--> Στοιχεία σχετικά με τις άκρως αποτελεσματική θεραπεία που υποβλήθηκε από ημικρανία OptiNose Fosamax στη ζωή μας. Πού να αγοράσετε χαμηλό κόστος ιατρικής.Στοιχεία σχετικά με τις άκρως αποτελεσματική θεραπεία που υποβλήθηκε από ημικρανία OptiNose Fosamax στη ζωή μας. Παράδοση επιλογές για Fosamax Προειδοποίηση Σχετικά με μολυσμένα προγεμισμένες.  FDA ανακοίνωσε ένα πανεθνικό ανάκληση όλων των παρτίδων του ηπαρίνη και αλατούχα προγεμισμένες σύριγγες κατασκευάζονται από ξεπλύνετε AM2 PAT, Inc, της Angier, NC καταναλωτές και στους χώρους υγειονομικής φροντίδας με οποιονδήποτε από τους υπενθύμισε σύριγγες θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν αμέσως Πού να αγοράσετε χαμηλό κόστος ιατρικήςgeocities archive
Google

Στοιχεία σχετικά με τις άκρως αποτελεσματική θεραπεία που υποβλήθηκε από ημικρανία OptiNose

Fosamax στη ζωή μας.

χρήσεις των Fosamax Fosamax χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία ορισμένων τύπων οστική απώλεια (οστεοπόρωση). Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων ονομάζονται διφωσφονικά και μειώνουν τη δραστηριότητα των κυττάρων που το σπάσιμο οστών. Η διατήρηση ισχυρών οστών επιβραδύνοντας την απώλεια των οστών βοηθά στη μείωση του κινδύνου καταγμάτων.

Ο κίνδυνο ανάπτυξης οστεοπόρωσης είναι μεγαλύτερη ηλικία, όπως εμείς, μετά από την εμμηνόπαυση, λόγω της έλλειψης φυσικών οιστρογόνων ορμονών, και αν παίρνουμε κορτικοστεροειδών φάρμακα (π.χ. πρεδνιζόνη) για μεγάλες περιόδους.

τον τρόπο χρήσης των Fosamax Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πολύ στενά για να μεγιστοποιήσουμε το ποσό του φαρμάκου που απορροφάται και να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού για να σας esophagus. Αυτό το φάρμακο έρχεται με ένα φύλλο ενημέρωσης του ασθενή. Διαβάστε το προσεκτικά. Ρωτήστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό τυχόν απορίες που ενδέχεται να έχουμε σχετικά με αυτό το φάρμακο.

Fosamax λαμβάνεται μία φορά την εβδομάδα. Επιλέξτε την ημέρα της εβδομάδας ότι στον καλύτερο δυνατό βαθμό το πρόγραμμά σας και να το πάρετε για τη συγκεκριμένη ημέρα κάθε εβδομάδα.

Πάρτε Fosamax από το στόμα, μετά σηκώνονται για την ημέρα και πριν λάβει την πρώτη σας τροφίμων, ποτών ή άλλων φαρμάκων. Πίνετε τουλάχιστον 2 ουγκια (60 ml) του απλού νερού, μετά τη λήψη υγρών Fosamax. Τότε να είστε σε όρθια θέση (καθιστό, όρθιο ή περπάτημα) για 30 λεπτά τουλάχιστον και μην ξαπλώνετε έως ότου μετά την πρώτη σας τροφίμων της ημέρας. Περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά (κατά προτίμηση 1 έως 2 ώρες) μετά τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής ενώπιον τρώμε ή πίνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από το απλό νερό.

Μην πάρετε Fosamax πριν από το βραδινό ύπνο ή πριν αυξηθεί για την επόμενη ημέρα. Δεν μπορεί να απορροφηθεί και μπορεί να έχει παρενέργειες.

Άλλα φάρμακα, βιταμίνες, τα αντιόξινα, καφέ, τσάι, σόδα, εμφιαλωμένο νερό και φαγητό μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του Fosamax. Μην πάρετε αυτές για τουλάχιστον 30 λεπτά (κατά προτίμηση από 1 έως 2 ώρες) μετά την ανάληψη Fosamax.

