Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Czech version

German version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
German version

English version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
English version

Spanish version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Spanish version

French version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
French version

Greek version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Greek version

Italian version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Italian version

Dutch version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Dutch version

Portuguese version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Portuguese version

Swedish version for Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας
Swedish versionΗ μεγάλη λύση απώλειας τρίχας home page

 

 

Η τρίχα είναι τρομερά προσωπική, μια σύγχυση των μυστήριων προκαταλήψεων.

Shana Αλέξανδρος
Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας

 

 

 Hair care. Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας.

Μεταχείρηση ασθενειών τρίχας

Ο υγιής όρος της τρίχας εξαρτάται, σε μεγάλη έκταση, από τη λήψη των ικανοποιητικών ποσών ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί επίσης τα καρφιά και το εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας.

Υπάρχουν πολλές χειρουργικές διαδικασίες που θα βοηθήσουν να αποκαταστήσουν την τρίχα από την πτώση. Η χειρουργική αποκατάσταση είναι η μόνη μόνιμη λύση στη φαλάκρα. Περιλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών που εξάγουν τα βουλώματα του κρανίου από τις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, όπου η τρίχα αυξάνεται πυκνά, και τα εμφυτεύουν στην κορυφή και στο μέτωπο, όπου πηγαίνετε φαλακροί.

Οι τσάντες πυριτίου παρεμβάλλονται κάτω από μια περιοχή του τριχωτού κρανίου και διογκώνονται βαθμιαία με το υφάλμυρο νερό κατά τη διάρκεια μιας έξι εβδομάδων περιόδου. Αυτό αναγκάζει το hair-bearing δέρμα για να τεντώσει, αυξάνοντας κατά συνέπεια το ποσό hair-bearing κρανίου. Μετά από να αφαιρέσει τις τσάντες, το επεκταθε'ν φέρον δέρμα τρίχας ανυψώνεται και κινείται προς μια παρακείμενη φαλακρή περιοχή όπου ένα παρόμοιο μεγέθους μπάλωμα του κρανίου έχει φορολογηθεί.

Για τα άτομα, η απώλεια τρίχας είναι αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι απωλειών τρίχας, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων όρων όπως alopecia τα totalis και alopecia τα universalis, όπου το ολόκληρο κρανίο και το ολόκληρο σώμα, αντίστοιχα, γίνονται απολύτως φαλακρά οφειλόμενα σε έναν προερχόμενο από ιό όρο που είναι αμετάκλητος. Υπάρχει επίσης φαλάκρα μπαλωμάτων, στην οποία η τρίχα εμπίπτει έξω στα μπαλώματα του κρανίου. Αυτό προκαλείται από την πίεση ή τη φτωχή διατροφή ή τους δυσμενείς όρους κρανίων. Αλλά η τρίχα θα αυξηθεί συνήθως πίσω μόλις αποκατασταθεί η αιτία.

Αρσενική φαλάκρα σχεδίων που είναι ο όρος αρμόδιος για πάνω από 98% όλης της απώλειας τρίχας στα άτομα. Παίρνει το όνομά του από το σχέδιο της απώλειας τρίχας, το οποίο οδηγεί τελικά σε ένα πέταλο της τρίχας που κατοικεί στις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ η κορυφή του κεφαλιού είναι απολύτως φαλακρή. Μερικά άτομα αρχίζουν MPB με την απώλεια της τρίχας hairline τους. Άλλοι αρχίζουν στην κορώνα.

Η κύρια διαφορά στην αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών από τα mens (και τα δύο είναι ορμόνη σχετική) είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να δοκιμάσουν την εκλέπτυνση που εμφανίζεται σε κανένα ιδιαίτερο σχέδιο ή μέρος του κρανίου. Αντίθετα από τα άτομα, το κρανίο δεν μπορεί πραγματικά να απογυμνωθεί συνολικά της τρίχας, ακριβώς λεπτός στο σημείο όπου το κρανίο είναι ορατό. Όπως τα άτομα, εντούτοις, η προκύπτουσα απώλεια τρίχας είναι γενικά αμετάκλητη.

Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν alopecia εξαρτάται από την αιτία της απώλειας τρίχας, την έκταση της απώλειας και τη μεμονωμένη απάντηση. Γενικά, η επεξεργασία είναι λιγότερο αποτελεσματική για τις πιό εκτενείς περιπτώσεις της απώλειας τρίχας.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.

Corticosteroids. Οι εγχύσεις της κορτιζόνης στο κρανίο μπορούν να μεταχειριστούν alopecia το areata. Η επεξεργασία επαναλαμβάνεται συνήθως μηνιαία. Οι γιατροί ορίζουν μερικές φορές corticosteroid τα χάπια για την εκτενή απώλεια τρίχας λόγω alopecia του areata. Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αλλά μπορούν να είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις εγχύσεις.

Anthralin (Drithocreme). Διαθέσιμος ως είτε κρέμα είτε αλοιφή, anthralin είναι μια συνθετική, πισώδης ουσία που εφαρμόζετε στο κρανίο και το πλύσιμό σας μακριά καθημερινά. Χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά για να θεραπεύσει την ψωρίαση, αλλά οι γιατροί μπορούν να το ορίσουν για να μεταχειριστούν άλλους όρους δερμάτων. Το Anthralin μπορεί να υποκινήσει τη νέα αύξηση τρίχας για τις περιπτώσεις alopecia του areata.
Η προσοχή τρίχας τοποθετεί αιχμή και συμβουλεύει

Παρατηρήσατε ότι όταν σαμπουάν η τρίχα σας το ποσό lather ποικίλλετε συχνά; Συνήθως, περισσότερο lather έχετε, η λιγότερη συγκέντρωση που έχετε στην τρίχα σας. Είναι επίσης σημαντικό να ξεπλυθεί πλήρως έξω το σαμπουάν για να αποβάλει οποιαδήποτε υπόλοιπα απορρυπαντικά � που μπορούν να βλάψουν τον άξονα και το κρανίο τρίχας.

