Skin care. Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on German about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on English about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on Spanish about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on French about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on Greek about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on Italian about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on Dutch about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on Portuguese about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

on Swedish about Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμαΠώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα home page

Τα γηρατειά δεν είναι τόσο κακά όταν εξετάζετε την εναλλακτική λύση.

Maurice Chevalier
Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα

 

 

 

 

 

 

Skin care. Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα.

Το δέρμα παρέχει τη χρώση, από τα melanocytes, η οποία απορροφά μερικές από την ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία στον ήλιο. Περιέχει επίσης τα ένζυμα επισκευής DNA που αντιστρέφουν τη UV ζημία, και οι άνθρωποι που στερούνται τα γονίδια για αυτά τα ένζυμα υφίστανται τα υψηλά ποσοστά καρκίνου δερμάτων. Μια μορφή κυρίως που παράγεται από το UV φως, κακοήθες μελάνωμα, είναι ιδιαίτερα της εισβολής, αναγκάζοντας το για να διαδώσει γρήγορα, και μπορεί συχνά να είναι θανάσιμη. Η ανθρώπινη χρώση δερμάτων ποικίλλει μεταξύ των πληθυσμών με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έχει οδηγήσει μερικές φορές στην ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει του χρώματος δερμάτων. Δείτε το άρθρο σχετικά με το ανθρώπινο χρώμα δερμάτων.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα και dermis. Κάτω από αυτά τα στρώματα βρίσκεται τα hypodermis (υποδόριο λιπαρό στρώμα), το οποίο δεν είναι συνήθως ταξινομημένο ως στρώμα του δέρματος.

Η πιο ακραία επιδερμίδα είναι αποτελείται από το στρωματοποιημένο squamous επιθήλιο με μια ελλοχεύουσα μεμβράνη υπογείων. Δεν περιέχει κανένα σκάφος αίματος, και τρέφεται από τη διάχυση από dermis. Ο κύριος τύπος κυττάρων που αποτελούν την επιδερμίδα είναι keratinocytes, με τα melanocytes και τα κύτταρα Langerhans επίσης παρόντα. Η επιδερμίδα μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω στα ακόλουθα στρώματα (αρχίζοντας με το πιο ακραίο στρώμα): corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. Τα κύτταρα διαμορφώνονται μέσω mitosis στα ενδότατα στρώματα. Κινούνται επάνω να μεταμορφωθούν και τη σύνθεση των στρωμάτων καθώς διαφοροποιούν, προκαλώντας την έκφραση των νέων τύπων γονιδίων κερατινών. Φθάνουν τελικά στο corneum και γίνονται πεφμένοι μακριά (desquamation). Αυτή η διαδικασία καλείται κερατίνωση και πραγματοποιείται περίπου μέσα σε 30 ημέρες. Αυτό το στρώμα του δέρματος είναι αρμόδιο για την κράτηση του ύδατος στο σώμα και την κράτηση άλλων επιβλαβών χημικών ουσιών και παθογόνων έξω.

Dermis βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα και περιέχει διάφορες δομές συμπεριλαμβανομένων των σκαφών αίματος, των νεύρων, των θυλακίων τρίχας, του ομαλού μυός, των αδένων και του λεμφατικόυ ιστού. Αποτελείται από το χαλαρό συνδετικό αποκαλούμενο areolar συνδετικό ιστό ιστού ειδάλλως - το κολλαγόνο, η ελαστίνη και οι reticular ίνες είναι παρόντα. Οι μυ'ες ανυψωτών, που συνδέονται μεταξύ του papilla τρίχας και της επιδερμίδας, μπορούν να συμβληθούν, με συνέπεια την ίνα τρίχας που τραβιέται κατακόρυφα και consequentially προσκρούσεις χήνων.

Dermis μπορεί να χωριστεί στα papillary και reticular στρώματα. Το papillary στρώμα είναι πιο ακραίο και επεκτείνεται dermis να το παρέχει τα σκάφη. Αποτελείται από τις αόριστα τακτοποιημένες ίνες. Οι Papillary κορυφογραμμές αποτελούν τις γραμμές των χεριών. Το reticular στρώμα είναι πυκνότερο και είναι συνεχές με τα hypodermis. Περιέχει τον όγκο των δομών (όπως οι αδένες ιδρώτα). Το reticular στρώμα αποτελείται από τις ακανόνιστα τακτοποιημένες ίνες και αντιστέκεται στο τέντωμα.

Το δέρμα μπορεί να είναι στους παχιούς και λεπτούς τύπους. Το παχύ δέρμα είναι παρόν στα πέλματα των ποδιών και τις παλάμες των χεριών. Έχει ένα μεγαλύτερο corneum στρωμάτων με μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε κερατίνες. Το παχύ δέρμα δεν αυξάνεται την τρίχα ο σκοπός του είναι να βοηθήσει να πιάσει. Το λεπτό δέρμα είναι παρόν στον όγκο του σώματος και έχει ένα μικρότερο corneum στρωμάτων και λιγότερες κορυφογραμμές papillae. Έχει την τρίχα και είναι μαλακότερο και ελαστικότερο. Τα χαρακτηριστικά του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της αισθητήριας πυκνότητας νεύρων και του τύπου τρίχας, ποικίλλουν με τη θέση στο σώμα.

Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα. Skin care.


Όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Πώς να έχει μεγάλο να φανεί δέρμα είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Skin care section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page