Skin care. Het verouderen van de huid oplossingen. Czech plastic surgery site


on Czech about Het verouderen van de huid oplossingen

on German about Het verouderen van de huid oplossingen

on English about Het verouderen van de huid oplossingen

on Spanish about Het verouderen van de huid oplossingen

on French about Het verouderen van de huid oplossingen

on Greek about Het verouderen van de huid oplossingen

on Italian about Het verouderen van de huid oplossingen

on Dutch about Het verouderen van de huid oplossingen

on Portuguese about Het verouderen van de huid oplossingen

on Swedish about Het verouderen van de huid oplossingenHet verouderen van de huid oplossingen home page

 Het verouderen van de huid oplossingen

 

 

Skin care. Het verouderen van de huid oplossingen.

 

 

 

 

De structuur van huid

De huid heeft pigmentatie, die door melanocytes wordt verstrekt, die enkele potentieel gevaarlijke straling in zonlicht absorbeert. Het bevat ook de reparatieenzymen van DNA die UVschade omkeren, en de mensen die de genen voor deze enzymen niet hebben lijden aan hoge tarieven van huidkanker. Één vorm hoofdzakelijk die door UVlicht, kwaadaardige melanoma wordt veroorzaakt, is bijzonder invasief, veroorzakend het om snel uit te spreiden, en kan vaak dodelijk zijn. De menselijke huidpigmentatie vari�ërt onder bevolking op een opvallende manier. Dit heeft soms geleid tot de classificatie van mensen op basis van huidkleur. Zie het artikel op menselijke huidkleur.

De zoogdier huid bevat vaak haren, wat in voldoende dichtheid bont wordt genoemd. Het haar dient hoofdzakelijk om de isolatie te vergroten de huid verstrekt, maar ook als secundair seksueel kenmerk of als camouflage kan dienen. Op sommige dieren is de huid zeer hard en dik, en kan worden verwerkt om leer te creëren. De reptielen en de vissen hebben harde beschermende schalen op hun huid voor bescherming, en de vogels hebben harde veren, allen gemaakt van taaie ß-keratine. De amfibie huid is geen sterke barrière aan passage van chemische producten. Een kikkerzitting in een verdovingsmiddelenoplossing zal snel naar slaap gaan.

De huid op het gezicht van een persoon wordt gezien door mensen dat de persoon met interactie aangaat. Voor sommige mensen, daarom, is de gezichtshuidzorg van bijzonder belang, en zij gebruiken vaak schoonheidsmiddelen om de verschijning van het gezicht en voorwaarde van de huid, zoals die te behandelen voor poriecontrole en het zwarte hoofd reinigen.

De huid is samengesteld uit de epidermis en dermis. Onder deze lagen ligt hypodermis (onderhuidse vetlaag), wat niet gewoonlijk geclassificeerd als laag van huid is.

De buitenste epidermis is bestaat uit gelaagd squamous epithelium met een onderliggend kelderverdiepingsmembraan. Het bevat geen bloedvat, en door verspreiding van dermis gevoed. Het belangrijkste type van cellen die omhoog de epidermis maken is keratinocytes, met ook aanwezige melanocytes en cellen Langerhans. De epidermis kan verder in de volgende lagen (begin met de buitenste laag) worden onderverdeeld: corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. De cellen worden gevormd door mitose bij de diepste lagen. Zij bewegen zich op lagen het van vorm veranderen en samenstelling aangezien zij onderscheiden, veroorzakend uitdrukking van nieuwe types van keratinegenen. Zij bereiken uiteindelijk corneum en worden weg afgeworpen (afschilfering). Dit proces wordt genoemd keratinization en plaatsvindt binnen ongeveer 30 dagen. Deze laag van huid is de oorzaak van het houden van water in het lichaam en het weg houden van andere schadelijke chemische producten en ziekteverwekkers.

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.

De huid steunt zijn eigen ecosystemen van micro-organismen, met inbegrip van gist en bacteriën, die door om het even welke hoeveelheid niet kunnen worden verwijderd het schoonmaken. In het algemeen houden deze organismen elkaar in controle en maken deel uit van een gezonde huid. Wanneer het saldo wordt gestoord, e.g., door antibiotica die bacteriën doden, kunnen er een te sterke groei en een besmetting zijn door gist. De huid is ononderbroken met de binnen epitheliaale voering van het lichaam bij de openingen, elk waarvan zijn eigen aanvulling van flora steunt.
Stappen om van gezondere huid te genieten

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Maar met alle lotions, room, en potions op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welk product voor u zal werken. Vele producten eisen om rimpels te verwijderen of droge huid te helen. Anderen eisen om dure ingrediënten te bevatten die zij zeggen de gevolgen van het product zullen verbeteren.

De oefening, de rust, en de goede voeding leggen de fundamenten voor mooie, gezonde huid, binnen en uit. Een juist dieet is niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, helpt het ook om ervoor te zorgen dat uw huid alle vitaminen, mineralen, en voedingsmiddelen zal ontvangen die het cellen handhaven en moet herstellen. Het drinken van gezuiverd water is een andere goede manier om uw huid gezond te houden. Het water helpt om de huid te hydrateren en afval en voedingsmiddelen te bewegen door het systeem. Het is efficiënt of zeer capful het mengen van een theelepeltje van de Organische Azijn van de Cider van Apple binnen met uw water. Drink geen Leidingwater.

