Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
on Czech about Χάστε και τρίχα αύξησης
Czech

on German about Χάστε και τρίχα αύξησης
German

on English about Χάστε και τρίχα αύξησης
English

on Spanish about Χάστε και τρίχα αύξησης
Spanish

on French about Χάστε και τρίχα αύξησης
French

on Greek about Χάστε και τρίχα αύξησης
Greek

on Italian about Χάστε και τρίχα αύξησης
Italian

on Dutch about Χάστε και τρίχα αύξησης
Dutch

on Portuguese about Χάστε και τρίχα αύξησης
Portuguese

on Swedish about Χάστε και τρίχα αύξησης
SwedishΧάστε και τρίχα αύξησης home page

 

 

Η τρίχα είναι η πλουσιότερη διακόσμηση των γυναικών

Martin Luther
Χάστε και τρίχα αύξησης

 

 

 Hair care. Χάστε και τρίχα αύξησης.

Μεταχείρηση ασθενειών τρίχας

Ο υγιής όρος της τρίχας εξαρτάται, σε μεγάλη έκταση, από τη λήψη των ικανοποιητικών ποσών ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί επίσης τα καρφιά και το εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας.

Ένας άλλος παράγοντας που έχει συνδεθεί με την απώλεια τρίχας είναι το ποσό sebum στο κρανίο. Sebum περιέχει ένα υψηλό ποσό του DHT, και φράζει τους πόρους στο κρανίο, και οι δύο από τους οποίους προκαλούν τον υποσιτισμό της ρίζας τρίχας. Το ποσό sebum η τρίχα συσχετίζεται με το ποσό πετρελαίου στην τρίχα. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι γιατροί συμφωνούν ότι συχνό ενθαρρύνεται σε περιπτώσεις απώλειας τρίχας με τα ελαιούχα κρανία.

Υπάρχουν πολλές χειρουργικές διαδικασίες που θα βοηθήσουν να αποκαταστήσουν την τρίχα από την πτώση. Η χειρουργική αποκατάσταση είναι η μόνη μόνιμη λύση στη φαλάκρα. Περιλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών που εξάγουν τα βουλώματα του κρανίου από τις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, όπου η τρίχα αυξάνεται πυκνά, και τα εμφυτεύουν στην κορυφή και στο μέτωπο, όπου πηγαίνετε φαλακροί.

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Η κύρια διαφορά στην αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών από τα mens (και τα δύο είναι ορμόνη σχετική) είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να δοκιμάσουν την εκλέπτυνση που εμφανίζεται σε κανένα ιδιαίτερο σχέδιο ή μέρος του κρανίου. Αντίθετα από τα άτομα, το κρανίο δεν μπορεί πραγματικά να απογυμνωθεί συνολικά της τρίχας, ακριβώς λεπτός στο σημείο όπου το κρανίο είναι ορατό. Όπως τα άτομα, εντούτοις, η προκύπτουσα απώλεια τρίχας είναι γενικά αμετάκλητη.

Minoxidil (Rogaine). Αυτό το εξωχρηματιστηριακό φάρμακο εγκρίνεται για την επεξεργασία androgenetic alopecia και alopecia του areata. Το Minoxidil είναι ένα υγρό που τρίβετε στο κρανίο σας δύο φορές καθημερινά για να ξαναμεγαλώσετε την τρίχα και για να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια. Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν κάποιο regrowth τρίχας ή ένα πιό αργό ποσοστό και απώλειας τρίχας ή οι δύο. Το Minoxidil είναι διαθέσιμο σε μια λύση 2 τοις εκατό και σε μια λύση 5 τοις εκατό.

