Pharmacy today. Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής. Online pharmacy. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on German about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on English about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on Spanish about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on French about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on Greek about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on Italian about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on Dutch about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on Portuguese about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

on Swedish about Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικήςΛίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής home page

 

 

 Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής

Online pharmacy. Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής.

 

 

 

 

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να καταστήσουν το φάρμακό σας λιγότερο αποτελεσματικό, προκαλούν τις απροσδόκητες παρενέργειες, ή αυξάνουν τη δράση ενός ιδιαίτερου φαρμάκου. Μερικές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν ακόμη και να είναι επιβλαβείς σε σας.

Νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την έρευνα για να ανιχνεύσουν ή να προβλέψουν τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης ως τμήμα της αξιολόγησης της ασφάλειας ενός φαρμάκου.

Η μίξη δύο φαρμάκων θα μπορούσε μαζί να καταστήσει ένα από τα φάρμακα ατελέσφορο. Ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να αυξήσει μια επίδραση του φαρμάκου, και να είναι επιβλαβής. Η δύναμη αποτελέσματος είναι ήπια συμπτώματα όπως η ναυτία, το στομάχι που ανατρέπονται, ή ο πονοκέφαλος, ή τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως μια δραματική πτώση στην πίεση αίματος, ανώμαλη καρδιά κτυπούν, ή ζημία στο συκώτι-αρχικό τρόπο που τα φάρμακα περνούν μέσω του ανθρώπινου σώματος.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Ήταν ότι ο μόνος τρόπος να εξετάσει για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων ήταν στους ανθρώπους. Τώρα οι επιχειρήσεις φαρμάκων μπορούν να πάρουν πέντε σωλήνες δοκιμής με τις πέντε σημαντικές διαβάσεις για το μεταβολισμό και να υποβάλουν τα φάρμακά τους που βλέπουνε εάν έχει μεταβολίσει από CYP450. Αυτό επιτρέπει να παραγάγει έναν κατάλογο πιθανών αλληλεπιδράσεων βασισμένων στα συμπεράσματά τους.

Αυτή η φάση έρευνας στους σωλήνες δοκιμής, γνωστή ως τεχνητές μελέτες, επιτρέπει στους ερευνητές για να διεξαγάγει τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης στα εργαστήρια με τη δοκιμή ενός φαρμάκου με άλλα φάρμακα που έχουν την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει καταστήσει την έρευνα γρηγορότερη και ακριβέστερη. Εάν δύο φάρμακα περνούν από το ίδιο ένζυμο, η παρουσία ενός φαρμάκου μπορεί να αποτρέψει το μεταβολισμό άλλο. Έτσι αυτό επιτρέπει σε σας για να εξετάσει τα στη χειρότερη περίπτωση σενάρια και να ρωτήσει: «Τι εάν βάζουμε αυτό το φάρμακο με εκείνο το ένα, που ξέρει ότι έχουν την ίδια διαδρομή;'"

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Ο μεγάλος αριθμός φαρμάκων στην αγορά, που συνδυάζεται με τον κοινής χρήσης των πολλαπλών φαρμάκων, καθιστά τον κίνδυνο για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων σημαντικό. Οι καταναλωτές πρέπει να πουν στους γιατρούς τι παίρνουν και υποβάλλουν τις ερωτήσεις, και προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη εργασία στην προσπάθεια να αποκτηθούν οι πληροφορίες που θέλουν.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με άλλα φάρμακα περιλαμβάνουν και τη συνταγή και τα εξωχρηματιστηριακά φάρμακα. Τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά χάπια όπως Elavil (amitriptyline) και Pamelor (nortriptyline) μπορούν να παρεμποδίσουν το πίεση-χαμήλωμα Catapres αίματος (clonidine). Η λήψη του αντιβιοτικού Cipro (ciprofloxacin) με τα αντιοξέα χαμηλώνει την αποτελεσματικότητα Cipro.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.

Pharmacy today. Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής.
Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Λίγα πράγματα για τους σε απευθείας σύνδεση αγοραστές ιατρικής και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Pharmacy today section.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page