Hair care. Χρήσιμες πληροφορίες τρίχας. Find a job that’s right for you.


by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishΧρήσιμες πληροφορίες τρίχας home page

Το ύφος τρίχας είναι η τελική υπόδειξη εάν μια γυναίκα είναι γνωστή ή όχι πραγματικά.

Hubert de Givenchy

 

 
Χρήσιμες πληροφορίες τρίχας

 

 

 

 

Hair care. Χρήσιμες πληροφορίες τρίχας.

Ο υγιής όρος της τρίχας εξαρτάται, σε μεγάλη έκταση, από τη λήψη των ικανοποιητικών ποσών ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί επίσης τα καρφιά και το εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας.

Μια από την αρχική αιτία της απώλειας τρίχας είναι ένα υψηλό ποσό της αρσενικής ορμόνης, dihydrotestosterone (DHT) μέσα στο θυλάκιο τρίχας. DHT παράγεται από την τεστοστερόνη στους προστατικούς, διάφορους επινεφρίδιους αδένες, και το κρανίο. Μετά από μια χρονική περίοδο, μια αφθονία πλεονάσματος του DHT αναγκάζει το θυλάκιο τρίχας για να υποβιβάσει και κονταίνει την ενεργό φάση της τρίχας.

Οι τσάντες πυριτίου παρεμβάλλονται κάτω από μια περιοχή του τριχωτού κρανίου και διογκώνονται βαθμιαία με το υφάλμυρο νερό κατά τη διάρκεια μιας έξι εβδομάδων περιόδου. Αυτό αναγκάζει το hair-bearing δέρμα για να τεντώσει, αυξάνοντας κατά συνέπεια το ποσό hair-bearing κρανίου. Μετά από να αφαιρέσει τις τσάντες, το επεκταθε'ν φέρον δέρμα τρίχας ανυψώνεται και κινείται προς μια παρακείμενη φαλακρή περιοχή όπου ένα παρόμοιο μεγέθους μπάλωμα του κρανίου έχει φορολογηθεί.

Για τα άτομα, η απώλεια τρίχας είναι αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι απωλειών τρίχας, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων όρων όπως alopecia τα totalis και alopecia τα universalis, όπου το ολόκληρο κρανίο και το ολόκληρο σώμα, αντίστοιχα, γίνονται απολύτως φαλακρά οφειλόμενα σε έναν προερχόμενο από ιό όρο που είναι αμετάκλητος. Υπάρχει επίσης φαλάκρα μπαλωμάτων, στην οποία η τρίχα εμπίπτει έξω στα μπαλώματα του κρανίου. Αυτό προκαλείται από την πίεση ή τη φτωχή διατροφή ή τους δυσμενείς όρους κρανίων. Αλλά η τρίχα θα αυξηθεί συνήθως πίσω μόλις αποκατασταθεί η αιτία.

Το πιό γνωστό σχέδιο απώλειας τρίχας είναι όπου η τρίχα αρχίζει να υποχωρεί hairline και την κορώνα κατά προσέγγιση στον ίδιο χρόνο. Η τρίχα σε στα μέσα τουκρανίο ή το προηγούμενο κρανίο είναι συχνά η τελευταία για να πάει. Αλλά πηγαίνετε αυτό, αφήνοντας τελικά ένα άτομο με το πέταλο της τρίχας που είναι το αποκαλυπτικό σημάδι της χαρακτηριστικής αρσενικής φαλάκρας σχεδίων.

Για τις γυναίκες, η απώλεια τρίχας είναι διαφορετική. Δεν υπάρχει κανένα καθορισμένο σχέδιο για την αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών, η οποία όπως MPB, εμφανίζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Οι γυναίκες μπορούν να πάσχουν από alopecia τα totalis και alopecia τα universalis ακριβώς όπως τους άνδρες. Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν τη φαλάκρα μπαλωμάτων για τους ίδιους λόγους με τους άνδρες (πίεση, φτωχή διατροφή, κ.λπ.), καθώς επίσης και λόγω των ορμονικών αλλαγών από την εγκυμοσύνη και ορισμένες διατροφικές διαταραχές. Εντούτοις, όπως τα άτομα, η τρίχα θα αυξηθεί γενικά πίσω.

Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν alopecia εξαρτάται από την αιτία της απώλειας τρίχας, την έκταση της απώλειας και τη μεμονωμένη απάντηση. Γενικά, η επεξεργασία είναι λιγότερο αποτελεσματική για τις πιό εκτενείς περιπτώσεις της απώλειας τρίχας.

Finasteride (Propecia). Αυτό το φάρμακο συνταγών για να μεταχειριστεί τη φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων λαμβάνεται καθημερινά με μορφή χαπιών. Πολλοί άνθρωποι που παίρνουν το finasteride δοκιμάζουν μια επιβράδυνση της απώλειας τρίχας, και μερικοί μπορούν να παρουσιάσουν κάποια νέα αύξηση τρίχας. Τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να πάρουν αρκετούς μήνες. Το Finasteride λειτουργεί με την παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT), μια ορμόνη που συρρικνώνεται τα θυλάκια τρίχας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αρσενική απώλεια τρίχας. Οι σπάνιες παρενέργειες του finasteride περιλαμβάνουν τη μειωμένη κίνηση φύλων και τη σεξουαλική λειτουργία. Όπως με το minoxidil, τα οφέλη του finasteride σταματούν εάν σταματάτε το.

Anthralin (Drithocreme). Διαθέσιμος ως είτε κρέμα είτε αλοιφή, anthralin είναι μια συνθετική, πισώδης ουσία που εφαρμόζετε στο κρανίο και το πλύσιμό σας μακριά καθημερινά. Χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά για να θεραπεύσει την ψωρίαση, αλλά οι γιατροί μπορούν να το ορίσουν για να μεταχειριστούν άλλους όρους δερμάτων. Το Anthralin μπορεί να υποκινήσει τη νέα αύξηση τρίχας για τις περιπτώσεις alopecia του areata.

Είναι καλό στο σαμπουάν η τρίχα σας � που συστήνουμε τουλάχιστον τρεις φορές εβδομαδιαίως. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το ρύπο και τη συγκέντρωση στην τρίχα που μπορεί να επιδεινώσει τον όρο του κρανίου σας. Κατά shampooing, είναι πολύ σημαντικό ότι δίνετε προσοχή να καθαρίσετε την τρίχα σας, το κρανίο σας και τη γραμμή τρίχας σας.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την τρίχα σας με την πρόκληση της οξείδωσης των μορίων θείου μέσα στον άξονα τρίχας, αφήνοντας την τρίχα αδύνατη, εύθραυστη, ξηρά και εξασθενισμένη. Οι άνθρωποι που λευκαίνουν ή φωτίζουν το φυσικό χρώμα τρίχας τους μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τις αλλαγές χρώματος προσβολών στην τρίχα τους όταν εκτίθεται στον ήλιο.

Η τρίχα απαιτεί την ίδια γενική διατροφή ότι το σώμα: αφθονία των νωπών καρπών και των λαχανικών, των σιταριών και της πρωτεΐνης συμπεριλαμβανομένου του αδύνατων κρέατος και των ψαριών. Οι διαιτολόγοι συστήνουν τα τρόφιμα υψηλά biotin, συμπεριλαμβανομένου του καφετιού ρυζιού, τη bulgar, ζυθοποιού ζύμη, τη σόγια, τα πράσινα μπιζέλια, τις φακές, τις βρώμες, τον ηλίανθο, τους σπόρους και τα θρεπτικά καρύδια.

Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρόσθετη πρωτεΐνη που παράγει επίσης τα νύχια και toenails μας τα καρφιά και διαμορφώνει το προστατευτικό εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας. Κάθε σκέλος της τρίχας αποτελείται από τρία ομόκεντρα στρώματα, την επιδερμίδα, το φλοιό και medulla.