Χρήση Fosamax τακτικά για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Θυμηθείτε να το χρησιμοποιήσει για την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα. Μπορεί να βοηθήσει να σηματοδοτήσει το ημερολόγιό σας με μια υπενθύμιση.

παρενέργειες του Fosamax Στομαχικός πόνος, δυσκοιλιότητα, φυσικό αέριο, ναυτία ή μπορεί να προκύψει, ενώ χρήση Fosamax. Εάν αυτές οι επιπτώσεις εμμένουν ή επιδεινώνονται, ειδοποιεί το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει Fosamax γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι θα είναι προς όφελος μεγαλύτερο από κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Fosamax δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα απίθανο αλλά σοβαρές παρενέργειες:

Fosamax Μαη σπάνια προκαλεί σοβαρό ερεθισμό και έλκη esophagus. Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από παρακάτω απίθανη, αλλά πολύ σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, σταματήστε τη λήψη Fosamax και συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως:

Μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο Fosamax είναι απίθανο, αλλά επιδιώκουν την άμεση ιατρική βοήθεια εάν εμφανισθεί. Συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης περιλαμβάνει:

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα των πιθανών παρενεργειών. Εάν παρατηρήσετε άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.

προφυλάξεις του Fosamax Πριν από τη λήψη Fosamax, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό? Ή σε άλλα διφωσφονικά? Ή σε περίπτωση που έχουμε άλλες αλλεργίες.

Fosamax δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχουμε ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν έχουμε:

Πριν από τη χρήση Fosamax, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ιατρικού ιστορικού, κυρίως των:

Αραιά, σοβαρά προβλήματα jawbone (οστεονέκρωση) έχουν εκδηλωθεί σε άτομα λήψη ανάλογων φαρμάκων. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης άλλα φάρμακα ή να είχε συνθήκες που θα μπορούσαν να έχουν στην πραγματικότητα προκάλεσε το πρόβλημα jawbone. Αν έχουμε καρκίνο, αναιμία, διαταραχές πήξης του αίματος, λοιμώξεις στο στόμα ή άλλες νόσους του στόματος, ή κακή οδοντιατρική υγιεινή, δείτε τον οδοντίατρο για την πλήρη εξέταση / θεραπεία, πριν ξεκινήσουμε Fosamax. Βεβαιωθείτε ότι ο ίδιος γνωρίζει ολόκληρο το ιατρικό σας ιστορικό, κάθε ακτινοβολία θεραπείες του καρκίνου, καθώς επίσης και όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, ιδίως κορτικοστεροειδή, όπως η πρεδνιζόνη, χημειοθεραπείας, και Fosamax. Συμβουλευτείτε οδοντίατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Fosamax δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά. Μελέτες έχουν δείξει ότι πολλά παιδιά που έλαβαν Fosamax είχε σοβαρές παρενέργειες όπως εμετός, ο πυρετός, και γριππώδη συμπτώματα.

Fosamax θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν σαφώς απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συζήτηση για τους κινδύνους και τα οφέλη με το γιατρό σας.

Δεν είναι γνωστό αν το Fosamax περνά στο μητρικό γάλα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν θηλάσετε.

αλληλεπιδράσεις των Fosamax Βλέπε επίσης Τρόπος χρήσης τμήματος.

Ο επαγγελματίες υγείας (π.χ., το γιατρό ή τον φαρμακοποιό), μπορεί ήδη να έχει επίγνωση των ενδεχόμενων αλληλεπιδράσεις και μπορεί να μας για παρακολούθηση. Μην ξεκινήσετε, να σταματήσει ή να αλλάξετε τη δοσολογία του κάθε φαρμάκου, πριν από τον έλεγχο τους με πρώτο.

