Dental care. Våra sunda tänder. Help your home be sweety

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishVåra sunda tänder home page

 

 

”Även är pärlor mörkret för whitenessen av hans tänder."

William R. Alger
Våra sunda tänder

Dental care. Våra sunda tänder.

 

 

 

 

Mest folk vet att tänderna är den mest hårda och starkaste delen av förkroppsliga. Där möter ’ s mer än syna, though. Tänder är en bosatt del av ditt förkroppsligar faktiskt som har blodkärl och nerver. Om du den van vid domaren dina tänder gillar en boka vid dess, täcka, då dig ’ som är beträffande in för en stor överrrakning. Tandanatomi är ett mer försvårad lott, än du tänkte någonsin.

De permanent tänderna är understödjabettet som ska sist vila av ditt liv. De ansar för att vara mer guling (och inte rättvisa på grund av kaffe) och är extremt hårda. Finalbettet göras upp av 32 tänder eller 16 på varje käke. Det finns två centralframtänder för att bita, två sidoframtänder för att bita, två hörntänder för avrivning och bita, fyra premolars för att tugga och sex kindtänder för att tugga.

Dina tänder är vid avlägsen av de mest viktig sak som du använder dagligt. Många folk avslutar upp att försumma deras tänder med felaktig muntlig hygien. Du bör ta omsorg av dem, genom att borsta åtminstone två gånger en dag, att flossing en gång per dag och att gå för tand- checkups för stamgäst åtminstone två gånger per år.

Detta delar upp av vår kosmetiska informationsplats om dentistry ger dig med någon bakgrund in i tand- fanér, både sammansatt fanér och porslinfanér. Tand- fanér som kallas ibland tandfanér, kan vara van vid korrigerar både färgar och formar problem.

Det finns flera korrigeringar som du kan göra till färga av dina tänder såväl som forma av dina tänder! Något av orsakar av tandmissfärgning befläcker, åldras, kemisk skadar, sjukdom, läkarbehandling och genetik. Tand- fanér (tandfanér) är van vid korrigerar både färga och forma av tänder.

Fanér ger en hållbar lösning till färga och formar problem som är vanligt till så många folk. Fanér appliceras till beklär eller synliga områden av tänderna. Emaljen (yttersidalagrar av tanden) malas besegrar eller förminskade by del precis av en milimeter för att låta för att det tunna fanéret (för kontaktlensetjocklek) fästas permanent till tanden.

Ett tand- överbryggar är en falsk tand som är bekant som en pontic, som fixeras mellan två som, porslin krönar för att fylla in området som lämnas av en saknad tand. Tvåna krönar innehav som det förlägger in, som fästas på dina tänder på varje sida av den falska tanden. Detta är bekant, som fixad överbryggar. Detta tillvägagångssätt är van vid byter ut en eller flera saknade tänder. Fixat överbryggar kan inte tas ut ur din mun, som du styrkan gör med löstagbara partiska tandproteser.

Din ska kosmetiska tandläkare förbereder dina tänder på antingen sida av utrymmet för den falska tanden. Du ska ges en numb mild bedövningsmedel området, och den ska kosmetiska tandläkaren tar bort ett område av varje stöd (tänder på antingen sida av utrymmet) för att hysa för tjockleken av kröna. När dessa tänder har redan fyllningar, kan delen av fyllningen lämnas in förlägger till hjälp som ett fundament för kröna.

Tandläkaren som därefter ska, gör ett intryck, som ska serve som modellera, från som överbrygga, den falska tanden och krönar ska göras av ett tand- laboratorium. Ett tillfälligt överbryggar ska förläggas för att dig ska ha på sig dina stunder överbryggar göras till ditt återbesök. Detta tillfälligt överbryggar ska serve att skydda dina tänder och gummin.

Tanden som reshaping eller drar upp konturernaa av, är en av få ögonblickbehandlingar nu som är tillgängliga i kosmetisk dentistry. Tand- reshaping och att dra upp konturernaa av är ett tillvägagångssätt som korrigerar krokiga tänder, kanstött tänder, knäckte tänder eller jämna överlappande tänder i rättvis en period.

Med lite tand- dra upp konturernaa av kan du göra en enorm skillnad i långt dig känselförnimmelsen om ditt leende. Bra kosmetisk dentistry kan ge dig ett leende som är avunden av andra. Tanden som drar upp konturernaa av vid en kosmetisk tandläkare, kräver, att du har det normala, sunda tänder.

Tand- reshaping och att dra upp konturernaa av är ett tillvägagångssätt som korrigerar krokiga tänder, kanstött tänder, knäckte tänder eller jämna överlappande tänder i rättvis en period. Detta tillvägagångssätt är även en ersättning för stag under bestämda omständigheter. Detta är också ett tillvägagångssätt av subtila ändringar. Några millimetrar av förminskning och några millimetrar av tand-färgat kan skapa ett härligt leende, när de utförs av en kosmetisk tandläkare, med inget, förorsakar obehag till dig. Tanden som reshaping eller tand- dra upp konturernaa av, är gemensamt van vid förändrar längden, formar eller placerar av dina tänder.

Den ska kosmetiska tandläkaren markerar dina tänder med en rita före att utföra tillvägagångssättet. Detta hjälper den kosmetiska tandläkaren i deras processaa sculpting. Som dina kosmetiska tandläkaresculpts avlägsnar tanden, imperfections artfully eller minimerat. En sanding drillborr eller laser kan vara van vid tar bort lilla belopp av ytbehandlar emalj gradvist. Slipande remsor är därefter rörda fram och tillbaka mellan dina tänder att forma de faktiska sidorna av dina tänder. Därefter slätas poleras tänderna och. Vanligt är bedövningsmedlet inte nödvändig. Tänder som drar upp konturernaa av och reshaping tar vanligt, en till tre besök.

Din kosmetiska tandläkare som vanligt ska, spot problemområden i din mun som kan bly- till tandskada, och ett behov för krönar. Att tugga mönstrar lek en stor roll som väl. Genom selektivt att mala spetsarna av dina en mitt och tillbaka tänder (som kallas uddar) som ska, förändra din tugga för att förminska spänningen på-riskerar på tänder.

Var säker att diskutera med din kosmetiska tandläkare som cementera färgar använt för din permanent krönar ska är samma, som använt för ditt tillfälligt kröna. Ett försök i deg används för detta ämnar. Färga av cementera påverkar overallen färgar av ett porslin krönar, så denna behöver att diskuteras long, för dina tillfälliga krönar förläggas.

Det finns i stort tre typer av krönar, gjorde de av guld-, keramiskt krönar och keramisk-veneered guld- krönar. Guld- och metal-ceramic krönar är extremt kapitalvaran och används normalt i kindtänder, var styrkorna från att tugga och att mala är mest förhärska. Keramiskt krönar används i första hand för framtänder, sedan som de den bäst canen liknar den naturliga tanden färgar.

Våra sunda tänder. Dental care.


Definitioner som används på denna sida

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Help your home be sweety


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Våra sunda tänder är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Insurance Community of Brazilia, Dental care area.1