--> Κατανόηση μετοπρολόλη. Ναυτιλία επιλογές για μετοπρολόλη Συγκρίνετε τιμές για τα ναρκωτικά σας, δείτε τις πιο δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται εμπορικές ονομασίες και ονομασίας..Κατανόηση μετοπρολόλη. Ναυτιλία επιλογές για μετοπρολόλη Συγκρίνετε τιμές για τα ναρκωτικά σας, δείτε τις πιο δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται εμπορικές ονομασίες και ονομασίας.geocities mirror
Google

Κατανόηση μετοπρολόλη.

Κατανόηση μετοπρολόλη.

Κατανόηση μετοπρολόλη. Ναυτιλία επιλογές για μετοπρολόλη Συγκρίνετε τιμές για τα ναρκωτικά σας, δείτε τις πιο δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται εμπορικές ονομασίες και ονομασίας.geocities mirror

Μετοπρολόλη: χρήσεις

Μετοπρολόλη είναι μια βήτα-αναστολείς που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του πόνου στο στήθος (στηθάγχη), καρδιακή ανεπάρκεια, καθώς και υψηλή αρτηριακή πίεση. Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, και νεφρικά προβλήματα.

Μετοπρολόλη έργων από το κλείδωμα της δράσης ορισμένων φυσικών χημικών ουσιών στο σώμα σας (όπως η επινεφρίνη) που επηρεάζουν την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε μείωση του καρδιακού ρυθμού, της αρτηριακής πίεσης, και στέλεχος για την καρδιά.

Μετοπρολόλη: πώς να χρησιμοποιούν

Πάρτε μετοπρολόλη με το στόμα, συνήθως μία φορά την ημέρα το πρωί, συνοδεία ή μη τροφής, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να έχετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε στη ίδια ώρα κάθε μέρα.

Swallow μετοπρολόλη σύνολο. Μην σπάτε, μασάτε, ή να σπάσει το δισκίο, πριν την κατάποση.

Μετοπρολόλη δεν είναι αποτελεσματική, εάν τις χρησιμοποιούμε μόνο όταν ο πόνος στο στήθος ή μια ημικρανία πονοκέφαλος εκδηλώνεται. Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί αυτό το φάρμακο τακτικά, όπως προδιαγράφεται να βοηθήσουν στην πρόληψη αυτών των όρων.

Η δόση που βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία. Μπορεί να πάρει ένα ή δύο εβδομάδες πριν από την πλήρη οφέλη της μετοπρολόλη παράγει αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουν να λαμβάνουν μετοπρολόλη ακόμη κι αν νιώθουμε καλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι με υψηλή αρτηριακή πίεση δεν αισθάνονται άρρωστα.

Μην σταματήσετε τη λήψη μετοπρολόλη ξαφνικά χωρίς διαβούλευση με το γιατρό σας. Ο όρος μπορεί να γίνουν χειρότερα, όταν το φάρμακο είναι ξαφνικά σταμάτησε. Ανατρέξτε στην ενότητα Προειδοποίηση.

Μετοπρολόλη: άλλα χρησιμοποιούνται

Η ενότητα αυτή περιέχει τις χρήσεις των μετοπρολόλη που δεν αναφέρονται στην εγκεκριμένη επαγγελματική επιγραφής για τα ναρκωτικά, αλλά αυτό μπορεί να συνταγογραφείται από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Χρήση μετοπρολόλη για μια πάθηση που του αναφέρονται στο παρόν τμήμα μόνον εάν έχει λάβει το προβλεπόμενο από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης.

Μετοπρολόλη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παράτυπες heartbeats, ημικρανία πονοκέφαλο πρόληψης, και έπειτα από οξεία καρδιακή προσβολή στη βελτίωση της επιβίωσης.

Μετοπρολόλη: παρενέργειες

Μπορεί να προκληθεί ζάλη, lightheadedness, υπνηλία, κόπωση, διάρροια, ασυνήθιστα όνειρα, κόπο για ύπνο, ή προβλήματα όρασης όπως το σώμα να ρυθμίζει σε φαρμακευτική αγωγή. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις επιπτώσεις εμμένουν ή επιδεινώνονται, ειδοποιεί το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει μετοπρολόλη γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι θα είναι προς όφελος μεγαλύτερο από τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μετοπρολόλη δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Μετοπρολόλη μπορεί να μειώσει τη ροή του αίματος στα χέρια σας και τα πόδια, προκαλώντας τους να νιώθουν κρύο. Το κάπνισμα μπορεί να επιδεινώσει το φαινόμενο αυτό. Φόρεμα θερμά και να αποφευχθεί η χρήση καπνού.

