by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishΈξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας home page

 

 

Το άτομο που δεν κάνει κανένα λάθος δεν κάνει συνήθως τίποτα.

Edward Phelps
Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας

 

 

 Online pharmacy. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας.

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Να είστε βέβαιος η μυστικότητά ότι σας προστατεύεται: ψάξτε τις πολιτικές μυστικότητας και ασφάλειας που είναι εύκολος--εύρημα και εύκολος--καταλαβαίνουν. Μην δώστε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, πιστωτική κάρτα, ή ιατρικός ή η ιστορία υγείας, εκτός αν είστε βέβαιοι ο ιστοχώρος θα κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ιδιωτικές.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.

Η ανάγνωση της ετικέτας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα nonprescription ή φάρμακο συνταγών και λήψη του χρόνου να μάθετε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία σας. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των ενδεχομένως επιβλαβών αλληλεπιδράσεων φαρμάκων και παρενεργειών με λίγη γνώση και την κοινή αίσθηση.

Η μίξη δύο φαρμάκων θα μπορούσε μαζί να καταστήσει ένα από τα φάρμακα ατελέσφορο. Ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να αυξήσει μια επίδραση του φαρμάκου, και να είναι επιβλαβής. Η δύναμη αποτελέσματος είναι ήπια συμπτώματα όπως η ναυτία, το στομάχι που ανατρέπονται, ή ο πονοκέφαλος, ή τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως μια δραματική πτώση στην πίεση αίματος, ανώμαλη καρδιά κτυπούν, ή ζημία στο συκώτι-αρχικό τρόπο που τα φάρμακα περνούν μέσω του ανθρώπινου σώματος.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Αυτή η φάση έρευνας στους σωλήνες δοκιμής, γνωστή ως τεχνητές μελέτες, επιτρέπει στους ερευνητές για να διεξαγάγει τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης στα εργαστήρια με τη δοκιμή ενός φαρμάκου με άλλα φάρμακα που έχουν την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει καταστήσει την έρευνα γρηγορότερη και ακριβέστερη. Εάν δύο φάρμακα περνούν από το ίδιο ένζυμο, η παρουσία ενός φαρμάκου μπορεί να αποτρέψει το μεταβολισμό άλλο. Έτσι αυτό επιτρέπει σε σας για να εξετάσει τα στη χειρότερη περίπτωση σενάρια και να ρωτήσει: «Τι εάν βάζουμε αυτό το φάρμακο με εκείνο το ένα, που ξέρει ότι έχουν την ίδια διαδρομή;'"

Όχι όλα που συμβαίνουν σε έναν σωλήνα δοκιμής θα γίνουν σημαντικά στους ανθρώπους, εν τούτοις. Τα αποτελέσματα από αυτές τις μελέτες δοκιμή-σωλήνων μπορούν να μας πουν εάν ανάγκη να κάνει περαιτέρω να εξετάσει στους ανθρώπους για να ανακαλύψουν εάν μια αλληλεπίδραση είναι κλινικά σημαντική.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με άλλα φάρμακα περιλαμβάνουν και τη συνταγή και τα εξωχρηματιστηριακά φάρμακα. Τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά χάπια όπως Elavil (amitriptyline) και Pamelor (nortriptyline) μπορούν να παρεμποδίσουν το πίεση-χαμήλωμα Catapres αίματος (clonidine). Η λήψη του αντιβιοτικού Cipro (ciprofloxacin) με τα αντιοξέα χαμηλώνει την αποτελεσματικότητα Cipro.

Μερικά αντιβιοτικά, όπως το rifampin, μπορούν να χαμηλώσουν την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου γέννησης. Το Sildenafil, το ενεργό συστατικό στο στυτικό φάρμακο Viagra δυσλειτουργίας, δεν πρέπει να ληφθεί με τα νιτρικά άλατα για την επεξεργασία καρδιών λόγω της δυνατότητας για την επικίνδυνα χαμηλή πίεση αίματος.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα διαιτητικά συμπληρώματα περιλαμβάνουν τα χορτάρια και τις βιταμίνες, τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον φάρμακο-μεταβολισμό των ενζύμων. Το ST Wort John είναι ένα χορτάρι που χρησιμοποιείται συνήθως από τους ανθρώπους με τον καρκίνο για να βελτιώσει τη διάθεση, αλλά η έρευνα έχει παρουσιάσει ότι παρεμποδίζει το μεταβολισμό irinotecan, μια τυποποιημένη επεξεργασία χημειοθεραπείας. Το βιταμίνη Κ (στα διαιτητικά συμπληρώματα ή τα τρόφιμα) παράγει τις αίμα-σβολιάζοντας ουσίες που μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της αίμα-εκλέπτυνσης των φαρμάκων όπως το warfarin.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.

Πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική--όπως με πολλά πράγματα που κάνετε καθημερινά--πρέπει να σκεφτείτε μέσω των οφελών και των κινδύνων προκειμένου να γίνει η καλύτερη επιλογή για σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κινδύνων από τη χρήση ιατρικής: a) Η δυνατότητα μιας επιβλαβούς αλληλεπίδρασης μεταξύ της ιατρικής και τροφίμων, ενός ποτού, διαιτητικού ενός συμπληρώματος (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals), ή μιας άλλης ιατρικής. Οι συνδυασμοί οποιαδήποτε από αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα ότι μπορούν να υπάρξουν αλληλεπιδράσεις. b) Η πιθανότητα που η ιατρική μπορεί να μην λειτουργήσει όπως αναμένεται. c) Η δυνατότητα ότι η ιατρική μπορεί να προκαλέσει τα πρόσθετα προβλήματα.

Για να ληφθούν τα οφέλη σε ένα αυτοκίνητο, σκέφτεστε μέσω των κινδύνων. Εξετάζετε τον όρο του αυτοκινήτου σας και του δρόμου, για παράδειγμα, πρίν αποφασίζετε να γίνει εκείνο το ταξίδι στο κατάστημα.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Σημαντικός: τον εξετάστε λεπτομερώς και εργαστείτε μαζί με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για να διαχειριστείτε καλύτερα τα οφέλη και τους κινδύνους φαρμάκων σας.

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Πριν τη χρήση μια ιατρική σιγουρεύεται ότι καταλαβαίνετε τις κατευθύνσεις ρωτήστε το γιατρό σας εάν έχετε τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες. Πάντα διπλός έλεγχος ότι έχετε τη σωστή ιατρική.

Πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε σημειώστε οποιεσδήποτε αλλαγές. Γράψτε κάτω τις αλλαγές έτσι ώστε μπορείτε να θυμηθείτε να πείτε στο γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

Πρέπει να ξέρετε τι για να κάνετε εάν δοκιμάζετε τις παρενέργειες και πότε για να ειδοποιήσετε το γιατρό σας, και ξέρετε πότε πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση και πότε για να υποβάλετε έκθεση πίσω.

Pharmacy today. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας.
Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Health Society, Pharmacy today section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page