουν τα δόντια στην ιδανική θέση τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν τα δόντια όλα επανατοποθετηθούν, τα υποστηρίγματα θα αφαιρεθούν και ένας υπηρέτης πρέπει να φορεθεί για να αποτρέψει την υποτροπή για κάποια χρονική περίοδο.

Η απώλεια δοντιών είναι κάτι κανένας αναμένει με ενδιαφέρον. Εάν χάνετε ένα ή περισσότερα δόντια, έχετε διάφορες επιλογές, μια από τις οποίες είναι οδοντικά μοσχεύματα. Το σας οφείλετε σε που ενημερώνεστε όπως πιθανών για αυτές τις επιλογές. Έχοντας αυτό υπόψη, έχουμε δημιουργήσει αυτό το τμήμα οδοντικών μοσχευμάτων. Αρχίστε περισσότεροι για τα οδοντικά μοσχεύματα για την αντικατάσταση δοντιών exacltly τώρα!

Τα οδοντικά μοσχεύματα είναι κοu'φώματα του τιτανίου που βιδώνονται χειρουργικά στο κόκκαλο σαγονιών σας. Το μόσχευμα είναι μια άγκυρα για ένα φυσικά-εμφανιμένος ψεύτικο δόντι ή ένα σύνολο ψεύτικων δοντιών. Το ποσοστό επιτυχίας οδοντικών μοσχευμάτων εξαρτάται από όπου τα μοσχεύματα τοποθετούνται και ο σκοπός τους. Χαρακτηριστικά καλύτερα τοποθετούνται στην μπροστινή μερίδα του χαμηλότερου σαγονιού σας.

Τα μοσχεύματα είναι μεγάλα για την αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Είναι σημαντικό ότι έχετε αρκετό κόκκαλο στον τομέα των ελλειπόντων δοντιών για τα μοσχεύματα που συνδέονται με. Τα μοσχεύματα όχι μόνο χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν ένα δόντι, αλλά μάλλον τους ανθρώπους που χάνουν των περισσότερων, εάν όχι όλα, των δοντιών τους ωφελούνται πολύ επίσης. Τα μοσχεύματα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για να αντικαταστήσουν ορισμένους τύπους γεφυρών και μετακινούμενων μερικών οδοντοστοιχιών.

Εάν χάνετε ένα δόντι ή τα όλα δόντια σας, τα μοσχεύματα μπορούν καλά να είναι για σας. Εφ' όσον έχετε αρκετό κόκκαλο στον τομέα του ελλείποντος δοντιού για να διευκολύνετε το αγκυροβόλιο των μοσχευμάτων, αυτή η διαδικασία μπορεί να παραγάγει τα τεράστια αποτελέσματα. Εάν δεν έχετε αρκετό κόκκαλο για αυτόν το λόγο, ένα εμβόλιο κόκκαλων μπορεί να είναι απαραίτητο.

Η λεύκανση δοντιών μπορεί να ολοκληρωθεί πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εξέτασε μια καλλυντική διαδικασία, η λεύκανση δοντιών έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη των διάφορων μεθόδων που κυμαίνονται από τα προϊόντα φαρμακείων ως τις οδοντικές επισκέψεις.

Ο απλούστερος τύπος λεύκανσης δοντιών είναι η χρήση των προϊόντων που μπορεί να παρθεί από το φαρμακείο. Αυτά τα προϊόντα, που χρησιμοποιούν μια πολύ ήπια λύση λεύκανσης, απαιτούν συνήθως την εκτεταμένη χρήση για μία περίοδο αρκετών εβδομάδων. Μπορούν να βουρτσιστούν επάνω, να συμπιεστούν στους έναν δίσκους, να εφαρμοστούν ως λουρίδες, ή να χρησιμοποιηθούν από κοινού με την κανονικά οδοντόπαστα και mouthwash. Ενώ αυτά τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή, η γλυκύτητά τους τους καθιστά λιγότερο αποτελεσματικούς.