Een routine van de huidzorg moet niet gedetailleerd zijn efficiënt te zijn. Maar u zou één of ander soort de routine moeten ontwikkelen van de huidzorg die op uw huidtype wordt gebaseerd, dagelijkse activiteiten, en de voedingsbehoeften zodat u zeker kunt zijn u nemen de zeer beste zorg van uw huid. Na een dagelijkse huidzorg zal het regime u ook toestaan om uw huid voor abnormaliteiten dichter te evalueren.

Was grondig uw huid op een dagelijkse basis om het vuil, het puin, de verontreinigende stoffen, en het zweet te verwijderen dat op een dagelijkse basis accumuleert. Als u droge of gevoelige huid, gebruiks slechts warm water hebt om uw huid te wassen en een mild natuurlijk elk reinigingsmiddel te gebruiken weinig dagen. Als u normale of olieachtige huid hebt, ben zeker om met een zacht reinigingsmiddel op een dagelijkse basis te wassen. Ben zeker om uw tanden vóór het wassen van uw gezicht te borstelen, aangezien het tandpastaresidu gevoelige gezichtshuid kan irriteren.

Gebruik een natuurlijk zonnescherm wanneer mogelijk, ongeacht al dan niet u bij het doorbrengen van veel tijd in de zon plant. De stralen van de zon zijn zeer beschadigend en als u in de gewoonte van het toepassen van zonnescherm elke dag krijgt, zult u nooit verlaten worden zonder bescherming. De zonnen de meeste voordelige stralen komen bij zonsopgang en zonsondergang voor.

Behalve de diensten die bij huidklinieken worden aangeboden, zijn vele room, gelen en zalven die eisen om acne te behandelen, zon of leeftijdsvlekken verminderen en huidelasticiteit verbeteren wijd beschikbaar in de markt. Er zijn schrobt, reinigingsmiddelen, maskers, huidgeneeskunde over de toonbank en de formuleringen van de huidschil, allen aangeboden bij diverse prijswaaiers. De meesten kunnen bij warenhuizen of drogisterijen worden gekocht, maar het feit is dat zeer weinigen van deze zogenaamde mirakelproducten eigenlijk werken.

Aangezien wij verouderen, ondergaat ons lichaam diverse veranderingen, en doet dat onze huid. In onze huid, hebben wij weefsels die als collageen en elastine worden bekend. Deze weefsels zijn hoofdzakelijk de oorzaak van het maken van onze huid vast en stretchable. Aangezien wij ouder groeien, natuurlijk vermindert de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid. Dientengevolge, wordt onze huid minder elastisch en zwakker, waarbij „rimpels“ worden gecre�ërd.

In de loop van de jaren, zijn de schoonheidsdeskundigen en huid de artsen met een enorme serieproducten op de proppen gekomen om rimpels te behandelen en te minimaliseren. De room en de zalven de hulp van de anti-rimpel vermindert de verschijning van rimpels en verhindert nieuwe degenen zich te vormen. Deze rimpelzalven en anti-veroudert room helpen een partij in het herstellen van de de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bovendien bevatten deze producten anti-oxyderend en retinol dat niet alleen hulp in het verminderen van rimpels en fijne lijnen op de huid, maar ook bevordert collageenproductie.

Voor mensen die naar oplossingen streven aan strenge schade die reeds aan de huid is geberokkend, zijn er een aantal behandelingen het beschikbare uitstrekken zich van chemische schillen en dermabrasion aan het recentst en technologisch geavanceerd, het geautomatiseerde laser weer opduiken. Nochtans, zijn vele mensen die huidreparatie zoeken aarzelend om chemisch product of laserschillen te proberen toe te schrijven aan de pijnlijke procedure en de lange herstelperiode zij moeten ondergaan. De resultaten van deze procedures nochtans, zijn fantastisch.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

Er zijn heel wat producten van de huidzorg vandaag in de markt. In tegenstelling tot voordien toen een normale staaf van zeep voor huid het reinigen werd gebruikt, veroorzaken de kosmetische bedrijven nu een grote verscheidenheid van de behandelingen van de huidzorg die diverse huidzorgen kan richten. Nochtans, zijn er gevallen wanneer de behandelingen agressiever moeten zijn, vooral voor zij die het verouderen of bezoedelde huid hebben. De meesten, als niet allen, van de producten over de toonbank zijn actueel van aard, betekenend beïnvloedt het slechts de epidermis of de buitenlaag van de huid. Het verouderen of de bezoedelde huid moet neer aan de wortel van het probleem worden behandeld om welomlijnde veranderingen te zien.
Het verouderen van de huid oplossingen. Skin care.


Definities

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Czech plastic surgery site


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Het verouderen van de huid oplossingen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 United Kingdom Education Ring, Skin care area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)