Geestelijke gezondheid en depressies. Online kopend voorschriftdrugs. De pijn van vrouwen van premenstrual syndroom. Improve your salary - find new job. You are ready?.


Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

Swedish

 

 

Het verbeteren van gezondheid is goede overeenkomst


Geestelijke gezondheid en depressies

Geestelijke gezondheid en depressies

Hoewel het ongewoon is, kunnen bepaalde medische problemen de symptomen van bezorgdheid nabootsen, of zelfs het produceren. De hartkloppingen en shortness van adem die door een onregelmatige hartslag worden veroorzaakt kunnen gemakkelijk met bezorgdheid worden verward. Een klonter in de long (longembolie) veroorzaakt vaak onverklaard gevoel van bezorgdheid. De neurologische problemen zoals epilepsie en hersenenwanorde kunnen van symptomen van bezorgdheid de oorzaak zijn. Kan zo bloedarmoede, diabetes, schildklierziekte, en bijnierproblemen. In het algemeen, zullen deze symptomen verdwijnen wanneer de onderliggende ziekte onder controle wordt gebracht, hoewel de bezorgdheid soms afzonderlijke behandeling vereist.

De fysieke symptomen van deze wanorde omvatten: het beven, het trillen, spierspanning, hoofdpijnen, geprikkeldheid, het zweten, misselijkheid, hete flitsen, losbolligheid, en moeilijkheid ademhaling. GAD wordt gediagnostiseerd wanneer psychologische en fysieke jongstleden symptomen van bezorgdheid een meer dan maand en vergezeld gaat niet van de symptomen van andere bezorgdheidswanorde.

Als u bovenmatig ongerust gemaakt over een aantal dagelijkse problemen minstens zes maanden bent geweest en minstens zes van de gemeenschappelijke vroeger vermelde symptomen van bezorgdheid gehad, kunt u bezorgdheidswanorde veralgemeend hebben. Controle met uw familiearts of geestelijke gezondheidsberoeps. De algemene bezorgdheidswanorde is hoogst te behandelen.

Er is weinig twijfel dat al ons gedachten en gevoel in transmissies tussen zenuwcellen in de hersenen wortel worden geschoten. Deze signalen worden van cel aan cel door chemische neurotransmitters overgegaan die bij de synaps (uiterst klein hiaat) worden vrijgegeven tussen één cel en volgende.

De ongebreidelde bezorgdheid kan tot om het even welk van verscheidene emotionele wanorde leiden, allen gekenmerkt door een onplezierige en overweldigende geestelijke spanning zonder duidelijke identificeerbare oorzaak. Terwijl de meeste mensen met bezorgdheidswanorde zich volledig ervan bewust zijn dat hun gedachten en gedrag irrationeel en ongepast zijn, geeft dit inzicht hen geen hulp in het controleren van hun symptomen.

Het is belangrijk dat u met de therapie comfortabel voelt die de geestelijke gezondheidsberoeps voorstelt. Wanneer dit niet het geval is, streef elders naar hulp. Nochtans, als u medicijn hebt genomen, is het belangrijk om het niet te beëindigen abrupt, zoals voordien verklaard. Bepaalde drugs moeten onder de supervisie van uw arts worden verminderd.

meer

Online kopend voorschriftdrugs

Online kopend voorschriftdrugs

Internet heeft de manier veranderd wij leven, werken en winkelen. De groei van Internet heeft het mogelijk om prijzen te vergelijken en producten te kopen gemaakt zonder huis ooit te verlaten. Maar wanneer het over het kopen van geneeskunde online komt, is het belangrijk om zeer zorgvuldig te zijn. Sommige websites verkopen geneeskunde die niet veilig kan zijn te gebruiken en uw gezondheid op risico kon zetten.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

Om de risico's te verminderen en de volledige voordelen van geneesmiddelen te verkrijgen hebt u a) bespreking met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps nodig; B) ken uw geneesmiddelen--voorschrift en over de toonbank; c) lees het etiket en volg richtingen; D) vermijd interactie; e) controleer de gevolgen van uw geneesmiddelen--en de gevolgen van andere producten die u gebruikt

De belangrijke dingen is vertellen aan uw arts over om het even welke allergieën of gevoeligheden die u kunt hebben. Vertel over om het even wat die uw capaciteit kon beïnvloeden om geneesmiddelen, zoals moeilijkheid te nemen die of hen herinnert slikt zich te nemen.

meer

De pijn van vrouwen van premenstrual syndroom

De pijn van vrouwen van premenstrual syndroom

Menopause is een natuurlijke gebeurtenis en kan worden verhinderd niet. De medicijnen, het dieet en de oefening kunnen sommige symptomen van menopause verhinderen of elimineren en de levenskwaliteit van een vrouw verbeteren aangezien zij ouder groeit.

Een aantal medicijnen worden gebruikt om de symptomen van menopause te behandelen. Het nodig type van medicijn is een ingewikkeld besluit en elke vrouw zou de kwestie met haar arts moeten bespreken. De behandeling zal afhangen van welke symptomen het lastigst zijn en hoe lastig zij zijn.

De chlorella versterkt het immune systeem, bevordert darmgezondheid, helpt om het lichaam te ontgiften, vermindert peptische en van de twaalfvingerige darm zweren, bestrijdt besmetting, en helpt om moeheid en stemmingsschommeling tegen te gaan verbonden aan premenstrual syndroom (PMS) en perimenopause.

meer

 

 

Read our other articles:
Improve your salary - find new job. You are ready?

Sitemap© Copyright 2007 European Insurance Community.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)