Πριν από τη χρήση Fosamax, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των συνταγών και nonprescription / φυτικά προϊόντα θα μπορούν να χρησιμοποιούν, ειδικότερα:

Ελέγξτε την ετικέτα για όλα σας τα φάρμακα, διότι ενδέχεται να περιέχουν ασπιρίνη ή nonsteroidal αντι-στεροειδή αντιφλεγμονώδη (ΜΣΑΦ όπως η ιβουπροφαίνη, ναπροξένη) που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ερεθισμό του στομάχου / έλκη. Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με την ασφαλή χρήση των προϊόντων αυτών. Χαμηλή δόση ασπιρίνης, όπως προδιαγράφεται από το γιατρό σας για συγκεκριμένους ιατρικούς λόγους, όπως η καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο πρόληψης (συνήθως αυτές οι δόσεις είναι 81-325 mg ανά ημέρα), θα πρέπει να συνεχιστεί. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό το έγγραφο δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση Fosamax, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό του όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Τηρούν κατάλογο με όλα σας τα φάρμακα μαζί σας και συμμερίζομαι την λίστα με το γιατρό και το φαρμακοποιό τους.

Παράδοση επιλογές για Fosamax

Στοιχεία σχετικά με τις άκρως αποτελεσματική θεραπεία που υποβλήθηκε από ημικρανία OptiNose

Στοιχεία σχετικά με τις άκρως αποτελεσματική θεραπεία που υποβλήθηκε από ημικρανία OptiNose Fosamax στη ζωή μας. Παράδοση επιλογές για Fosamax Προειδοποίηση Σχετικά με μολυσμένα προγεμισμένες.  FDA ανακοίνωσε ένα πανεθνικό ανάκληση όλων των παρτίδων του ηπαρίνη και αλατούχα προγεμισμένες σύριγγες κατασκευάζονται από ξεπλύνετε AM2 PAT, Inc, της Angier, NC καταναλωτές και στους χώρους υγειονομικής φροντίδας με οποιονδήποτε από τους υπενθύμισε σύριγγες θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν αμέσως Πού να αγοράσετε χαμηλό κόστος ιατρικήςgeocities mirror

OptiNose ανακοίνωσε ότι υπέβαλε σημαντικά νέα δεδομένα που καταδεικνύουν τις ανώτερες επιδόσεις του νέου ρινική συσκευή χορήγησης φαρμάκων με sumatriptan για τη θεραπεία ημικρανιών. Η Φάση ΙΙ αποτελέσματα δείχνουν ότι τα ναρκωτικά συσκευή συνδυασμός επιτυγχάνει την ημικρανία ανακούφιση όσο γρήγορα και αποτελεσματικά ως ενέσεις χωρίς ενόχληση, ταλαιπωρία και τον κίνδυνο Τραυματισμοί από βελόνες. OptiNose παρουσίασε στοιχεία κατά την ετήσια επιστημονική συνάντηση της American Society Πονοκέφαλος στη Βοστώνη.

Πονοκέφαλος ανακούφιση επετεύχθη στο 74. 3% και 83. 8% των ασθενών σε 60 λεπτά και 120 λεπτά μετά τη χορήγηση, αντίστοιχα, και 48. 6% των ασθενών που παρέμειναν ελεύθερες πόνου μετά από 48 ώρες. Τα αποτελέσματα ήταν στατιστικά σημαντική σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο μελέτη της ομάδας. Η μελέτη επιβεβαίωσε επίσης παλαιότερη φάση Ι αποτελέσματα. Στη μελέτη Φάσης I, OptiNose σκόνη ρινική συσκευή χορήγησης φαρμάκων sumatriptan επιτευχθεί η μέγιστη συγκέντρωση στο αίμα σε ένα διάμεσο χρόνο των 20 λεπτών μετά τη χορήγηση. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν συγκρίσιμο με ενέσεις και πολύ γρηγορότερα από άλλες ενδορινικής παράδοσης τεχνολογιών.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανάπτυξη αυτής της νέας επεξεργασίας για τα περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανούς που υποφέρουν από ημικρανιών", είπε ο Per Djupesland, MD, Φ. Δ., Μελέτη της συν-συγγραφέας και Διευθύνων Σύμβουλος, Επιστημονικός Σύμβουλος σε OptiNose AS. «Η νέα συσκευή συνδυασμός θα προσφέρεται στους ασθενείς μια πολύ χρήσιμη εναλλακτική λύση στην υπάρχουσα, βραδείας ενεργεί ρινική εισπνοής και επώδυνες ενέσεις και χάπια."