Οι οδοντίατροι είναι σε θέση να παρέχουν την πιό δραματική λεύκανση δοντιών. Μερικοί ασθενείς επιλέγουν μια καθαρή εξάρτηση που παρέχει τα αποτελέσματα σε μερικές ημέρες, ενώ επιλέγουν άλλοι μια μονόωρη διαδικασία ότι προηγμένες τεχνολογίες χρήσεων για να λευκάνουν αμέσως τα δόντια αναπτήρας διάφορων σκιών. Οι καθαρές εξαρτήσεις περιλαμβάνουν συνήθως τους συνήθεια-κατάλληλους δίσκους με ένα λευκαίνοντας πήκτωμα carbamide του υπεροξειδίου, που φοριέται για αρκετές ώρες τη φορά κατά τη διάρκεια κάποιου αριθμού εβδομάδων όπως καθορίζεται από τον οδοντίατρο. Αυτές οι εξαρτήσεις είναι συνήθως λιγότερο ακριβές από την ένας-επίσκεψη λευκαίνοντας τις διαδικασίες.

Οι ήπιες παρενέργειες πρέπει να αναμένονται με οποιαδήποτε δόντια που λευκαίνουν τη διαδικασία, και μπορούν να κυμανθούν από την ταλαιπωρία προσβολών ως την ευαισθησία ως καυτός και κρύος. Ενώ οι σοβαρές παρενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες, οποιεσδήποτε εκτεταμένες αισθήσεις του πόνου πρέπει αμέσως να αναφερθούν σε έναν οδοντίατρο. Την ενόχληση στις γόμμες και τους στοματικούς ιστούς πρέπει επίσης να προσέξουν για και να αναφερθεί εάν επίμονη.

Μια οδοντική γέφυρα είναι ένα ψεύτικο δόντι, γνωστό ως του Πόντου, το οποίο λιώνεται μεταξύ δύο κορωνών πορσελάνης για να συμπληρώσει την περιοχή που αφήνεται από ένα ελλείπον δόντι. Οι δύο κορώνες που κρατούν το σε ισχύ που είναι συνημμένες επάνω στα δόντια σας σε κάθε πλευρά του ψεύτικου δοντιού. Αυτό είναι γνωστό ως σταθερή γέφυρα. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει ένα ή περισσότερα ελλείποντα δόντια. Οι σταθερές γέφυρες δεν μπορούν να ληφθούν από το στόμα σας όπως δύναμη κάνετε με τις μετακινούμενες μερικές οδοντοστοιχίες.

Εάν εσείς ένα διάστημα από ένα ελλείπον δόντι, μια γέφυρα θα είναι επί παραγγελία για να συμπληρώσει το διάστημα με ένα ψεύτικο δόντι. Το ψεύτικο δόντι συνδέεται από τη γέφυρα με τα δύο άλλα δόντια γύρω από το διάστημα - γεφυρώνοντας τους από κοινού.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να σας έχει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή βατραχοπέδιλων. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη γέφυρα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη γέφυρα.

Οι οδοντοστοιχίες, επίσης γνωστές ως ψεύτικα δόντια, είναι το αρχικό θέμα σε αυτό το τμήμα της περιοχής μας. Εδώ, μπορείτε να μάθετε πώς η διαδικασία εκτελείται, ποιες οδοντοστοιχίες κοστίζουν και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατοχής τους.

Οι οδοντοστοιχίες είναι μετακινούμενες αντικαταστάσεις για τα ελλείποντα δόντια που γίνονται χαρακτηριστικά από μια ακρυλική ρητίνη που ενσωματώνουν κατά περιόδους την πορσελάνη ή το μέταλλο για την πρόσθετη δομική υποστήριξη.

Το κύριο συστατικό των οδοντοστοιχιών είναι ακρυλική ρητίνη που φορμάρεται πέρα από την κορυφή των διάφορων συνδυασμών και paterns του μετάλλου. Στο oreder για να χρησιμοποιήσουν τις οδοντοστοιχίες όλα τα δόντια στην κορυφή ή το κατώτατο σημείο ή και κορυφή και κατώτατο σημείο του στόματος αφαιρούνται. Συστήνεται ότι μετά από την αφαίρεση των απαραίτητων δοντιών ότι ο ασθενής περιμένει τουλάχιστον έναν μήνα για να έχει τις οδοντοστοιχίες κατάλληλες στο στόμα. Η περιμένοντας περίοδος επιτρέπει την κατάλληλη θεραπεία στο στόμα να πραγματοποιηθεί.

