on Czech about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
Czech

on German about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
German

on English about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
English

on Spanish about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
Spanish

on French about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
French

on Greek about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
Greek

on Italian about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
Italian

on Dutch about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
Dutch

on Portuguese about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
Portuguese

on Swedish about Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;
SwedishΤι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας; home page

 

 

 
Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;Sitemap

Weight loss. Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;.

Παχυσαρκία

Η παχυσαρκία ορίζεται ως έχοντας μια ανώμαλη αύξηση του λίπους σωμάτων που καλείται επίσης Μασαχουσέτη λιπαρού ιστού. Ένα παχύσαρκο πρόσωπο είναι 20 τοις εκατό ή περισσότερος επάνω από το επιθυμητό βάρος. Στην τελευταία δεκαετία η παχυσαρκία έχει βρεθεί σε άνοδο και στις γυναίκες και στους άνδρες.

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Η κατάλληλη χρήση αυτών των διατροφών απαιτεί κοντά να ελέγξει και συνέχιση. Για να προωθήσουν τη μόνιμη απώλεια βάρους, οι αλλαγές τρόπου ζωής πρέπει να γίνουν από το Dieter ενώ στο γρήγορο.

Κατά τη διάρκεια ενός binge, 10.000 έως 20.000 θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Binges αποτελείται συνήθως από τα τρόφιμα όπως τα μπισκότα, την καραμέλα, τα τσιπ, το παγωτό και πολλά άλλα υψηλά τρόφιμα θερμίδας. Το Binges γίνεται συχνά στο μυστικό. Μετά από ένα binge, πολλά από τα συναισθήματα που προκάλεσαν το binge, όπως την πίεση, μπορεί να είχαν υποχωρήσει μόνο για να αντικατασταθούν με τα συναισθήματα της ενοχής και την έλλειψη μόνος-ελέγχου.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Η κατανάλωση Binge είναι όπως τη βουλιμία, αλλά δεν περιλαμβάνει τις συμπεριφορές εξαγνισμού. Μια διάγνωση της binge-κατανάλωσης της αναταραχής γίνεται όταν ένα πρόσωπο binges ένας μέσος όρος δύο ημερών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.
Καταπιεστικά φάρμακα εμπορικών σημάτων όρεξης

Η παχυσαρκία είναι μια χρόνια πάθηση που έχει επιπτώσεις σε πολλούς ανθρώπους και απαιτεί συχνά τη μακροπρόθεσμη επεξεργασία για να προωθήσει και να στηρίξει την απώλεια βάρους. Όπως σε άλλους χρόνιους όρους, όπως ο διαβήτης ή η υψηλή πίεση αίματος, η μακροπρόθεσμη χρήση των φαρμάκων συνταγών μπορεί να είναι κατάλληλη για μερικά άτομα

Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης βοηθούν την απώλεια βάρους με τη μείωση της όρεξης ή την αύξηση του συναισθήματος της ύπαρξης πλήρη. Αυτά τα φάρμακα μικραίνουν την όρεξη από τη σεροτονίνη ή catecholamine δύο αύξησης χημικές ουσίες εγκεφάλου που έχουν επιπτώσεις στην όρεξη. Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης χρησιμοποιούνται με μια πορεία της συμπεριφοριστικής επεξεργασίας και της διαιτητικής παροχής συμβουλών, με σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε τις μακροπρόθεσμες αλλαγές στη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητά σας.

Το πιό πρόσφατο φάρμακο στην πάλη ενάντια στην παχυσαρκία είναι Xenical. Μια νέα κατηγορία μη-συστημικού φαρμάκου αντι-παχυσαρκίας κάλεσε lipase τους ανασταλτικούς παράγοντες που ενεργούν στο γαστροεντερικό κομμάτι για να αποτρέψουν την απορρόφηση του λίπους κατά περίπου 30 τοις εκατό. Τα φάρμακα σε αυτήν την κατηγορία δεν επιτυγχάνουν την επίδρασή τους μέσω της χημείας εγκεφάλου ή της υποκίνησης κεντρικών νευρικών συστημάτων. Με άλλα λόγια, Xenical δεν είναι ένας καταπιεστικός ή μεταβολικός επαγωγέας όρεξης.

Διάφορα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης είναι διαθέσιμα για να μεταχειριστούν την παχυσαρκία. Γενικά, αυτά τα φάρμακα είναι αποτελεσματικά, οδηγώντας σε μια μέση απώλεια βάρους πέντε έως είκοσι δύο λιβρών. αυτόν που αναμένεται επάνω από με τις επεξεργασίες παχυσαρκίας μη-φαρμάκων.

Κατά εξέταση της μακροπρόθεσμης όρεξης την καταπιεστική επεξεργασία φαρμάκων για την παχυσαρκία, την πρέπει να εξετάσετε τους ακόλουθους τομείς ανησυχίας και πιθανών κινδύνων. Αυτήν την περίοδο, όλα τα φάρμακα συνταγών για να μεταχειριστούν την παχυσαρκία είναι ελεγχόμενες ουσίες, σημαίνοντας το τους γιατρούς πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους περιορισμούς κατά ορισμό στην όρεξη των καταπιεστικών φαρμάκων. Αν και η κατάχρηση και η εξάρτηση δεν είναι κοινές με τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μη-αμφεταμινών, οι γιατροί πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ορίζουν αυτά τα φάρμακα για τους ασθενείς με μια ιστορία του οινοπνεύματος ή άλλης κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Η παχυσαρκία συχνά αντιμετωπίζεται ως αποτέλεσμα μιας έλλειψης willpower, αδυναμίας, ή ενός τρόπου ζωής «επιλογή» - η επιλογή για να παραφάει και κάτω από την άσκηση. Η πεποίθηση ότι τα πρόσωπα επιλέγουν να είναι παχύσαρκα προσθέτει στο δισταγμό των προσφερόντων ιατρικές υπηρεσίες και των ασθενών για να δεχτεί τη χρήση της μακροπρόθεσμης θεραπείας φαρμάκων όρεξης καταπιεστικής για να διαχειριστεί την παχυσαρκία.

Εντούτοις η παχυσαρκία, θεωρείται καταλληλότερα χρόνια πάθηση από μια επιλογή τρόπου ζωής. Άλλες χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης, και η υψηλή πίεση αίματος, ρυθμίζονται από τη μακροπρόθεσμη θεραπεία φαρμάκων, ακόμα κι αν αυτές οι ασθένειες βελτιώνονται επίσης με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η διατροφή και η άσκηση. Αν και αυτό το ζήτημα μπορεί να αφορά τους παθολόγους και τους ασθενείς, οι κοινωνικές απόψεις σχετικά με την παχυσαρκία δεν πρέπει να αποτρέψουν τους ασθενείς από την επιδίωξη της ιατρικής περίθαλψης για να αποτραπούν οι κίνδυνοι υγείας που μπορούν να προκαλέσουν τη σοβαρούς ασθένεια και το θάνατο.

Επειδή τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν έναν όρο που έχει επιπτώσεις σε εκατομμύριο από τους ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είναι βασικά υγιείς, η δυνατότητά τους για τις παρενέργειες είναι μεγάλης ανησυχίας. Οι περισσότερες παρενέργειες αυτών των φαρμάκων είναι ήπιες και βελτιώνονται συνήθως με τη συνεχή επεξεργασία.
Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας;. Weight loss.


Όροι και ορισμοί

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Get your implants in czech dental clinic


 

 

 

 

 Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Τι συμπαθούμε περισσότερων - το λίπος μας ή η υγεία μας; είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Insurance Organization, Weight loss department.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)