Τα σχόλια των χρηστών από τους ασθενείς που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν επίσης πολύ ενθαρρυντικές. "Η πλειοψηφία των ασθενών ημικρανία βρέθηκαν στη συσκευή να είναι τόσο άνετη και εύκολη στη χρήση." Είπε ο Δρ Djupesland. "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική θεραπεία για την ημικρανία πάσχοντες, συνδυάζοντας γρήγορη ανακούφιση, χαμηλή και υψηλή παρενέργειες συμμόρφωση του χρήστη."

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές συσκευές ρινική παράδοση, μοναδική σχεδίαση του OptiNose συσκευή εξασφαλίζει ότι τα ναρκωτικά είναι να παραδοθεί στόχο τοποθεσίες σε όλη τη ρινική κοιλότητα, επιτυγχάνοντας βέλτιστη δόση παράδοσης παράλληλη αποφυγή των κινδύνων του φαρμάκου εναπόθεση στους πνεύμονες.

-- - - - - - - - - - - - --

OptiNose AS

OptiNose AS είναι μια νορβηγική ιδιωτική εταιρεία. OptiNose έχει αναπτύξει μια σειρά από ρινική χορήγηση φαρμάκων συσκευές για χρήση με μια σειρά από επίκαιρα, συστηματικές και CNS ενώσεις και με τις αιτήσεις για τα δύο σκευάσματα σε σκόνη και υγρή. Επιπλέον, OptiNose ανέπτυξε δύο ναρκωτικά συσκευή προϊόντων που έχουν ολοκληρώσει τη φάση ΙΙ των κλινικών δοκιμών.

Πηγή: ανά Djupesland, MD, Φ. Δ. OptiNose


Πού να αγοράσετε χαμηλό κόστος ιατρικήςΠροειδοποίηση Σχετικά με μολυσμένα προγεμισμένες. FDA ανακοίνωσε ένα πανεθνικό ανάκληση όλων των παρτίδων του ηπαρίνη και αλατούχα προγεμισμένες σύριγγες κατασκευάζονται από ξεπλύνετε AM2 PAT, Inc, της Angier, NC καταναλωτές και στους χώρους υγειονομικής φροντίδας με οποιονδήποτε από τους υπενθύμισε σύριγγες θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν αμέσως

Πολιτικών Κυρώσεις κατά της αναζήτησε Maker ακρόαση των ενισχύσεων. Μια ακρόαση ενίσχυση κατασκευαστή παραβιάσει τη νομοθεσία, και FDA προσπαθεί περισσότερο από $ 2 εκατομμύρια σε κυρώσεις

Albuterol Inhalers: Ώρα για μετάβαση. Οι κατασκευαστές έχουν σκηνοθετήσει για τη σταδιακή κατάργηση της albuterol εισπνοής που χρησιμοποιούν οι χλωροφθοράνθρακες (CFC) - προωθητικά που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος. Εδώ υπάρχουν γεγονότα για να στραφούν σε εναλλακτικές εισπνοής που χρησιμοποιούν hydrofluoroalkane (HFA) προωθητικά.

Πρώτη γρήγορη δοκιμή για Deadly, ανθεκτικών στα φάρμακα MRSA Bacterium. FDA έχει εκκαθαριστεί για την πρώτη περίοδο εμπορίας ταχεία εξέταση αίματος για τα ναρκωτικά staph ανθεκτικό βακτήριο γνωστός ως MRSA (methicillin-ανθεκτική Staphylococcus aureus.)

Red τομάτας προειδοποίηση επεκτάθηκε πανελλαδικά. Το Food and Drug Administration έχει επεκτείνει την προειδοποίηση στους καταναλωτές ότι ένα πανεθνικό σαλμονέλωση εστία έχει συνδεθεί με την κατανάλωση ορισμένων πρώτων κόκκινο πιπέρι καγιέν, κόκκινο Ρόμα, καθώς και κόκκινες στρογγυλές τομάτες, καθώς και προϊόντων που περιέχουν αυτές τις ντομάτες.

