by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishNatuurlijke kruidendieetpillen hoodia die de eetlust tegenhouden home page

 

 

Een „nieuwe dieetpil die van een Afrikaanse cactus wordt gemaakt krijgt heel wat aandacht omdat die who've het probeerde zegt het uw honger weghaalt."

Abc-7 Los Angeles, dat spreekt over Hoodia
Natuurlijke kruidendieetpillen hoodia die de eetlust tegenhouden

Hoodia. Natuurlijke kruidendieetpillen hoodia die de eetlust tegenhouden.

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Hoodia is Succulente botanisch en maakt deel uit van de Soort: Trichocaulon en behoort tot de Naam van de Familie: Asclepiadaceae. Er zijn ongeveer twintig installaties binnen de Hoodia soort familie, echter, Hoodia Gordonii is de unieke installatie die de Zuidafrikaanse Bosjesmannen van San voor generaties hebben gebruikt om lange de jachtexpedities te verdragen.

Hoodia Gordonii is een leafless doornige succulente installatie (niet een cactus) met fleshly vinger-als stammen. De rijen van doornen zijn aanwezig langs de stammen, kleurde het dragende vlees bloemen. Hoodia Gordonii groeit natuurlijk in de ruwe woestijnvoorwaarden van Zuid-Afrika. Nu is Hoodia Gordonii gevonden in de semi-woestijnen van Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, Angola, de Republiek Zuid-Afrika, en nu gevonden in een andere dorre gebieden van Zuidamerikaanse Naties zoals Spaanse peper, Peru en sommige gebieden van West-China met inbegrip van Gansu, Sichuan en Shanxi.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

Men heeft vastgesteld dat de P57 molecule die in wilde geoogste Hoodia Gordonii wordt gevonden door het effect werkt na te bootsen dat de glucose op zenuwcellen in de hersenen heeft die in feite het lichaam fooling in het denken het volledig is, zelfs wanneer het niet is, waarbij de eetlust in bedwang wordt gehouden.

De onafhankelijke tests die in Leicester, Engeland op zwaarlijvige individuen van alle gangen van het leven worden uitgevoerd hebben bewezen dat over een 15 dagperiode, de voedselopname door 1000 calorieën per dag werd verminderd.

Zeker voert om het even welk hoodiabedrijf daar dat een eerlijk product verkoopt een verscheidenheid van het testen uit, proberend om te weten te komen wie vervalste producten heeft en wie echte producten en het proberen hebben om hun eigen klanten te informeren en op te leiden over het feit dat zij het echte ding hebben. Maar zoals altijd, de testresultaten die door bedrijven worden aangeboden die financiële rente in test hun product hebben eenvoudig echt te zijn niet het zelfde gewicht zoals onafhankelijke testresultaten van een onbevooroordeeld derde bedrijf dragen.

Helemaal over de wereld, proberen de mensen om hoodia te kopen, en er enkel is niet genoeg levering om rond te gaan. De succulente kwekers zijn tenietgedaan. De zaadleveranciers hebben vrijwel geen verlaten inventaris. En aangezien hoodia meer dan zes jaar vergt aan het oogsten van hoogte te kweken, zijn er het gaan blijven een groot hoodiatekort tot minstens 2010, misschien verder.

Zo het kopen is hoodia zeer moeilijk. Het is duur. En, natuurlijk, zijn er heel wat vervalst op de markt. Zelfs nu, zijn er slechts een paar honderd acres van hoodia het groeien op commerciële landbouwbedrijven, en de installatie is hoogst vatbaar voor wordt tenietgedaan door eerder geheimzinnige voorwaarden.

Al dit middelen dat als hoodia werkelijk met het publiek aanslaat -- de levering zal vele jaren nog strakker zijn. De prijzen gaan uitgaan, en uiteindelijk, slechts rijk kan zich de pillen kunnen veroorloven noodzakelijk om gewicht te verliezen.

Er zijn geen bekende gemelde bijwerkingen aan het gebruiken van Hoodia Gordonii die tot op heden zijn gemeld.

Er zijn geen bekende ongunstige bijwerkingen als resultaat van het nemen van Hoodia samen met voorschriftmedicijnen en andere kruidensupplementen. Nochtans, als u weldra om het even welk voorschriftmedicijn gebruikt en onder de zorg van een arts bent, zou u uw arts altijd moeten raadplegen alvorens om het even welk supplementmedicijn te nemen.

Quickness en de graad van resultaten zullen afhankelijk van de frequentie van gebruik en andere factoren variëren. Nochtans, zou u moeten beginnen om het begin van het proces van het gewichtsverlies binnen twee weken te zien. Gelieve te merken op dat het zelfde als met om het even welk supplement van het gewichtsverlies, betere resultaten zal worden gerealiseerd wanneer genomen samen met een gezond dieet en een redelijke oefening.

