on Czech about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on German about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on English about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on Spanish about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on French about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on Greek about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on Italian about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on Dutch about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on Portuguese about Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

on Swedish about Ιατρική seaching στο διαδίκτυοΙατρική seaching στο διαδίκτυο home page

Κανένας δεν μπορεί να σας δώσει τις σοφότερες συμβουλές από οι ίδιοι.

Κικέρωνας

 

 
Ιατρική seaching στο διαδίκτυο

Online pharmacy. Ιατρική seaching στο διαδίκτυο.

Αγορά των φαρμάκων μέσω Διαδικτύου

Πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να έχετε έναν φυσικό διαγωνισμό προτού να πάρετε οποιαδήποτε νέα ιατρική για πρώτη φορά. Ιατρική χρήσης μόνο που έχει οριστεί από το γιατρό σας ή έναν άλλο εμπιστευμένο επαγγελματία.

Να είστε βέβαιος η μυστικότητά ότι σας προστατεύεται: ψάξτε τις πολιτικές μυστικότητας και ασφάλειας που είναι εύκολος--εύρημα και εύκολος--καταλαβαίνουν. Μην δώστε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, πιστωτική κάρτα, ή ιατρικός ή η ιστορία υγείας, εκτός αν είστε βέβαιοι ο ιστοχώρος θα κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ιδιωτικές.

Η αγορά της ιατρικής σας μπορεί on-line να είναι εύκολη. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το κάνετε ακίνδυνα.
Προστατευθείτε από να πειράξει

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα από πάντα πριν για να μάθουν για την υγεία σας και για να πάρουν την καλύτερη προσοχή σας. Είναι επίσης σημαντικότερο από πάντα για να ξέρει ότι για τα φάρμακα παίρνετε.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να καταστήσουν το φάρμακό σας λιγότερο αποτελεσματικό, προκαλούν τις απροσδόκητες παρενέργειες, ή αυξάνουν τη δράση ενός ιδιαίτερου φαρμάκου. Μερικές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν ακόμη και να είναι επιβλαβείς σε σας.

Η ανάγνωση της ετικέτας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα nonprescription ή φάρμακο συνταγών και λήψη του χρόνου να μάθετε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία σας. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των ενδεχομένως επιβλαβών αλληλεπιδράσεων φαρμάκων και παρενεργειών με λίγη γνώση και την κοινή αίσθηση.

Νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την έρευνα για να ανιχνεύσουν ή να προβλέψουν τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης ως τμήμα της αξιολόγησης της ασφάλειας ενός φαρμάκου.

Η μίξη δύο φαρμάκων θα μπορούσε μαζί να καταστήσει ένα από τα φάρμακα ατελέσφορο. Ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να αυξήσει μια επίδραση του φαρμάκου, και να είναι επιβλαβής. Η δύναμη αποτελέσματος είναι ήπια συμπτώματα όπως η ναυτία, το στομάχι που ανατρέπονται, ή ο πονοκέφαλος, ή τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως μια δραματική πτώση στην πίεση αίματος, ανώμαλη καρδιά κτυπούν, ή ζημία στο συκώτι-αρχικό τρόπο που τα φάρμακα περνούν μέσω του ανθρώπινου σώματος.

Τα σημαντικότερα ένζυμα στο συκώτι που μεταβολίζουν τα φάρμακα καλούνται οικογένεια κυτοχρωμάτων P450 των ενζύμων. Αυτά τα ένζυμα αναλύονται τα φάρμακα όταν περνούν μέσω του συκωτιού ή του λεπτού εντέρου.

Ήταν ότι ο μόνος τρόπος να εξετάσει για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων ήταν στους ανθρώπους. Τώρα οι επιχειρήσεις φαρμάκων μπορούν να πάρουν πέντε σωλήνες δοκιμής με τις πέντε σημαντικές διαβάσεις για το μεταβολισμό και να υποβάλουν τα φάρμακά τους που βλέπουνε εάν έχει μεταβολίσει από CYP450. Αυτό επιτρέπει να παραγάγει έναν κατάλογο πιθανών αλληλεπιδράσεων βασισμένων στα συμπεράσματά τους.

Όχι όλα που συμβαίνουν σε έναν σωλήνα δοκιμής θα γίνουν σημαντικά στους ανθρώπους, εν τούτοις. Τα αποτελέσματα από αυτές τις μελέτες δοκιμή-σωλήνων μπορούν να μας πουν εάν ανάγκη να κάνει περαιτέρω να εξετάσει στους ανθρώπους για να ανακαλύψουν εάν μια αλληλεπίδραση είναι κλινικά σημαντική.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Εκτός από την κατοχή ενός καλού ελέγχου των φαρμάκων και των αποτελεσμάτων τους, οι γιατροί παίρνουν τις ιστορίες φαρμάκων, και συσκέπτονται με άλλα μέλη της ομάδας τους για να τις καθοδηγήσουν στη λήψη των αποφάσεων για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Χρησιμοποιούν επίσης τις συνοπτικούς περιλήψεις και τους πόρους φαρμάκων στις φαρμακολογικές αρχές.

Ο μεγάλος αριθμός φαρμάκων στην αγορά, που συνδυάζεται με τον κοινής χρήσης των πολλαπλών φαρμάκων, καθιστά τον κίνδυνο για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων σημαντικό. Οι καταναλωτές πρέπει να πουν στους γιατρούς τι παίρνουν και υποβάλλουν τις ερωτήσεις, και προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη εργασία στην προσπάθεια να αποκτηθούν οι πληροφορίες που θέλουν.

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"
Pharmacy today. Ιατρική seaching στο διαδίκτυο.
The right way for being beauty


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Ιατρική seaching στο διαδίκτυο και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Education Ring of Canada, Pharmacy today department.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)