Οι σύνθετες ρητίνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν την εμφάνιση οποιουδήποτε δοντιού, το οποίο είναι μια συνδέοντας διαδικασία δοντιών. Η σύνθετη ρητίνη θα ενισχύσει και θα ενισχύσει τη φυσική δομή δοντιών όπως κάνει με τη χρήση ως οδοντική πλήρωση.

Ένα πρόσθετο οδοντικό υλικό χρησιμοποιείται έπειτα για να ανοίξει τους πόρους της οδοντίνης του δοντιού σας και τραχύνει επάνω την επιφάνεια του εκτεθειμένου σμάλτου. Αυτό επιτυγχάνει τον καλύτερο και ισχυρότερο δεσμό. Η ρητίνη δεσμών εφαρμόζεται για να κολλήσει το σύνθετο στο δόντι σας. Αυτό το υλικό αποτελείται από την ίδια οδοντική ρητίνη όπως το σύνθετο εντούτοις αυτό είναι πολύ περισσότερο ρευστό. Αυτό το στρώμα έπειτα και θεραπεύεται με ένα πολύ φωτεινό φως.

Οι σύνθετες γαρνιτούρες ρητίνης εφαρμόζονται στα λεπτά στρώματα, και ενισχύονται αργά για να διαμορφώσουν την πλήρη πλήρωση. Ένα φωτεινό οδοντικό φως θα σκληρύνει κάθε στρώμα προτού να εφαρμοστεί ο επόμενος. Μόλις ολοκληρωθεί η πλήρωσή σας, ο οδοντίατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο έγγραφο, αρθρώνοντας έγγραφο, για να ρυθμίσει το ύψος της οδοντικής πλήρωσής σας και ότι το δάγκωμά σας παραμένει σωστό. Το δόντι σας είναι έπειτα γυαλισμένο.

Μια πολύ ήπια λύση χαρακτικής εφαρμόζεται στα δόντια σας για να δημιουργήσει τις πολύ μικρές ρωγμές στη δομή σμάλτων του δοντιού. Αυτές οι μικρές ρωγμές παρέχουν μια ελαφρώς τραχιά επιφάνεια που επιτρέπει σε μια ανθεκτική ρητίνη για να συνδέσουν τα υλικά με τα δόντια σας. Η ρητίνη τοποθετείται έπειτα στο δόντι σας και το μεγάλης έντασης φως θεραπεύει τις ρητίνες επάνω στην επιφάνεια του δοντιού σας - με κάθε μεμονωμένο στρώμα της ρητίνης που σκληραίνει ακριβώς στα πρακτικά. Όταν το τελευταίο παλτό εφαρμοστεί στο δόντι σας, το συνδεμένο υλικό είναι έπειτα γλυπτό για να εγκαταστήσει το δόντι σας και λεπτά γυαλισμένος.

Η ρητίνη έρχεται σε πολλές σκιές έτσι ώστε μπορούμε να την ταιριάξουμε με τα φυσικά δόντια σας. Λόγω των στρωμάτων σχετικών, αυτή η διαδικασία θα πάρει ελαφρώς περισσότερο από τις παραδοσιακές ασημένιες γαρνιτούρες επειδή τα πολλαπλάσια στρώματα του συνδέοντας υλικού εφαρμόζονται. Χαρακτηριστικά να συνδέσει διαρκεί μια ώρα σε δύο ώρες ανάλογα με την ιδιαίτερη περίπτωσή σας.

Είστε καλός υποψήφιος για τη σύνδεση δοντιών, εάν έχετε κοντά, μικρά χάσματα μεταξύ των μπροστινών δοντιών σας, ή εάν έχετε πελεκήσει ή έχετε ραγίσει τα δόντια, μπορείτε να είστε υποψήφιος για τη σύνδεση. Η σύνδεση χρησιμοποιείται επίσης για τους ασθενείς που έχουν αποχρωματίσει τα δόντια, τα ανώμαλα δόντια, την υποχώρηση γόμμας ή την αποσύνθεση δοντιών. Το συνδέοντας υλικό είναι πορώδες, έτσι οι καπνιστές θα διαπιστώσουν ότι η σύνδεσή τους θα κιτρινίσει. Εάν σκέφτεστε είστε υποψήφιος για τη σύνδεση, το συζητάτε με τον οδοντίατρό σας.

Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών. Dental care.


Ορισμοί και όροι σε αυτήν την σελίδα

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


Plastic surgery may help your body feel good


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Society of America, Dental care area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page