Συχνά μπορεί να στεγνώσει την τρίχα σας και, επομένως, πρέπει να ακολουθηθεί με την χρήση ενός ενυδατικού εδαφοβελτιωτικού. Είναι πολύ σημαντικό να απασχοληθεί το εδαφοβελτιωτικό μέσω της όλης τρίχας σας και να αφεθεί μέσα για τρία έως πέντε λεπτά. Πάλι, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν με κακό τρόπο και κάνουν κακή χρήση το εδαφοβελτιωτικό με να μην απασχοληθούν σε το κατευθείαν στις άκρες της τρίχας και να μη μην αφήσουν το επάνω αρκετό καιρό.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την τρίχα σας με την πρόκληση της οξείδωσης των μορίων θείου μέσα στον άξονα τρίχας, αφήνοντας την τρίχα αδύνατη, εύθραυστη, ξηρά και εξασθενισμένη. Οι άνθρωποι που λευκαίνουν ή φωτίζουν το φυσικό χρώμα τρίχας τους μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τις αλλαγές χρώματος προσβολών στην τρίχα τους όταν εκτίθεται στον ήλιο.
Η μεταμόσχευση τρίχας ισχύει για τις γυναίκες επίσης!

Η μεταμόσχευση τρίχας αναφέρεται στη χειρουργική μετακίνηση της μόνιμης τρίχας με τις ρίζες της σε μια περιοχή του φαλακρού ή balding δέρματος. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση για την απώλεια τρίχας.

Τα αφαιρούμενα θυλάκια τρίχας διαιρούνται έπειτα σε μεμονωμένα εμβόλια των ποικίλων μεγεθών. Τα μικρότερα εμβόλια περιέχουν 1-2 τρίχες και αναφέρονται συχνά ως «θυλακοειδείς μονάδες» ή «micrografts». Τα μεγαλύτερα minigrafts μπορούν να περιέχουν μέχρι 6 τρίχες και μπορούν να παρέχουν περισσότερη πυκνότητα ανά εμβόλιο. Η επιλογή του αριθμού και του τύπου εμβολίου γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο τρίχας του ασθενή, την ποιότητα, το χρώμα και την περιοχή που μεταμοσχεύεται. Μόλις προετοιμαστούν τα εμβόλια (τρίχα και οι ρίζες του) παρεμβάλλονται έπειτα στη λεπτή περιοχή.

Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια χειρουργική διαδικασία, όλοι οι ασθενείς πρέπει να είναι στην καλή υγεία. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια διαδικασία γραφείων που διαρκεί περίπου τέσσερις έως οκτώ ώρες ανάλογα με την έκταση της προγραμματισμένης διαδικασίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία δύο έως πέντε ημέρες μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Στα χέρια των καλά εκπαιδευμένων και πεπειραμένων παθολόγων, και χρησιμοποίηση των νεώτερων τεχνικών με τα μικρότερα εμβόλια, η τρίχα αυξάνεται στην κατάλληλη κατεύθυνση με επενδυμένο με φτερά hairline, και ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες με την εντοπισμένη εκλέπτυνση στην κορυφή των κεφαλιών τους ή την εκλέπτυνση γύρω από τους ναούς κάνουν συχνά τους καλούς υποψηφίους για τη μεταμόσχευση τρίχας. Πριν από την αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση τρίχας, είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συζητήσουν τη λεπταίνοντας τρίχα σας με έναν δερματολόγο ή/και ο ενδοκθρινολόγος για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι κανένας άλλος θεραπεύσιμος λόγος για την απώλεια τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να γίνει και στους ασθενείς με την προηγμένη φαλάκρα και νωρίτερα την εκλέπτυνση. Οι νεώτερες θεραπείες ανδρών όπως Propecia ή και ανδρών και γυναικών, όπως Rogaine πρέπει να εξεταστούν επίσης ειδικά στους ασθενείς με νωρίτερα να λεπτύνουν ως αυτά τα φάρμακα συχνά αργά σημαντικά την πρόοδο της απώλειας τρίχας. Γενικά, η μεταμόσχευση τρίχας δεν εξετάζεται για τους ασθενείς νεώτερους από τη μέση δεκαετία του '20 τους λόγω της δυσκολίας στην πρόβλεψη της τελευταίας έκτασης της απώλειας τρίχας.

Πολλές γυναίκες είναι σήμερα δυναμικές για την επιδίωξη της μεταμόσχευσης τρίχας. Είναι απρόθυμοι να δεχτούν την απώλεια τρίχας ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής. Η τρίχα κρανίων είναι ένα σημαντικό συστατικό του προγράμματος γυναικών εικόνας στον κόσμο και δεν επιθυμούν να έχουν την απώλεια τρίχας να μειώσει εκείνη την εικόνα.
Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας. Hair care.


Όροι και ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Find new ideas and improve your level of vision.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Η μεγάλη λύση απώλειας τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Women Ring of Ireland, Hair care department.1