Weight loss. De moderne oplossingen van het gewichtsverlies. Help your home be sweety


by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishDe moderne oplossingen van het gewichtsverlies home page

 De moderne oplossingen van het gewichtsverlies

 

 

 

 

 

 

Weight loss. De moderne oplossingen van het gewichtsverlies.

Waarom mensenvet?

De vette distributie kan het risico van een persoon van ziekte beïnvloeden. Het vet dat rond de taille en op het buikgebied wordt gedragen, dat door de „appelvorm“ wordt gekenmerkt, wordt geassoci�ërd met een verhoogd risico voor vele medische problemen zoals hartkwaal, kanker, hoge bloeddruk, en diabetes. Het vet dat meestal rond de billen en de dijen wordt verdeeld wordt geassoci�ërd met een lager risico om deze ziekten te ontwikkelen.

Zo veel zoals 50 tot 75 percent van zwaarlijvigheid genetische invloeden heeft. Enkel wat die genetische invloeden zijn dat affect het lichaamsgewicht niet is geïdentificeerd.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Het juiste gebruik van deze diëten vereist dicht controle en follow-up. Om duurzaam gewichtsverlies te bevorderen, moeten de levensstijlveranderingen door Dieter worden aangebracht terwijl op snel.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.
Overfat versus te zwaar

Vele mensen kunnen eigenlijk zijn overfat maar niet te zwaar. Het vet kan ook door het lichaam worden verborgen. Een persoon kan overfat zonder de verschijning zijn van te zwaar het zijn. Aangezien wij verouderen, wordt het spierweefsel vervangen met vet. Dit komt ondanks regelmatige oefening voor.

Wanneer de capaciteit van de spier om vet op te slaan wordt overschreden, wordt het bovenmatige vet dan opgeslagen buiten de spier, rond lichaamsorganen en onder de huid. Het vet dat nu aan het lichaam wordt toegevoegd resulteert in de persoon overfat en overgewicht die worden.

Het risico om gewicht te ontwikkelen associ�ërde medische problemenverhogingen als de meerderheid van lichaamsvet in het buikgebied wordt gevestigd. Dit risico vermindert als het lichaamsvet hoofdzakelijk in het de heupen, bil en dijgebied wordt gevestigd.
De moderne oplossingen van het gewichtsverlies. Weight loss.


Definities en termijnen

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Help your home be sweety


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd De moderne oplossingen van het gewichtsverlies is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Community of Brazilia, Weight loss area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page