Με ορισμένες μάρκες μετοπρολόλη, ένα άδειο κέλυφος δισκίο μπορεί να εμφανιστεί στο σκαμνί σας. Αυτό είναι αβλαβείς.

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα απίθανο αλλά σοβαρές παρενέργειες:

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα εξαιρετικά απίθανη, αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες:

Στην απίθανη περίπτωση που έχουμε μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο μετοπρολόλη, αναζητούν ιατρική βοήθεια αμέσως. Συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης περιλαμβάνει:

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα των πιθανών παρενεργειών. Αν προκήρυξη άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.

Μετοπρολόλη: προφυλάξεις

Πριν από τη λήψη μετοπρολόλη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είμαστε αλλεργικοί σε αυτό? Ή σε περίπτωση που έχουμε άλλες αλλεργίες.

Μετοπρολόλη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχουμε ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν έχετε:

Πριν από τη χρήση μετοπρολόλη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ιατρικού ιστορικού, κυρίως των:

Πριν από την εγχείρηση, ενημερώστε το γιατρό σας ή οδοντίατρο ότι παίρνετε μετοπρολόλη.

Αν έχετε διαβήτη, μετοπρολόλη μπορεί να καλύψει τον γρήγορο / pounding καρδιακή θα αισθάνονται συνήθως όταν το επίπεδο ζάχαρης στο αίμα πέφτει πολύ χαμηλά (υπογλυκαιμία). Άλλα συμπτώματα χαμηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα όπως ζάλη ή εφίδρωση είναι ανεπηρέαστη από μετοπρολόλη.

Μετοπρολόλη μπορούν να μας ζάλη ή υπνηλία? Χρήση προσοχή την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν εγρήγορση, όπως η οδήγηση ή τη χρήση μηχανημάτων. Περιορίστε τα οινοπνευματώδη ποτά.

Για να ελαχιστοποιηθεί η ζάλη και lightheadedness, σηκώνεστε αργά, όταν περνώντας από καθήμενο ή ξαπλωτή θέση.

Μετοπρολόλη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν σαφώς απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συζήτηση για τους κινδύνους (π.χ. χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση) και τα οφέλη με το γιατρό σας.

Μετοπρολόλη περνά στο μητρικό γάλα. Ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για βλάβες σε βρέφη που θηλάζουν, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν θηλάσετε.

Μετοπρολόλη: αλληλεπιδράσεις

Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός μπορεί ήδη να είναι ενήμεροι για όλες τις τυχόν δυνατότητες αλληλεπιδράσεις και μπορεί να μας για παρακολούθηση. Μην ξεκινήσετε, να σταματήσει ή να αλλάξετε τη δοσολογία του κάθε φαρμάκου, πριν από τον έλεγχο τους με πρώτο.

Μετοπρολόλη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα ακόλουθα φάρμακα, διότι πολύ σοβαρές αλληλεπιδράσεις μπορεί να προκύψει, ενώ η χρήση μετοπρολόλη:

Αν είμαστε σήμερα χρησιμοποιούν κάποιο από αυτά τα φάρμακα, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό πριν από την έναρξη μετοπρολόλη.

Πριν από τη χρήση μετοπρολόλη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των συνταγών και nonprescription προϊόντα θα μπορούν να χρησιμοποιούν, ιδίως:

Ελέγξτε την ετικέτα για όλα σας τα φάρμακα (π.χ., βήχας και κρύα προϊόντα, τη διατροφή βοηθήματα), διότι ενδέχεται να περιέχουν συστατικά που μπορούν να αυξήσουν τον καρδιακό ρυθμό ή την αρτηριακή πίεση. Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με την ασφαλή χρήση των προϊόντων αυτών.

Αυτό το έγγραφο δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση μετοπρολόλη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό του όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Τηρούν κατάλογο με όλα σας τα φάρμακα μαζί σας και συμμερίζομαι κατάλογο με γιατρό και τον φαρμακοποιό σας.