De pillen van Hoodia zijn mijn het levensspaarder. Ik heb een schildklierprobleem en dit veroorzaakt depressie en gewichtsaanwinst. Deze pillen nemen weg mijn honger zodat kan ik terug in vorm krijgen en zij maken me gelukkige, aardige „bijwerking“; -) Ook neemt mijn Arts hen nu! M S (Duitsland).

Hooray voor Hoodia! Ik verloor 5 pond in elf dagen. Drie familieleden met inbegrip van mij hebben a great deal over Hoodia geleerd. Het blijkt dat de stam van San allen, vooral de voordelen voor mensen niet openbaarde, als u weet wat ik - S. bedoel.A - (DE V.S.)

De hypothalamus ontvangt signaal als aanwijzing dat genoeg voedsel is verbruikt en dit belemmert beurtelings de eetlust. Dit zuivere organische Hoodia, bevat een mirakelmolecule dat, inderdaad, dwazen de hersenen in het geloven u volledig, zijn en zelfs u van het denken over voedsel tegenhouden.

Hoodia verbetert uw stemming daarom zult u niet irritable of zwak worden terwijl u op het programma bent. De stam van San kon zonder voedsel 24 uren na het eten van Hoodia, en in de zelfde procesjacht voor voedsel in de ruwe woestijn van Kalahari gaan. Het is ook daarom gekend om een hoge energieniveau te handhaven.

Één van de actieve ingrediënten in het kruid is een chemische samenstelling genoemd P57, die om gedeeltelijk van de eetlust-onderdrukkende gevolgen van hoodiagordonii minstens wordt verondersteld de oorzaak te zijn. Maar dit is waarschijnlijk een oversimplificatie, aangezien de kruiden typisch met een assortiment van chemische samenstellingen, niet alleen één chemisch product werken.

Het hongersignaal wordt slechts uitgezet wanneer uw hypothalamus denkt u genoeg voedsel hebt gegeten. Uw hypothalamus -- een deel van het endocriene systeem van uw lichaam -- beslist dit door de stijging van suiker (glucose) in uw bloed te ontdekken. Eet genoeg koolhydraten, en uw stijgingen van de bloedsuiker, wat uw hypothalamus overtuigt om uw hersenen te vertellen dat u niet meer hongerig bent.

Normaal, om uw hypothalamus ertoe te brengen om de hongerschakelaar uit te zetten, zou u een gematigde hoeveelheid voedsel moeten eten. En uw hypothalamus is niet zeer snel op trekt één van beiden: het vergt rond 20 minuten om te berekenen wat u hebt gegeten, en tegen die tijd, hebt u waarschijnlijk nog eens 800 calorieën gegeten. Zo tegen de tijd dat uw hongersignaal uitgezet wordt, hebt u reeds nogmaals overeaten.

Hoodia, echter, bevat een chemisch product dat door uw hypothalamus verbeterd wordt die denkt het glucose is. En aangezien het blijkt, is dit chemisch product 10.000 keer naar verluidt meer machtig dan glucose in het teweegbrengen van de chemische receptoren in uw hypothalamus, en zodat neemt het slechts een uiterst klein beetje van dit chemisch product om de annulering van uw hongersignalen teweeg te brengen.

Het verbruiken hoodia is verrassend eenvoudig: de plak van een stuk van succulent, pelt van de doornen, en begint enkel op het te kauwen. U zelfs te hoeven niet om het te slikken. De smaak is eerder bitter door palettes van de meeste Amerikanen, maar na verscheidene notulen van het kauwen, bent u reeds begonnen het chemische product te absorberen. Gissing wat? Uw honger verdwijnt met elk voorbijgaand ogenblik.

Om voor de uitvoer naar de V.S. en alle andere naties verkiesbaar te zijn, moeten de landbouwers Hoodia a. c. verkrijgen.I.T.E.S. certificaat dat op a per uitvoer-verzending basis wordt verstrekt.

De installatie van Hoodia Gordonii kwam in het zuidwestelijke deel van Afrika voort en kweekt op het semi-aride gebied van Zuid-Afrika het best hoofdzakelijk de Kalahari. In zijn inheemse habitat het uiterst te identificeren moeilijkheid is zich omdat het aan succulents van de zelfde familie gelijkaardig kijkt van wie er veel zijn. Slechts kan een ervaren plantkundige of als geval in Zuid-Afrika met Hoodia Gordonii de mensen van San de installatie voorafgaand aan het identificeren is bloeiend.

Weight loss. Natuurlijke kruidendieetpillen hoodia die de eetlust tegenhouden.
Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Natuurlijke kruidendieetpillen hoodia die de eetlust tegenhouden en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Health Society, Weight loss section.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page