FDA 101: Τρόπος χρήσης του Συστήματος και καταγγελιών των καταναλωτών MedWatch. Όταν έχετε ένα πρόβλημα με τα τρόφιμα, τα ναρκωτικά, ή άλλες FDA-ρυθμιζόμενη προϊόντος, η FDA θέλει να ακούσει από εσάς. Ακολουθεί ο τρόπος έκθεσης των προβλημάτων με τη χρήση δύο FDA κυριότερα συστήματα αναφοράς.

Your Guide to Reporting Προβλήματα στην FDA. Ο οδηγός αυτός παρέχει συμβουλές και μια γρήγορη αναφορά διάγραμμα που θα σας βοηθήσουν να αναφέρετε ένα πρόβλημα στην FDA.

Προειδοποίηση για το Regranex € "Κρέμα για Σκέλους και τα έλκη των ποδιών. Ένα κουτί έχει προστεθεί προειδοποίηση στην ετικέτα του Regranex Gel 0,01% για την αντιμετώπιση του αυξημένου κινδύνου θανάτου από καρκίνο σε ασθενείς που χρησιμοποιούν τρία ή περισσότερα σωλήνες του προϊόντος.

Ισχυρότερη Προειδοποιήσεις ζητούνται για φθοροκινολόνες. FDA έχει κοινοποιηθεί κατασκευαστές φθοροκινολόνες ότι ένα κουτί προειδοποίηση σχετικά με τον αυξημένο κίνδυνο από τενοντίτιδα και ρήξη τένοντα είναι αναγκαία.

Celebrity News Content. Ενημερώστε και να ψυχαγωγήσει τους χρήστες σας και τους αναγνώστες με τις τελευταίες ειδήσεις φήμη και αερόσακος από Celebrity News Service, Πλήρες κείμενο αντικείμενα και εικόνες που παραδόθηκαν δικαίωμα στην ιστοσελίδα σας.

Jalapenos Eyed Στη Salmonella Εστία Probe, ασθένεια Toll Hits 1000 υποθέσεις. Jalapeno πιπεριές και ντομάτες δεν προκαλείται ορισμένες περιπτώσεις, της σαλμονέλας στις ΗΠΑ, οι ερευνητές είπε Τετάρτη, προσθέτοντας ότι η ασθένεια διόδια διέσχισε τώρα το σήμα του 1000. Τετ, 9 Ιουλ 2008 21:49:34 GMT.

Μελέτη: Ο διαβήτης και η παχυσαρκία μπορεί να μειώσει ανδρική γονιμότητα. διαβήτης και η παχυσαρκία μπορεί να επηρεάσει ανδρική γονιμότητα σε αρνητικό τρόπο, η νέα έρευνα έχει βρεθεί . Τα ευρήματα θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι οι άνδρες πρέπει να τηρούν τις καρτέλες με το βάρος τους κατά το σχεδιασμό μιας οικογένειας. Τετ, 9 Ιουλ 2008 22:29:10 GMT.

Sitemap

Στοιχεία σχετικά με τις άκρως αποτελεσματική θεραπεία που υποβλήθηκε από ημικρανία OptiNose Fosamax στη ζωή μας. Παράδοση επιλογές για Fosamax Προειδοποίηση Σχετικά με μολυσμένα προγεμισμένες. FDA ανακοίνωσε ένα πανεθνικό ανάκληση όλων των παρτίδων του ηπαρίνη και αλατούχα προγεμισμένες σύριγγες κατασκευάζονται από ξεπλύνετε AM2 PAT, Inc, της Angier, NC καταναλωτές και στους χώρους υγειονομικής φροντίδας με οποιονδήποτε από τους υπενθύμισε σύριγγες θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν αμέσως Πού να αγοράσετε χαμηλό κόστος ιατρικής

© Copyright 2006-2008[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page