Ναυτιλία επιλογές για μετοπρολόλη


Συγκρίνετε τιμές για τα ναρκωτικά σας, δείτε τις πιο δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται εμπορικές ονομασίες και ονομασίας.AHN - η οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ προς την υγειονομική περίθαλψη των εργαζομένων δοκιμάσει. Χρηματοδοτικές λύσεις για την παροχή αρωγής για ιατρική εργαζομένων εξετάζονται σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ Δευ, 21 Ιουλ 2008 12:39:41 GMT.

AHN - FDA: Jalapeno Pepper Από το Μεξικό έχει Salmonella στελέχους. Food and Drug Administration των επιθεωρητών βρέθηκε το στέλεχος σαλμονέλας που συνδέεται με ένα πανεθνικό τροφική δηλητηρίαση εστία σε μεξικανική πιπεριών jalapeno σε Τέξας παράγουν κατανομή των φυτών, τη Δευτέρα. Δευ, 21 Ιουλ 2008 21:22:27 GMT.

AHN - Medicare να πληρώσει Μπόνους στους γιατρούς για τη χρήση «Ε-Επιβάλλοντας». Τα Κέντρα για Medicare και Medicaid Services ανακοίνωσε σχέδια που να δίνουν οι γιατροί μπόνους εάν στείλετε τις συνταγές για Medicare ασθενείς με ασφαλές e-mail μέσω της "e-συνταγές". Δευ, 21 Ιουλ 2008 21:51:33 GMT.

AHN - Richard Branson Μήπως Αναπτύξτε Virgin υπηρεσιών υγειονομικής Σε πολυϊατρεία του Λονδίνου. Παρά το γεγονός ότι έχει επιβεβαιώσει έχοντας μια "άτυπη συνάντηση" με την British δισεκατομμυριούχου Sir Richard Branson, Camden Primary Care Trust έχει αρνηθεί ότι ο Sir Richard της εταιρείας προβλέπεται να ξεκινήσει μια ιδιωτική προσφορά για εκτέλεση ενός νέου polyclinic στο δήμο του Λονδίνου. Δευ, 21 Ιουλ 2008 22:42:52 GMT.

AHN - Σιγκαπούρη Υπουργό Υγείας επιδιώκει την καταβολή των νεφρών να αυξήσουν τις δωρεές. Σιγκαπούρη το υπουργείο υγείας Δευτέρα, η προτεινόμενη αναθεώρηση της μεταμόσχευσης ανθρωπίνων οργάνων νόμο να επιτρέψουν την πληρωμή στους δωρητές νεφρών. Δευ, 21 Ιουλ 2008 23:24:55 GMT.

AHN - οι έγκυες γυναίκες για την επιληψία ναρκωτικών Topamax βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο από γενετικές ανωμαλίες. Οι έγκυες γυναίκες που χρησιμοποιούν την επιληψία ναρκωτικών topiramate, μόνη ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα επιληψία μπορεί να βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να γεννήσουν τα παιδιά με ορισμένες σωματικές ατέλειες, Βρετανοί ερευνητές έκθεση. Δευ, 21 Ιουλ 2008 23:38:34 GMT.

AHN - φυτά καπνού που χρησιμοποιήθηκαν για το εμβόλιο κατά του καρκίνου. Οι ερευνητές έχουν αναπτύξει ένα φυτό καπνού με βάση το εμβόλιο για ασθενείς με χρόνιες μορφή λέμφωμα, ένα συγκεκριμένο τύπο καρκίνου. Τρι, 22 Jul 2008 00:06:47 GMT.

AHN - Νέο ναρκωτικό εξαλείφει ανάγκης για χημειοθεραπεία για καρκίνο των ασθενών. Ένα νέο φάρμακο θα μπορούσε δυνητικά να σώσει τις ζωές χιλιάδων πάσχοντες από καρκίνο του προστάτη, νέες μελέτες έχουν δείξει ότι, ενώ η εξάλειψη της ανάγκης για χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία επιζήμια. Τρι, 22 Jul 2008 01:20:25 GMT.Sitemap

Κατανόηση μετοπρολόλη. Ναυτιλία επιλογές για μετοπρολόλη Συγκρίνετε τιμές για τα ναρκωτικά σας, δείτε τις πιο δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται εμπορικές ονομασίες και ονομασίας.

© Copyright 2006-2008[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page