Weight loss. Διαχείριση βάρους σήμερα. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about Διαχείριση βάρους σήμερα

on German about Διαχείριση βάρους σήμερα

on English about Διαχείριση βάρους σήμερα

on Spanish about Διαχείριση βάρους σήμερα

on French about Διαχείριση βάρους σήμερα

on Greek about Διαχείριση βάρους σήμερα

on Italian about Διαχείριση βάρους σήμερα

on Dutch about Διαχείριση βάρους σήμερα

on Portuguese about Διαχείριση βάρους σήμερα

on Swedish about Διαχείριση βάρους σήμεραΔιαχείριση βάρους σήμερα home page

 Διαχείριση βάρους σήμερα

 

 

Weight loss. Διαχείριση βάρους σήμερα.

 

 

 

 

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Ιατρικά εποπτευμένος νηστεύει είναι πολύ λίγων θερμίδων διατροφές που παρέχουν από 400 έως 800 θερμίδες ανά ημέρα. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις διατροφές είναι χαμηλές στις θερμίδες, η πρωτεϊνική παροχή είναι πολύ υψηλή. Ο σκοπός αυτών των διατροφών είναι να προωθηθεί η παχιά απώλεια, όχι απώλεια μυών. Ο υψηλός - οι βοήθειες περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη αποτρέπουν τις μεγάλες απώλειες ιστού μυών. Οι ηλεκτρολύτες, οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα συμπληρώνονται επίσης.

Για να επιτύχει τη μόνιμη απώλεια βάρους, η υποχρέωση πρέπει να δοθεί στην παραγωγή των πραγματικών αλλαγών στην κατανάλωση των σχεδίων. Τα άτομα είναι ποιος που δεν δεσμεύεται θα κερδίσει πίσω το βάρος τους.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών ή κατά εορτασμό, την πολύτα από εμάς έχουν παραφάει. Αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν τα προβλήματα που ελέγχουν την κατανάλωσή τους όρεξης και κατα:λήγω απευθείας έως ότου διακόπτεται η κατανάλωση.

Κατά τη διάρκεια ενός binge, 10.000 έως 20.000 θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Binges αποτελείται συνήθως από τα τρόφιμα όπως τα μπισκότα, την καραμέλα, τα τσιπ, το παγωτό και πολλά άλλα υψηλά τρόφιμα θερμίδας. Το Binges γίνεται συχνά στο μυστικό. Μετά από ένα binge, πολλά από τα συναισθήματα που προκάλεσαν το binge, όπως την πίεση, μπορεί να είχαν υποχωρήσει μόνο για να αντικατασταθούν με τα συναισθήματα της ενοχής και την έλλειψη μόνος-ελέγχου.

Οι ακόλουθες οδηγίες έχουν αναπτυχθεί που μπορούν να βοηθήσουν να ελέγξουν binge την κατανάλωση: - Φάτε μόνο στους καθιερωμένους χρόνους γεύματος. - Αποφύγετε τα τρόφιμα γύρω από αυτό μπορεί να προκαλέσει. - Αποφύγετε τη μανία ή τις πολύ περιοριστικές διατροφές. - Ενημερώστε ένα ημερολόγιο και ένα αρχείο τροφίμων για να αξιολογήσετε τι προέτρεψε το binge.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχτεί επειδή πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στα τρόφιμα ως τρόπος τα συναισθήματά τους. Η κράτηση ενός ημερολογίου τροφίμων μπορεί να είναι ευεργετική να προσδιορίσει συγκεκριμένα ποια συναισθήματα είναι πιθανό να προκαλέσουν binge την κατανάλωση καθώς επίσης και ποια τύποι τροφίμων καταναλώνονται κατά τη διάρκεια ενός binge. Οι στρατηγικές μπορούν έπειτα να υιοθετηθούν για να μειώσουν την ώθηση στο binge όταν χτυπά η ώθηση.

Πολλοί άνθρωποι παρακινούνται στη διατροφή από την επιθυμία να είναι λεπτοί και ελκυστικοί όπως τα πρότυπα που βλέπουμε παντού - στη TV και στα περιοδικά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικότερο είναι ότι ένα πιό αδύνατο σώμα μειώνει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες.

Η γνώση της σύνθεσης σωμάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα ικανότητας για να χτιστεί περισσότερος παχύς-καίγοντας μυς. Επιλύοντας να αλλάξει τη σύνθεση σωμάτων σας και όχι απλά να χάσει το βάρος, μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

Ο κίνδυνος το βάρος σύνδεσε τις αυξήσεις ιατρικών προβλημάτων εάν η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται στην κοιλιακή περιοχή. Αυτός ο κίνδυνος μειώνεται εάν το λίπος σωμάτων βρίσκεται πρώτιστα στα ισχία, την περιοχή γλουτών και μηρών.

Οι πίνακες ύψους και βάρους χρησιμοποιούνται γενικά για να καθορίσουν πώς το βάρος του προσώπου συγκρίνει με πρότυπα. Εντούτοις, το βάρος σε αυτούς τους πίνακες είναι ένα γενικό μέτρο όλων των συστατικών του σώματος. Τα άτομα μπορούν να διαφέρουν στο μυ, το μέγεθος πλαισίων και το ποσοστό του λίπους σωμάτων. Η μέση στην αναλογία ισχίων της αξιολόγησης της σύνθεσης σωμάτων παρέχει τις πληροφορίες για όπου η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται.

Διαχείριση βάρους σήμερα. Weight loss.


Ορισμοί και όροι σε αυτήν την σελίδα

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Διαχείριση βάρους σήμερα είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page