Η νέα τρίχα ως αποτέλεσμα της χρήσης minoxidil μπορεί να είναι λεπτύτερη και κοντύτερη από την προηγούμενη τρίχα. Αλλά μπορεί να υπάρξει αρκετό regrowth για μερικούς ανθρώπους για να κρύψει τα φαλακρά σημεία τους και να το έχει να συνδυάσει με την υπάρχουσα τρίχα. Η νέα τρίχα σταματά σύντομα αφότου διακόπτετε τη χρήση του minoxidil. Εάν δοκιμάζετε τα ελάχιστα αποτελέσματα μέσα σε έξι μήνες, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει τη χρήση. Οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν την ενόχληση του κρανίου.
Αποκαταστήστε την τρίχα από την τρίχα μεταμόσχευσή σας

Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια χειρουργική διαδικασία, όλοι οι ασθενείς πρέπει να είναι στην καλή υγεία. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια διαδικασία γραφείων που διαρκεί περίπου τέσσερις έως οκτώ ώρες ανάλογα με την έκταση της προγραμματισμένης διαδικασίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία δύο έως πέντε ημέρες μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Η περιοχή από όπου η τρίχα λαμβάνεται είναι συνήθως μια λεπτή γραμμή σημαδιών που κρύβεται από τη μόνιμη τρίχα σε εκείνη την περιοχή. Μετά από τη διαδικασία υπάρχουν μικροσκοπικά σημάδια όπου τα εμβόλια έχουν τοποθετηθεί. Αρχικά υπάρχουν μερικοί που πέρα από αυτές τις περιοχές (5-14 ημέρες) αλλά μετά από αυτό, αυτές οι περιοχές δεν είναι συνήθως ανιχνεύσιμες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αμέσως μετά από τη μεταμόσχευση τρίχας οι τρίχες πέφτουν από τα εμβόλια, και δεν ξαναμεγαλώνουνε για 1-3 μήνες. Μετά από αυτό αρχίζουν να αυξάνονται ως κανονική τρίχα. Με κάθε σύνοδο υπάρχει περισσότερη τρίχα, και η προκύπτουσα εμφάνιση είναι παχύτερη τρίχα.

Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια κόστος-ανταγωνιστική λύση για την απώλεια τρίχας. Άλλες εναλλακτικές λύσεις αντικατάστασης τρίχας απαιτούν την πρόσθετη συντήρηση κατά τη διάρκεια των ετών. Το κόστος εξαρτάται από το ποσό φαλακρής περιοχής που θα πρέπει να μεταμοσχευθεί, και το επιθυμητό πάχος. Περισσότερα εμβόλια είναι απαραίτητα για να καλύψουν την πιό φαλακρή ή λεπτή περιοχή και για να μεγιστοποιήσουν την πυκνότητα τρίχας. Επειδή η διαδικασία είναι μεμονωμένη, οι δαπάνες καθορίζονται συνήθως χωριστά.

Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να γίνει και στους ασθενείς με την προηγμένη φαλάκρα και νωρίτερα την εκλέπτυνση. Οι νεώτερες θεραπείες ανδρών όπως Propecia ή και ανδρών και γυναικών, όπως Rogaine πρέπει να εξεταστούν επίσης ειδικά στους ασθενείς με νωρίτερα να λεπτύνουν ως αυτά τα φάρμακα συχνά αργά σημαντικά την πρόοδο της απώλειας τρίχας. Γενικά, η μεταμόσχευση τρίχας δεν εξετάζεται για τους ασθενείς νεώτερους από τη μέση δεκαετία του '20 τους λόγω της δυσκολίας στην πρόβλεψη της τελευταίας έκτασης της απώλειας τρίχας.

Σχεδόν χειρότερα από την τρίχα η απώλεια είναι σε μερικές περιπτώσεις τρίχα η μικρογράφηση-λεπτός-caliber-τελειοποιημένη, wispy τρίχα που αυξάνεται έξω ένα θυλάκιο όταν το θυλάκιο δεν είναι πλέον ικανό να παραγάγει την τρίχα του κανονικού μεγέθους. Η μικρογραφημένη τρίχα είναι δύσκολο στο ύφος και δύσκολο να κρυφθεί. Αρχίζει να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της θηλυκής απώλειας τρίχας σχεδίων, η θηλυκή μορφή του πιό κοινού τύπου απώλειας τρίχας στα άτομα.