Εάν έχετε την ευθεία ή σγουρή τρίχα εξαρτάται από τη μορφή του φλοιού. Εάν η διατομή του φλοιού είναι στρογγυλή θα έχετε την ευθεία τρίχα, εάν ο φλοιός είναι ωοειδής που διαμορφώνεται εσείς θα έχει τη σγουρή ή κυματιστή τρίχα.

Το φυσικά πάχος και το μήκος της τρίχας εξαρτώνται από ποιος τύπος τρίχας είναι. Η τρίχα Vellus είναι ο λεπτός fuzz τύπος τρίχας που καλείται συχνά fuzz ροδάκινων. Πολύ λεπτός και άχρωμος του και συχνά σχεδόν αόρατος στο γυμνό μάτι.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.

Η μεταμόσχευση τρίχας έχει προέλθει ένας μακροχρόνιος τρόπος από τις ημέρες των «βουλωμάτων τρίχας» και μια ευχαρίστηση, φυσικό αποτέλεσμα είναι τώρα στερεότυπη. Είναι μια άριστη επιλογή για την επεξεργασία της κληρονομικής απώλειας τρίχας σε πολλούς άνδρες και γυναίκες.

Η μεταμόσχευση τρίχας αναφέρεται στη χειρουργική μετακίνηση της μόνιμης τρίχας με τις ρίζες της σε μια περιοχή του φαλακρού ή balding δέρματος. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση για την απώλεια τρίχας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αμέσως μετά από τη μεταμόσχευση τρίχας οι τρίχες πέφτουν από τα εμβόλια, και δεν ξαναμεγαλώνουνε για 1-3 μήνες. Μετά από αυτό αρχίζουν να αυξάνονται ως κανονική τρίχα. Με κάθε σύνοδο υπάρχει περισσότερη τρίχα, και η προκύπτουσα εμφάνιση είναι παχύτερη τρίχα.

Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια κόστος-ανταγωνιστική λύση για την απώλεια τρίχας. Άλλες εναλλακτικές λύσεις αντικατάστασης τρίχας απαιτούν την πρόσθετη συντήρηση κατά τη διάρκεια των ετών. Το κόστος εξαρτάται από το ποσό φαλακρής περιοχής που θα πρέπει να μεταμοσχευθεί, και το επιθυμητό πάχος. Περισσότερα εμβόλια είναι απαραίτητα για να καλύψουν την πιό φαλακρή ή λεπτή περιοχή και για να μεγιστοποιήσουν την πυκνότητα τρίχας. Επειδή η διαδικασία είναι μεμονωμένη, οι δαπάνες καθορίζονται συνήθως χωριστά.

Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να γίνει και στους ασθενείς με την προηγμένη φαλάκρα και νωρίτερα την εκλέπτυνση. Οι νεώτερες θεραπείες ανδρών όπως Propecia ή και ανδρών και γυναικών, όπως Rogaine πρέπει να εξεταστούν επίσης ειδικά στους ασθενείς με νωρίτερα να λεπτύνουν ως αυτά τα φάρμακα συχνά αργά σημαντικά την πρόοδο της απώλειας τρίχας. Γενικά, η μεταμόσχευση τρίχας δεν εξετάζεται για τους ασθενείς νεώτερους από τη μέση δεκαετία του '20 τους λόγω της δυσκολίας στην πρόβλεψη της τελευταίας έκτασης της απώλειας τρίχας.

Η απώλεια τρίχας δεν είναι «ένα αναπόφευκτο σημάδι να πάρει παλαιότερο». Έχει αναφερθεί στις μελέτες ότι περίπου 80% των γυναικών δοκιμάζουν κάποιο βαθμό απώλειας τρίχας πριν από την εμμηνόπαυση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της απώλειας τρίχας έχει μια κληρονομική βάση-θηλυκή απώλεια τρίχας σχεδίων.

Χρήσιμες πληροφορίες τρίχας. Hair care.


Ορισμοί και όροι

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Find a job that’s right for you.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Χρήσιμες πληροφορίες τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Association of Ireland, Hair care area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)