Pharmacy today. Συμβουλεύει για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής. Online pharmacy. Help your home be sweety

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishΣυμβουλεύει για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής home page

 

 

Τα λάθη είναι μέρος των τελών που κάποιος πληρώνει για μια πλήρη ζωή.

Sophia Loren
Συμβουλεύει για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

Online pharmacy. Συμβουλεύει για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής.

 

 

 

 

Αγορά των φαρμάκων συνταγών μέσω Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Να είστε βέβαιος η μυστικότητά ότι σας προστατεύεται: ψάξτε τις πολιτικές μυστικότητας και ασφάλειας που είναι εύκολος--εύρημα και εύκολος--καταλαβαίνουν. Μην δώστε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, πιστωτική κάρτα, ή ιατρικός ή η ιστορία υγείας, εκτός αν είστε βέβαιοι ο ιστοχώρος θα κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ιδιωτικές.
Είναι δυνατό να ληφθούν τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων

Για να ληφθούν τα οφέλη σε ένα αυτοκίνητο, σκέφτεστε μέσω των κινδύνων. Εξετάζετε τον όρο του αυτοκινήτου σας και του δρόμου, για παράδειγμα, πρίν αποφασίζετε να γίνει εκείνο το ταξίδι στο κατάστημα.

Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική. Κάθε επιλογή για να πάρει μια ιατρική περιλαμβάνει τη σκέψη μέσω των χρήσιμων αποτελεσμάτων καθώς επίσης και των πιθανών ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Για να χαμηλώσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων χρειάζεστε τη συζήτηση α) με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης β) ξέρτε τα φάρμακά σας--συνταγή και εξωχρηματιστηριακός γ) διαβάστε την ετικέτα και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις δ) αποφύγετε τις αλληλεπιδράσεις ε) ελέγξτε τα αποτελέσματα των φαρμάκων σας--και τα αποτελέσματα άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Πριν τη χρήση μια ιατρική σιγουρεύεται ότι καταλαβαίνετε τις κατευθύνσεις ρωτήστε το γιατρό σας εάν έχετε τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες. Πάντα διπλός έλεγχος ότι έχετε τη σωστή ιατρική.

Ρωτήστε το γιατρό σας πάντα εάν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε άλλαδήποτε φάρμακα ή διαιτητικά συμπληρώματα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ποτά, ή τα τρόφιμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο φαρμακείο για τις όλες ανάγκες ιατρικής σας, όποτε είναι δυνατόν.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε σημειώστε οποιεσδήποτε αλλαγές. Γράψτε κάτω τις αλλαγές έτσι ώστε μπορείτε να θυμηθείτε να πείτε στο γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

Πρέπει να ξέρετε τι για να κάνετε εάν δοκιμάζετε τις παρενέργειες και πότε για να ειδοποιήσετε το γιατρό σας, και ξέρετε πότε πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση και πότε για να υποβάλετε έκθεση πίσω.
Pharmacy today. Συμβουλεύει για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής.
Help your home be sweety


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Συμβουλεύει για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Community of Brazilia, Pharmacy today area.1