Μια γυναίκα που έχει μια οικογενειακή ιστορία της απώλειας τρίχας στις γυναίκες μπορεί να γνωρίζει ιδιαίτερα τη δυνατότητα ότι μπορεί επίσης να αρχίσει να χάνει την τρίχα καθώς ωριμάζει. Και, θα ήταν σωστή μια οικογενειακή ιστορία της απώλειας τρίχας στις γυναίκες είναι μια ένδειξη ότι μια γυναίκα μπορεί να προδιαθεθεί γενετικά για να χάσει την τρίχα.
Σχέδια απώλειας τρίχας

Η απώλεια τρίχας και η λεπταίνοντας τρίχα μπορούν να παρουσιαστούν επάνω από ποικίλους διαφορετικούς όρους. Αν και, πολλοί ερευνητές καρφώνουν ακόμα την μεγαλύτερη μέρος της επίπληξης στη γενετική. Ο πιό κοινός τύπος απώλειας τρίχας αναφέρεται ως «απώλεια τρίχας σχεδίων» (αρρενογόνο alopecia). Πολλές φυσικές επεξεργασίες απώλειας τρίχας υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν να εξετάσουν την απώλεια τρίχας σχεδίων. Απαριθμημένοι κατωτέρω είναι άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας και τη λεπταίνοντας τρίχα.

Φάρμακα - μερικά φάρμακα συνταγών μπορούν να προκαλέσουν το προσωρινό σκόρπισμα τρίχας. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν μερικά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα εξής: gout, αρθρίτιδα, κατάθλιψη, προβλήματα καρδιών, υψηλή πίεση αίματος, ή thinner αίματος. Οι υψηλές δόσεις της βιταμίνης Α μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σκόρπισμα τρίχας.

Θεραπείες καρκίνου - μερικές θεραπείες καρκίνου θα αναγκάσουν τα κύτταρα τρίχας για να σταματήσουν. Οι τρίχες γίνονται λεπτές και διακόπτουν δεδομένου ότι βγαίνουν το κρανίο. Αυτό εμφανίζεται μια έως τρεις εβδομάδες μετά από την επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να χάσουν μέχρι 90 τοις εκατό της τρίχας κρανίων τους. Η τρίχα θα ξαναμεγαλώσει αφότου τελειώνει η επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να θελήσουν να πάρουν τις περούκες πριν από τη θεραπεία.

Χαμηλός σίδηρος ορών - η ανεπάρκεια σιδήρου παράγει περιστασιακά την απώλεια τρίχας. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό σίδηρο στις διατροφές τους ή δεν μπορούν να απορροφήσουν πλήρως το σίδηρο. Οι γυναίκες που έχουν τις βαριές εμμηνορροϊκές περιόδους μπορούν να αναπτύξουν την ανεπάρκεια σιδήρου. Ο χαμηλός σίδηρος μπορεί να ανιχνευθεί από τις εργαστηριακές δοκιμές και μπορεί να διορθωθεί με τη λήψη των χαπιών σιδήρου.

Μόλυνση μυκήτων (Ringworm) του κρανίου - που προκαλείται από μια μόλυνση μυκήτων, ringworm (που δεν έχει καμία σχέση με τα σκουλήκια) αρχίζει με τα μικρά μπαλώματα του ξελεπιάσματος που μπορούν να διαδώσουν και να οδηγήσουν στη σπασμένη τρίχα, ερυθρότητα, που πρήζεται, και ακόμη και που στάζει. Αυτή η μεταδοτική ασθένεια είναι η πιό κοινόη στα παιδιά και το προφορικό φάρμακο θα την θεραπεύσει.
Χάστε και τρίχα αύξησης. Hair care.


Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Χάστε και τρίχα αύξησης είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Education Ring, Hair care section.1