on Czech about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
Czech

on German about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
German

on English about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
English

on Spanish about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
Spanish

on French about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
French

on Greek about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
Greek

on Italian about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
Italian

on Dutch about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
Dutch

on Portuguese about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
Portuguese

on Swedish about Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε
SwedishΣε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε home page

 

 

 
Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε

 

 

 Online pharmacy. Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε.

Αγοράζοντας την ιατρική σε απευθείας σύνδεση

Τα εκατομμύρια των καταναλωτών χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να πάρουν τις πληροφορίες υγείας. Και χιλιάδες ιστοχώροι προσφέρουν τις πληροφορίες υγείας. Μερικές από εκείνες τις περιοχές είναι αξιόπιστες και ενημερωμένες μερικοί δεν είναι. Πώς μπορείτε να πείτε το αγαθό από τον κακό;

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Η αγορά της ιατρικής σας μπορεί on-line να είναι εύκολη. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το κάνετε ακίνδυνα.
Παρεμπόδιση των αλληλεπιδράσεων φαρμάκων

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα από πάντα πριν για να μάθουν για την υγεία σας και για να πάρουν την καλύτερη προσοχή σας. Είναι επίσης σημαντικότερο από πάντα για να ξέρει ότι για τα φάρμακα παίρνετε.

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την έρευνα για να ανιχνεύσουν ή να προβλέψουν τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης ως τμήμα της αξιολόγησης της ασφάλειας ενός φαρμάκου.

Όταν ένα φάρμακο λαμβάνεται προφορικά, ταξιδεύει συνήθως από το στομάχι στο συκώτι, όπου μπορεί να είναι η μεταβολίζω-διαδικασία και τις χημικές ουσίες από το σώμα. Τα ένζυμα είναι σύνθετες πρωτεΐνες που ενεργούν ως καταλύτες στην έναρξη ή την επιτάχυνση των χημικών αντιδράσεων. Προκαλούν μια συγκεκριμένη χημική αλλαγή σε άλλες ουσίες χωρίς αλλαγή.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Εκτός από την κατοχή ενός καλού ελέγχου των φαρμάκων και των αποτελεσμάτων τους, οι γιατροί παίρνουν τις ιστορίες φαρμάκων, και συσκέπτονται με άλλα μέλη της ομάδας τους για να τις καθοδηγήσουν στη λήψη των αποφάσεων για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Χρησιμοποιούν επίσης τις συνοπτικούς περιλήψεις και τους πόρους φαρμάκων στις φαρμακολογικές αρχές.

Μερικά αντιβιοτικά, όπως το rifampin, μπορούν να χαμηλώσουν την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου γέννησης. Το Sildenafil, το ενεργό συστατικό στο στυτικό φάρμακο Viagra δυσλειτουργίας, δεν πρέπει να ληφθεί με τα νιτρικά άλατα για την επεξεργασία καρδιών λόγω της δυνατότητας για την επικίνδυνα χαμηλή πίεση αίματος.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα διαιτητικά συμπληρώματα περιλαμβάνουν τα χορτάρια και τις βιταμίνες, τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον φάρμακο-μεταβολισμό των ενζύμων. Το ST Wort John είναι ένα χορτάρι που χρησιμοποιείται συνήθως από τους ανθρώπους με τον καρκίνο για να βελτιώσει τη διάθεση, αλλά η έρευνα έχει παρουσιάσει ότι παρεμποδίζει το μεταβολισμό irinotecan, μια τυποποιημένη επεξεργασία χημειοθεραπείας. Το βιταμίνη Κ (στα διαιτητικά συμπληρώματα ή τα τρόφιμα) παράγει τις αίμα-σβολιάζοντας ουσίες που μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της αίμα-εκλέπτυνσης των φαρμάκων όπως το warfarin.
Μερικοί συγκεκριμένοι τρόποι να ληφθούν τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων

Τα οφέλη των φαρμάκων είναι τα χρήσιμα αποτελέσματα που παίρνετε όταν τα χρησιμοποιείτε, όπως το χαμήλωμα της πίεσης αίματος, η θεραπεία της μόλυνσης ή η ανακούφιση του πόνου. Οι κίνδυνοι φαρμάκων είναι οι πιθανότητες ότι κάτι ανεπιθύμητο ή απροσδόκητο θα μπορούσε να συμβεί σε σας όταν τους χρησιμοποιείτε. Οι κίνδυνοι θα μπορούσαν να είναι λιγότερο σοβαρά πράγματα, όπως ένα στομάχι, ή σοβαρότερα πράγματα, όπως η ζημία συκωτιού.

Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική. Κάθε επιλογή για να πάρει μια ιατρική περιλαμβάνει τη σκέψη μέσω των χρήσιμων αποτελεσμάτων καθώς επίσης και των πιθανών ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Για να χαμηλώσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων χρειάζεστε τη συζήτηση α) με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης β) ξέρτε τα φάρμακά σας--συνταγή και εξωχρηματιστηριακός γ) διαβάστε την ετικέτα και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις δ) αποφύγετε τις αλληλεπιδράσεις ε) ελέγξτε τα αποτελέσματα των φαρμάκων σας--και τα αποτελέσματα άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε

Τα σημαντικά πράγματα είναι λένε στο γιατρό σας για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή ευαισθησίες που μπορείτε να έχετε. Πέστε για τίποτα που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη δυνατότητά σας να πάρετε τα φάρμακα, όπως η δυσκολία που καταπίνει ή που θυμάται να τους πάρει.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε σημειώστε οποιεσδήποτε αλλαγές. Γράψτε κάτω τις αλλαγές έτσι ώστε μπορείτε να θυμηθείτε να πείτε στο γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.
Pharmacy today. Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε.
Few fresh tips for home improvement


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και ιατρική εσείς που ψάχνετε και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Healthcare Association of Brazilia, Pharmacy today department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page